Cautare

11549 de rezultate pentru "mirsu florin bibi bucuresti" (3.89 secunde)
Florin Raducioiu, analiza taioasa dupa Romania - Islanda 0-0 Florin Raducioiu (50 de ani), fostul mare atacant al nationalei Romaniei, a comentat la Telekom Sport egalul cu Islanda (0-0), care scade sansele de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Un SRL din Bucuresti, mutat recent în Alexandria, intermediaza recuperarea creantelor între Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) si câteva societati de stat, în schimbul unor onorarii astronomice, care, în anumite cazuri, ating chiar valoarea creantei, fara penalizari.
Juriul care va desemna cel mai bun burger de la BURGERFEST este format din Nico Lontras (Chef Rare Foods), Florin Scripca (Chef Foa - MasterChef) si Marius Tudosiei (Bacania Veche). ... Florin Scripca - Jurat Masterchef - este cunoscut tuturor ca Chef Foa.
CÂMPIILE DIN DORMITOR S-a nascut la 1 iunie 1959, la Bucuresti. ... La-nceputul lui '91 eram convins ca Apocalipsa venise in Bucuresti asa cum venise Revolutia din '89. ... Medicamentele pe care i le prescria psihiatrul Florin Tudose ii schimbau infatisarea.
FARCAS) Scriam in "Magazin" ca ASFAN (Asociatia pentru studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate) a organizat, in data de 10 mai 2014, la Bucuresti, prima editie a Conferintei "OZN Romania".
Poeti cunoscuti de azi, dar si autori aflati in curs de consacrare vor fi invitati sa vorbeasca despre orasul in care locuiesc si sa ne recomande un text propriu care vorbeste despre Bucuresti. ... Proiectul "Bucuresti:
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Luni, 28 Iulie 2014, Societatea de Salvare Bucuresti si Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au marcat 108 ani de Medicina de Urgenta Prespitaliceasca in Romania.
Am rugamintea, vino azi, vino azi la Bucuresti, ca sa vedem exact cand crezi ca poti sa-i dai banii pentru ca vreau neaparat sa gasim o formula sa te prezinti sa-i dai banii, intelegi?
La conferinta judeteana, care a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor, au fost invitati sa participe citiva lideri de la Bucuresti, intre care: Dan Radu Rusanu, vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, sau deputatul liberal de Timis, Cristian Busoi.
Presedintele Asociatiei Studentilor ai Universitatii din Bucuresti, Florin Ion, a dat in judecata Uniunea Studentilor din Romania (USR), pe care o acuza de ilegalitati.
La sedinta de constituire a noului organ legislativ au participat prefectul Gabriel Panaitescu si presedintele Organizatiei Judetene PSD, Dan Nica, precum si presedintele Organizatiei Judetene PNL, Victor Paul Dobre, marele absent fiind presedintele PC Galati, Eugen Durbaca, plecat la Bucuresti.
La sedinta de constituire a noului organ legislativ au participat prefectul Gabriel Panaitescu si presedintele Organizatiei Judetene PSD, Dan Nica, precum si presedintele Organizatiei Judetene PNL, Victor Paul Dobre, marele absent fiind presedintele PC Galati, Eugen Durbaca, plecat la Bucuresti.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Osmanlispor - Steaua 2-0 Steaua Bucuresti a fost invinsa de echipa turca Osmanlispor, scor 2-0 (0-0), joi la Ankara, in prima etapa a Grupei L a Europa League la fotbal. ... Steaua Bucuresti: ... Florin NiÈ›a â€" 44. ... Florin Tanase, 61), 29. ... Florin Lovin (17.
Florian Pittis 2018 12-14 OCTOMBRIE 2018 | 16:00 - 23:00 Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle Pe 12 octombrie incepe, la Bucuresti, cel mai important eveniment folk si rock al orasului, Gala Smart Folk You!
google-analytics.com