Cautare

707 de rezultate pentru "miu valentin" (2.75 secunde)
Lui Valentin Zeicu, directorul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime, oficial ii merge bine - dupa cum a declarat, sub forma de gluma, chiar acesta.
Astfel, cei care au fost exclusi din cursa pentru sefia IPJ sunt chestorul Popa Dorel, aflat momentan in Polonia, Victor Popescu din cadrul CZCCOA Constanta si comisarul Valentin Mustatea, seful Biroului Cercetari Penale din cadrul Politiei Mangalia.
Un tanar afacerist din Buzau, Valentin Burada, a decis sa-si incerce norocul intr-un domeniu generos, dar extrem de sensibil: ... Din povestirile celor cu care intra in contact, Valentin a aflat ca femeile isi doresc sa fie frumoase, dar nu cu orice pret:
Cat priveste recentele atacuri lansate la adresa ei de catre fostul sef al ISJ Constanta de pe vremea PSD-ului, Petrica Miu, Narciz Amza este impaciuitoare, considerand ca doar se speculeaza momentul:
In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice. ... Critici dure la adresa fostei conduceri a TVR Directorul general al STRV, Valentin Nicolau, a lipsit de la sedinta de ieri a plenului reunit.
MEDIAFAX informeaza ca premierul Emil Boc a semnat deciziile de inlocuire a lui Petre Toba si Dan Valentin Fatuloiu si le-a trimis la Monitorul Oficial.
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
Valentin Nicolau, membru in cadrul noului CA al SRTV, s-a declarat dezamagit, marti, de alegerea lui Claudiu Saftoiu in functia de presedinte al Consiliului de Administratie, afirmand ca este prima data in istoria televiziunilor publice din Europa cand in fruntea structurii de conducere este desemnat un ‘sef de serviciu secret’.
Citeam in delir de la 4 ani, bunica-miu, parsiv, ca sa ma faca sa citesc, mi-a spus:
"Aceasta lege nu va lasa desoperit, la sfarsitul semestrului II, sistemul de invatamant din judetul nostru", a declarat, ieri, pentu cotidianul "Replica", Petrica Miu (foto), inspector scolar general de la ISJ Constanta.
Inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Judetean, Petrica Miu, a declarat ca nu a primit o astfel de decizie si nici nu va primi, pentru ca a fost numit in functie de circa o luna, prin ordin de ministru, prin detasare in interesul invatamantului.
Daca frate-miu se mai baga intr-o firma din asta dubioasa, eu cred ca pot sa nu mai candidez Presedintele Traian Basescu a afirmat ca inca nu este hotarat daca va candida pentru un nou mandat la Cotroceni.
Oil Terminal va investi intre 20 si 30 de milioane de euro, pentru ecologizarea Depozitului de Nord al companiei, a declarat Vasile Miu, directorul general al companiei. ... Am demarat procedurile, urmand ca in scurt timp sa contractam studiul care sta la baza aprobarii finantarii", a precizat Miu.
Oricum, frate-miu, Nicu, tatal Adinei, l-ar fi bagat in spital daca indraznea sa-i loveasca fata", ne-a povestit Nedelcu Visterineanu, care locuieste in Valea Nucarilor, judetul Tulcea. ... Frate-miu s-a intors din Italia cand ei s-au despartit si mi-a zis:
Cum mie-mi place sa recunosc ca am fost facut pentru munte si drumetii in natura (inca de la 6 ani am mers cu taica-miu pe Vf. Toaca in muntii Ceahlau si m-a carat si in spate taica-miu o bucata de drum.
Nicolae Dica si Iulian Miu s-au contrat in direct dupa ce fostul secund al nationalei a spus ca Farul va intalni Steaua in etapa 28 a Ligii 1.
Madalina Miu reactioneaza si ii adreseaza celui care ii e inca sot replici usturatoare. De ce nu s-a dus sa ii semneze divortul lui Tzanca si cum raspunde acuzatiilor facute de manelist.
Ionel Valentin Goga, zis Chelu, de 29 de ani, din Craiova, Dragos Cristian Sorica, zis Metal, tot de 29 de ani, domiciliat in comuna Pielesti, Iulian Dumbrava, zis Para sau Parazitu, de 23 de ani, din Craiova, Dumitru Laurentiu Sirbu, zis Vatrai, de 23 de ani, din Filiasi, Florin Zaharia, zis Gheti, de 22 de ani, din comuna Rediu, judetul Neamt, dar stabilit fara forme legale in Craiova, si Irinel Ocnareasa, fost Miu, de 35 de ani, din comuna doljeana Bralostita, tot fara forme legale in Craiova.
In batalia declansata in vederea schimbarii sefilor SRR si SRTV - Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, PSD a deschis un nou front la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Valentin Nicolau, proprietar al Editurii Nemira si fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a murit. ... Valentin Nicolau se afla in masina personala cand a inceput sa se simta rau.
google-analytics.com