Cautare

1069 de rezultate pentru "mioara constantinescu deva" (3.11 secunde)
Stiu ca va placea ciorba pe care o facea Mioara Roman. ... Sa stii ca si acum sunt un admirator al ei, sa stai sa o asculti pe Mioara Roman este un privilegiu.
Mioara Mantale nu a demisionat inca "Nu am demisionat inca din functia politica, insa o voi face numai dupa ce se afiseaza rezultatele examenului. Daca voi fi confirmata pe functie, voi renunta la functia din partid", a declarat prefectul Capitalei, Mioara Mantale.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, si-a atras oprobriul unor doamne din politica - Raluca Turcan, Mioara Mantale si Elena Udrea - sustinand ca acestea si-au construit cariera trecand prin patul sefilor.
Am venut cu bratari facute de sotul meu, Craciun Marin, din alpca, cu costume traditionale tiganesti, la 300 Ron, bratari din piele, din alpaca. Costumele tiganesti ajung la 500 Ron, ne-a spus Gheorghe Mioara Sonia la Piata Taraneasca de la MTR.
Dupa ce acum cateva saptamani, Ludovic Orban critica traseele politice ale unor femei precum Elena Udrea sau Mioara Mantale, care s-au ajuns dupa ce au poposit prin paturile politicienilor, a venit moment Elenei Udrea sa jigneasca.
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad.
Din grup mai fac parte deputatul Claudius Zaharia, Mircea Andrei - membru al Curtii de Onoare si Arbitraj a PNL, consilierii generali Florin Bumbas, Mioara Ciuca, Romeo Ilie, Valentin Mircea, Mioara Radu, precum si fostii secretari de stat Flavius Baias si Adrian Miroiu.
- Rodica Mioara Toth - din functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor; ... Primul-ministru Victor Ponta a semnat si decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, a functiei publice vacante, din categoria inaltilor functionari publici, de secretar general al Ministerului Apararii Nationale de catre Claudia-Mioara Manea.
Consilierul juridic în cauza este Mioara Madalina Oprea, acuzata în urma cu doua luni ca a primit necuvenit timp de doi ani indemnizatia de membru în Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Termoficare, ea fiind în acelasi timp functionar public.
Consilierul juridic în cauza este Mioara Madalina Oprea, acuzata în urma cu doua luni ca a primit necuvenit timp de doi ani indemnizatia de membru în Consiliul de Administratie al Regiei Autonome de Termoficare, ea fiind în acelasi timp functionar public.
probleme de sanatate ale fiicei ei, Oana Roman a fost coplesita si de internarea mamei ei, Mioara, in aceeasi zi, in urma unui puseu de tensiune. Din fericire si Mioara Roman se simte bine si se afla acasa.
Un discurs evident mai nuantat l-a avut prim-vicepresedintele PSD Nicusor Constantinescu, dar in cursul zilei de duminica, dupa aflarea rezultatului de la vot:
Si nu unul oarecare, ci chiar impotriva fostului presedinte Emil Constantinescu.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat ieri ca el a fost primul care a desecretizat arhiva ICE Dunarea, in 2000. Dupa pierderea alegerilor insa, Constantinescu spune ca Ion Iliescu a secretizat-o la loc, nepermitand continuarea cercetarilor.
“Un fost presedinte al Romaniei (Emil Constantinescu - n.r.) a spus atunci cand s-a retras: ... Presedintele invins de structurile securiste, Emil Constantinescu, prezent si el in sala, i-a cerut lui Basescu sa treaca de la discurs la fapte in lupta cu fostele structuri comuniste.
Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri seara, la intoarcerea din Georgia, ca nu ia in seama ceea ce spune Emil Constantinescu despre el, sustinand ca acesta nu a existat ca presedinte pentru Romania.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Totodata, fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a depus vineri la Parchetul Militar o noua plangere, in dosarul Mineriadei. In calitate de parte vatamata, Emil Constantinescu a cerut justitiei sa se pronunte in cazul evenimentelor din 13-15 iunie 1990.
Prefectul de Suceava, Orest Onofrei, a recunoscut ieri ca a refuzat cererea fostului presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, de a avea o intrevedere, motivand ca nu poate legitima atitudinea unei persoane care ataca Guvernul si pe presedintele in exercitiu al Romaniei.
google-analytics.com