Cautare

536 de rezultate pentru "mihaltu iulian" (2.65 secunde)
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy. ... Craioveanul Iulian Caramida este unul dintre arbitrii valorosi din boxul romanesc.
Iulian Arama: "Vreau un Consiliu al Judetului elastic si flexibil" Atributii Consilierul Iulian Arama activeaza ca membru in cea mai mare comisie din cadrul Consiliului Judetului, cea de buget - finante.
Sorin Rosca Stanescu) Ce legatura exista intre ineptiile postate pe blog de excentricul senator PD-L Iulian Urban si votul prin corespondenta? ... Ce a facut senatorul PD-L Iulian Urban? ... Este exact ceea ce a facut, pe blogul sau, Iulian Urban.
Presedintele PDL Emil Boc a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca PSD este amnezic, iar Iulian Iancu, fost secretar de stat in Guvernul social-democrat, are un tupeu fara precedent, iesit din comun, referindu-se la afirmatiile lui Iancu privind energia scumpa vanduta populatiei.
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Senatorul Iulian Badescu, care saptamana aceasta si-a anuntat demisia din Partidul Democrat Liberal, a fost ales membru in structurile de conducere ale organizatiei municipale PSD Ploiesti.
Doar senatorul PDL Iulian Urban sustine castrarea chimica a pedofililor Agentia.org informeaza : ... Senatorii din Comisia juridica au adoptat, in acest sens, un raport de respingere la propunerea legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului, singurul vot in favoarea adoptarii proiectului apartinand senatorului PDL Iulian Urban.
Asa l-a cunoscut pe Iulian, unul dintre romanii bolnavi de TBC, care nu duce la capat schema de tratament pentru ca vrea sa-si ajute familia. Iulian se intoarce la munca spre a-si proteja fiica si sotia de saracie. ... Iulian a fost diagnosticat cu TB-MRD.
Incubatorul de afaceri ia fiinta, dupa cum ne-a declarat Iulian Groposila, presedintele Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, prin asocierea autoritatilor locale, a societatilor comerciale si a agentiilor de dezvoltare regionala. ... Dar din nefericire, la nivelul judetului nostru nu exista nici un proiect viabil", a declarat Iulian Groposila.
Iulian S. ... „Cea mai mare tâmpenie este sa ai revizia facuta în Germania, deci în Uniunea Europeana, iar aici sa fii obligat sa faci revizia din nou“, a spus Iulian S.Dar cum aduci masina în tara?
Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent din cadrul Commet SA, a declarat ca timp de doua ore reprezentantii muncitorilor au discutat pe tema majorarii salariale cu conducerea societatii, insa aceasta nu au vrut sa accepte cererea sindicalistilor. ... Din acest motiv vom continua greva", a declarat Iulian Necula.
Greva generala declansata luni dimineata de cei aproximativ 300 de salariati ai Commet Tecuci continua si astazi, in ciuda adresei trimise ieri de Iulian Tocu, directorul societatii, prin care muncitorilor li se cerea suspendarea conflictului de munca.
Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent, a declarat ca a solicitat conducerii Commet Tecuci demararea negocierilor pentru prevederile din Contractul Colectiv de Munca ce va intra in vigoare incepand cu ianuarie 2009.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. ... Au urmat numai promisiuni si amenintari", ne-a spus Iulian Bere, unul dintre participantii la acest targ Hand-Made.
Iulian Arama, unul din consilierii pedelisti din Consiliul Judetului, este nemultumit de ceea ce se intampla la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati.
Cercetarile in ceea ce-l priveste pe Valerica Petre au fost disjunse in dosarul in care agentul-sef Iulian Iliuta Nucu a fost trimis in judecata, in stare de arest, pentru trafic de influenta. ... - agentul-sef Iulian Iliuta Nucu) a dat vina pe mine.
Senatorul PD-L, Iulian Urban, a declarat miercuri ca senatorii vor depune o initiativa la Biroul Permanent al Camerei Superioare, prin care solicita revocarea lui Geoana pentru abuz in serviciu.
Senatorul Iulian Badescu a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca isi da demisia din PD-L deoarece nu este de acord cu programul anticriza al Guvernului Boc si ca va activa in grupul PSD. Iulian Badescu era viceliderul grupului PD-L din Senat. ... Pana sa devina senator, Iulian Badescu (n.
Pozitia lui Codreanu a fost intarita de declaratia presedintelui Federatiei Sindicatelor Unite din Tecuci, Iulian Necula. ... Nu s-a efectuat controlul medical periodic obligatoriu si nu s-au distribuit antidotul si hrana suplimentara salariatilor care au acest drept”, ne-a declarat ieri Iulian Necula.
google-analytics.com