Cautare

3095 de rezultate pentru "mijoace de transport in comun" (3.52 secunde)
Protocolul dintre Primaria Craiova si Fratii Bacriz pentru acoperirea traseelor de transport public din oras a fost rupt unilateral de municipalitate, ca efect al unei decizii adoptate ieri de majoritatea consilierilor locali. Fratii Bacriz spun ca se vor adresa justitiei si ca vor cere daune de milioane de euro.
Solomon propune ca varstnicii cu pensii sub 1.000 de lei sa aiba gratuitate pe mijloacele de transport in comun ale RAT Craiova Dupa ce l-a acuzat pe Marinica Dinca de "propuneri populiste"
Decizia prin care Primaria Craiova a incercat sa elimine concurenta in domeniul transportului public de calatori s-a adoptat cu interpreta- rea subiectiva a legii.Monopolul pe care municipalitatea vrea sa-l instituie in activitatea de transport in comun, prin atribuirea gestiunii directe a acestui serviciu Regiei Autonome de Transport Craiova si scoaterea de pe piata a firmei SC Fratii Bacriz, are baza legala subreda.
Pensionarii pot depune oricand actele pentru cardul de calatorie.
Lentoarea cu care s-au miscat autoritatile judetene in infiintarea Autoritatii de Transport Judetean creeaza posibilitatea ca la licitatia pentru concesionarea traseelor din judet sa participe si firmele de transport din tara, care le pot "sufla" operatorilor locali principalele rute de transport.
ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal: inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
Taxele asupra mijloacelor de transport marfa vor fi majorate, incepand cu anul viitor, pana la un nivel maxim de 3.047 de lei. Cresteri mai mari, de circa 29,5% comparativ cu nivelul actual, urmeaza sa fie operate pentru vehicule care efectueaza si transport international.
Senatorul Trifon Belacurencu publica pe blog articolul ' Strategia UE pentru reteaua trans-europeana de transport (TEN-T) ', pe care il puteti citi in continuare. In cadrul reuniunii de la Varsovia, unde am participat alaturi de delegatia Romaniei, s-a discutat si problema infrastructurii spatiului comunitar.
Legislatia privind plata taxei anuale auto este contradictorie, motiv care i-a determinat pe unii clienti sa afirme ca vor da statul in judecata. Actele normative in vigoare prevad ca proprietarii trebuie sa plateasca aceste taxe si specifica si exceptiile de proprietari care sunt scutiti.
Omul de afaceri Nicolae Sarcina vrea sa achizitioneze autogara din municipiu, in locul careia intentioneaza sa deschida un complex comercial. Presedintele Consiliului de Administratie al SC SUCCES NIC COM SRL din Targu Jiu, Nicolae Sarcina, s-a aratat interesat de achizitionarea autogarii din municipiu.
Reprezentantii sindicatelor din Combinat au facut o serie de propuneri administratiei, cerand conditii mai bune de transport pe drumul dintre casa si serviciu, dar demersurile au ramas deocamdata fara rezultat.
Autoritatile antitrust din Romania, Germania, Austria si Ungaria au aprobat, in luna noiembrie, preluarea firmei de transport Romtrans de catre DB Schenker, subsidiara pentru activitati de transport si logistica a grupului german Deutsche Bahn.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Catalin Doscas) Proaspatul director al Autoritatii Metropolitane de Transport(AMT), Adrian Crit, a vorbit in exclusivitate pentru B365.ro despre planurile pe termen scurt, mediu si lung ale institutiei pe care o conduce. ... implementarea in 2012 a biletului unic pe RATB si Metrorex.
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare:
10 autobuze marca Maz au ajuns ieri in curtea societatii publice de transport local, lotul de 30 de mijloace de transport in comun urmand sa fie intregit cu inca 9 autobuze care vor sosi astazi si alte 11 saptamana viitoare.
Ultimele 10 autobuze marca Maz au ajuns la inceputul acestei saptamani in parcul societatii publice de transport, urmand ca din 8 septembrie toate cele 30 de mijloace de transport in comun achizitionate recent sa intre pe traseele din Galati.
amosnews / RATB mareste tarifele si elimina gratuitatile pentru pensionari RATB cere Consiliului General sa aprobe majorarea tarifelor pentru transportul in comun, de la 1,3 la 2 lei calatoria si de la 50 la 75 de lei abonamentul lunar, dar si acordarea gratuitatii doar pentru pensionarii a caror pensie nu depaseste 1.500 de lei.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Mediafax informeaza ca presedintele PSD, Victor Ponta, propune, intr-o postare pe blogul personal, o alianta politica, inregistrata juridic, intre PSD si ACD (PNL+PC), care sa inceapa sa functioneze la nivel politic si parlamentar imediat dupa inscriere si la nivel local in termen de maxim 3 luni.
google-analytics.com