Cautare

559 de rezultate pentru "mladin brebeni olt" (3.95 secunde)
In Olt, numarul firmelor noi aproape ca s-a dublat: ... In luna august a acestui an, de exemplu, in Dolj au intrat in insolventa noua societati, in Valcea - trei, iar in Gorj, Olt si Mehedinti nu s-a inregistrat nici o firma in procedura de insolventa.
In anul 2009, cand intreprinzatorul si-a infiintat ferma la 15 kilometri de Craiova, in comuna Teasc (sat Secui), in tara exista un singur producator de oua ecologice, la Curtisoara, in judetul Olt.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Olt, Jenel Copilau, a aratat ca "factorii de decizie importanti nu au luat pozitie ca drumul Craiova-Slatina-Pitesti sa se construiasca, in conditiile in care era aproape ca si eliberata autorizatia de construire. Aceasta investitie rezolva problema infrastructurii in cele doua judete, Dolj si Olt".
Cea de-a doua conferinta va avea loc pe 14 iunie in Caracal, judetul Olt, locul de desfasurare urmand sa fie anuntat ulterior.
Depunem la Bruxelles un proiect in acest sens, cu studii moleculare, impreuna cu colegii de la Facultatea de Agronomie si cu un GAL din judetul Olt", a precizat Marius Vladu. ... - la Cotofenii din Dos, "Sud Olt"
Seful Garzii de Mediu Olt, Gheorghe Neacsa, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca firma Conpet va fi sanctionata cu suma de 100.000 de lei deoarece conform legii poluatorul plateste.
Cel mai mic numar de insolvente s-a inregistrat in Olt, unde, potrivit datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), au intrat in insolventa doar patru societati, fata de sapte in aprilie si 11 firme in martie. ... Si in Olt au "explodat"
Divizionara secunda FC Olt, pregatita de Dan Oprescu, a bifat prima victorie din aceasta iarna, castigand pe terenul sintetic de la Bradu, cu 2-1, in fata formatiei Girom Albota (locul 6 in C4).
Divizionara secunda FC Olt Slatina a pierdut amicalul sustinut ieri, pe "sinteticul" de la Bradu, in compania formatiei de Liga a IV-a, FCM Pitesti, scor 0-1, singurul gol venind in repriza a doua.
Sosit in iarna la FC Olt Slatina, fundasul central Cosmin Crusoveanu pare sa-si fi gasit locul in formatia lui Dan Oprescu. ... In programul divizionarei secunde FC Olt Slatina mai figureaza doua partide de verificare pana la inceperea returului.
ALRO, FC Olt si CSM Valcea au deplasari dificile Celelalte trei formatii oltene isi disputa meciurile rundei pe teren strain.
FC Olt si CSM Valcea, gata sa continue ascensiunea Celelalte trei formatii din Oltenia sunt pregatite sa continue seria rezultatelor bune.
N-avem nici o problema de lot, suspendati sau accidentati", a spus, pentru Olt TV, antrenorul secund, George Bita. ... Presedintele CJ Olt, Paul Stanescu, a spus ca autoritatile locale si judetene ar urma sa asigure infrastructura necesara:
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori si viscol in judetul Olt, valabila pana la miezul noptii.
De asemenea, au fost emise atentionari si pentru judetele Olt si Dolj, valabile pana la aceeasi ora. ... In Olt si Dolj, intensificarile vantului ating 50-55 km.h, spulberand zapada.
Potrivit meteorologilor, ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat grindin Va ploua in intervale scurte de timp in județele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, in municipiul Bucuresti.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Un primar din Olt a gasit "antidotul" pentru nepasarea unui localnic. Acesta i-a aruncat medicului din localitate gunoiul inapoi peste gard, cu excavatorul.
Un fost primar din Olt a ajuns la spital dupa ce a fost batut de doi barbati chiar in fata primariei
google-analytics.com