Cautare

11549 de rezultate pentru "mirsu florin bibi bucuresti" (2.84 secunde)
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Bucuresti, Disneyland-ul comunist. ... Bucuresti, Disneyland-ul comunist (Autor: ... In studiul sau BUCURESTI - UN ORAS INTRE EST SI VEST, regretata cercetatoare Dana Harhoiu vorbeste despre acest martiraj al propriei noastre memorii urbane.
ea a murit la varsta de 48 de ani aruncandu-se de la etajul 8 al unui bloc din Bucuresti.
1947, Bucuresti - moare in 22 oct. 1995, Bucuresti. ... din Bucuresti (1970); ... din Bucuresti (197l-l973). ... - Paul Valery si modelul Leonardo, Bucuresti, 1978; ... Bucuresti, 1979; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1984; ... Bucuresti, 1987; - Incinte, versuri, Bucuresti, . ... si note de ~, Bucuresti, 1989.
Bucurestiul va fi promovat in strainatate cu Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si zona verde Bucurestiul va avea un brand turistic in viitorul apropiat si va fi promovat in strainatate din acest an cu viata de noapte din Centrul Vechi, cu zona verde a orasului, Palatul Parlamentului si muzeele, a declarat Calin Ile, vicepresedintele asociatiei pentru promovarea turismului in Bucuresti.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: ... Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
30 aprilie 1957, Bucuresti) este un general de armata in rezerva si fost politician roman, presedinte al Partidului Romania Mare in perioada 2015-2016, autor al unor carti de specialitate si specialist in radiolocatie.
Bucuresti, Disneyland-ul comunist (Autor: ... Cercetatorii care studiaza arhitectura Bucurestiului ar putea fi surprinsi sa afle concluzia la care a ajuns regretata Dana Harhoiu, care a demonstra ca orasul Bucuresti este mult mai putin haotic decat suntem obisnuiti sa credem.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 14.000 de participanti din peste 65 de tari vor lua startul la cea de-a 6-a editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 13 mai, incepand de la ora 9:30 si duminica, 14 mai de la 08.15, in Piata Constitutiei.
Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti a organizat recent, la Teatrul Elisabeta din Capitala, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, un eveniment care are ca scop celebrarea acestei zile printr-o serie de activitati cultural - artistice dedicate seniorilor bucuresteni.
In Capitala sunt inscrisi in listele electorale permanente si complementare 1.805.296 de alegatori, din care 9.267 pe listele complementare, fiind cetateni cu drept de vot din Uniunea Europeana care se afla in evidentele Oficiului Roman pentru Imigrari si au domiciliul sau resedinta in Bucuresti.
Mitica Dragomir este acuzat ca a primit spaga de la amicul sau, Gino Iorgulescu, un teren intravilan în Bucuresti, pentru a aproba cumpararea unei suprafete de catre LPF, la un pret triplu fata de cel al pietei. Procurorii DNA au dispus ieri trimiterea în judecata a presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a fiului sau, Bogdan Dumitru Dragomir, precum si a fostului presedintele al echipei FC National, Gino Iorgulescu, membru în Adunarea Generala a LPF, acuzati de fapte de coruptie legate de construirea noului sediu al Ligii Profesioniste de Fotbal.Potrivit DNA, Dumitru Dragomir este acuzat de luare de mita, în vreme ce Gino Iorgulescu a fost pus sub acuzare pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual.
Viorel Lucaci (Steaua Bucuresti), 7. ... Florin Surugiu (Steaua Bucuresti), 10. ... Florin Vlaicu (Steaua Bucuresti), 13. ... Ionut Dumitru (Steaua Bucuresti), 15.
18 mai 1991, Bucuresti) este o scriitoare si jurnalista importanta din perioada anilor ´80, care a trait si creat ca o flacara.
Buletinul emis de Centrul de Cercetare ICPMMN (din Magurele, langa Bucuresti) a aratat ca piesa metalica era un aliaj complex, format din 12 elemente diferite: ... De altfel, un specialist din Bucuresti care a participat la repetarea analizei metalografice, scria:
Cristian de 23 ani, din Bucuresti, a condus un moped marca Kimco pe bd. ... Elena de 41 ani, din Bucuresti. ... Florin de 52 ani, din Bucuresti, care nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea".
Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere. ... Gheorghe de 23 de ani, din Bucuresti, conducand o motocicleta marca Gilera, fara a poseda permis de conducere.
Valentin de 30 ani, din Bucuresti, conducand un autoturism Ford, fara a poseda permis de conducere. ... Gheorghe de 23 de ani, din Bucuresti, conducand o motocicletă ... Florentin de 30 de ani, din Bucuresti, care conducea un autoturism marca Dacia 1310 avand o concentratie alcoolică
Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... Grigore de 27 ani, din Bucuresti. ... Daniel de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe B-dul Iuliu Maniu dinspre B-dul G-ral Vasile Milea catre Str.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu. ... Regele Florin Cioaba si fiul sau, Dorin, sunt primii pe listele Camerei Deputatilor, in timp ce imparatul Iulian deschide lista pentru Senat.
google-analytics.com