Cautare

1068 de rezultate pentru "mioara constantinescu deva" (7.66 secunde)
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a sustinut, in cursul zilei de ieri, o conferinta de presa prin intermediul careia a atras atentia ca Alianta PNL - PD nu intelege sa respecte votul democratic al cetatenilor, vot exprimat cu ocazia alegerilor.
Mioara Cotea participa de 8 ani la targurile traditionale organizate in fiecare week-end pe platforma de la Academia Militara.
O parte dintre unitatile miniere care fac parte din Compania Minvest Deva ar putea fi incluse intr-un program de privatizare, a declarat ministrul Economiei si Comertului, Ioan Codrut Seres.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca nu se pune problema autosuspendarii sale sau a primarului Radu Mazare din Partidul Social Democrat, pe considerente de imagine.
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
Vizita efectuata ieri de Jonathan Scheele in judetul Constanta a constituit prilejul manifestarii publice a unui diferend existent intre seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania si Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, respectiv Radu stefan Mazare, primarul Constantei, cu privire la motivele care au condus la sistarea finantarii si a executiei proiectului Pavilionului Expozitional.
Si la Deva, la cateva ore dupa ce PSD a depus la Curtea Constitutionala cererea de anulare a turului doi al alegerilor prezidentiale, lideri si membri PSD, dar si PNL, din Deva si din alte localitati ale judetului au organizat un mars de protest prin care si-au exprimat nemultumirea cu privire la "fraudarea alegerilor".
Consiliul Local Deva a aprobat, in sedinta de miercuri, alocarea sumei de 100.000 de euro pentru sustinerea activitatii Centrului Olimpic din localitate, unde se pregateste lotul national feminin de gimnastica.
La Deva, in piata din preajma Primariei, alianta PSD-UNPR-PC a organizat un miting electoral, la care au fost prezenti mai multi candidati la alegerile europarlamentare din data de 25 mai, intre care Damian Draghici, Ecaterina Andronescu, Rovana Plumb si Maria Grapini.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Fostul presedinte Emil Constantinescu, a fost audiat marti de CNSAS dupa ce Consiliul ceruse dovezi in legatura cu acuzatiile fostului presedinte referitoare la faptul ca Traian Basescu, Theodor Stolojan si Adrian Nastase ar fi colaborat cu fosta Securitate. Constantinescu a cerut reluarea investigatiilor in acest caz.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Daniel Constantinescu a facut, in cursul zilei de ieri, plangere penala impotriva prefectului Danut Culetu. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa, Nicusor Constantinescu apreciind ca gestul prefectului de a solicita instantei anularea Hotararii nr.
Emil Constantinescu (foto) considera ca alegerile anticipate inainte de integrarea RomA¢niei in UE ar fi o greseala grava, istorica, pentru ca ar crea haos in tara prin instabilitatea politica, si s-a declarat in favoarea mentinerii actualului Guvern, cu restructurarile si remanierile necesare.
Primarul Radu Mazare si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, au aratat ieri intr-o conferinta de presa ultimele solutii dictate de Departamentul National Anticoruptie in dosarele penale in care erau implicati cei doi.
Evident, cu totul alta este parerea prim vicepresedintelui PSD Nicusor Constantinescu. ... Ca ei incearca acum sa repete alegerile esre dovada ca nu stiu sa piarda", a declarat Nicusor Constantinescu. ... "Cat timp sunt eu presedinte al Consiliului Judetean Constanta, o sa castigam si in alte localitati", sustine Nicusor Constantinescu.
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a tinut sa lamureasca ieri cateva din neclaritatile create de cedarea de catre stat a 20% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre autoritatile locale.
Prim-vicepresedintele Nicusor Constantinescu a declarat vineri, in cadrul Comitetului Executiv, ca nu este vorba despre simple pretentii, ci de interese locale prioritare, care tin de dezvoltarea zonei.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
re-alegerea presedintelui de coloratura pesedista, Nicusor Constantinescu, cu 23 de voturi pentru.
Nicusor Constantinescu a fost reales ieri, pentru a treia oara, presedintele Consiliului Judetean Constanta, cu o surprinzatoare unanimitate de voturi.
google-analytics.com