Cautare

1069 de rezultate pentru "mioara constantinescu deva" (3.08 secunde)
Prim-vicepresedintele PSD Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, miercuri, ca retragerea lui Ion Iliescu din functiile detinute in PSD este benefica. ... Am votat pentru schimbarea domnului Iliescu, deci plecarea lui de acuma o consider benefica", a declarat Constantinescu.
"Iliescu, Constantinescu si Basescu - marii invinsi ai politicii mioritice" O constanta a vietii politice mioritice este perpetua confruntare, un razboi permanent ale carui principale victime sunt chiar sefii de stat, indiferent de culoarea politica, afirma sociologul clujean Vasile Dancu care e de parere ca principala menire a pesedistului Victor Ponta este aceea de a "readuce normalitatea" in politica autohtona.
Presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), Cristian Constantinescu, a declarat ieri ca in curand va avea loc o crestere a tarifelor la asigurarile auto, dar nu a precizat cu cat va urca in medie costul respectivei polite.
Dar scumpirea taxelor va conduce la disparitia tuturor celor 12 cazinouri din provincie, afirma Sorin Constantinescu, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania (AOCR). ... Adica ele plateau pana acum o taxa de 40.000 de lei, explica Constantinescu.
Presedintele UNSAR, Cristian Constantinescu, a declarat la seminar ca "piata asigurarilor auto nu are de unde sa acopere costurile pentru reparatiile masinilor decat din primele auto, ceea ce inseamna ca societatile ar trebui sa majoreze preturile pentru a face fata acestor cheltuieli", a apreciat Constantinescu.
Eva Constantinescu i-a dedicat poetului Mihai Eminescu o poezie care este publicata in volumul sau, Obsesii, lansat in aceasta toamna si care s-a bucurat de un real succes. In ceas aniversar, versurile Evei Constantinescu ne reamintesc de dorul nostru fara leac si fara sfarsit, dorul de Eminescu.
Interesant este ca la SC SARTEX SUD-VEST UNIVERSAL CONSTRUCT SA Tirgu Jiu apar ca asociate persoane din Deva, Arad si Brad, doi dintre cenzori fiind din Tirgu Jiu. Ca asociati din Deva sint oamenii de afaceri Dorel si Remus Haiduc, care s-au aflat si in spatele firmei PRESUT Jilt.
In legatura cu licitatia pentru reabilitarea DN 76 Oradea-Deva care trebuia sa aiba loc in data de 4 mai 2006, Filip a sustinut ca licitatia a fost amanata din nou, din cauza unor probleme la caietul de sarcini.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a criticat Guvernul, duminica, la Deva, spunand ca este liberal "doar cu numele" si ca "a fost dat in franciza de Ion Iliescu" premierului Calin Popescu Tariceanu.
Muresul Deva - Ariesul Turda 0-0 Un meci sarac pentru ambele combatante. ... FC Targoviste - Muresul Deva; Ariesul Turda - Liberty Oradea;
Elocvent este, in acest sens, cazul primarului Municipiului Deva, Mircia Muntean. Dupa ce a fost exclus din PNL, in mai anul acesta, acesta s-a inscris in UNPR si, potrivit sondajelor efectuate de PSD, ar avea prima sansa in cursa pentru Primaria Deva.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
Totodata, se mareste numarul persoanelor ce urmeaza sa fie disponibilizate la Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului "Minvest " Deva cu 120 de persoane. Initial, la "Minvest " Deva urmau sa fie disponibilizate in acest an 1.250 de persoane, potrivit unui act normativ adoptat in luna aprilie 2005.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
Asta pentru ca in momentul de fata abia se discuta trecerea CET, alaturi de alte doua societati similare din Deva si Bucuresti, in proprietatea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
Compania are patru sucursale (Sucursala Electrocentrale Borzesti, SE Braila, SE Doicesti si SE Paroseni) si 15 filiale (Termoservurile Bucuresti, Braila, Borzesti, Constanta, Craiova, Deva, Doicesti, Galati, Mures, Paroseni, Rovinari si Turceni, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Galati si Electrocentrale Deva).
google-analytics.com