Cautare

4 de rezultate pentru "metropol sa" (4.25 secunde)
Cariera de functionar al Senatului a fostului secretar general al acestei Camere, Constantin Sava, sta in mana succesorului sau, democratul Dan Vasiliu.
Majoritatea consilierilor judeteni ar putea sa aiba parte de un control al averii. Conform legii anticoruptie din 2003 si a modificarilor ulterioare, orice ales trebuie sa isi declare averea la 15 zile dupa validarea mandatului, iar cei mai multi dintre demnitarii de rang judetean nu au facut acest lucru.
cere BEC sa dispuna autoritatilor publice competente indepartarea tuturor afiselor de acest tip si sa interzica difuzarea, pe posturile publice si private de radio si televiziune, a tuturor materialelor filmate si inregistrate in care Ion Iliescu apare in contextul unor manifestari electorale ale UN PSD+PUR, alaturi de candidati ai acestei aliante electorale sau in care face propaganda electorala in favoarea candidatilor PSD+PUR.
Banii vor fi alocati pentru instruirea unui numar de 35 de viitori senatori care vor fi desemnati sa participe la activitatile Parlamentului European, ca observatori, pana la obtinerea de catre Romania a statutului de membru cu drepturi depline, respectiv ianuarie 2007.
Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit ieri, prin tragere la sorti, ordinea in care partidele parlamentare vor fi inscrise in buletinele de vot pentru scrutinul din 28 noiembrie.
Potrivit proiectului, directorii serviciilor sunt obligati sa ofere comisiilor de control informatiile solicitate de acestea si sa le prezinte anual un raport secret al serviciului referitor la indeplinirea atributiilor, precum si un raport nesecret, destinat informarii publice.
Urmarite cu vadita lipsa de interes, primele sase puncte prevazute pe ordinea de zi s-au derulat in atmosfera generata de vacarmul tet a tet -urilor si bisericutelor pesedistilor din sala, prea putin preocupati de cuvintarile celor care s-au straduit sa se faca auziti si de discutiile cu sonorul dat la maxim al celor care au preferat sa stea la o tigara pe hol, facind pronosticuri cu privire la numele viitorului presedinte al PSD Satu Mare.
Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut:
Biroul Permanent National al PD a stabilit ieri componenta comisiei care se va ocupa de modificarile ce vor fi aduse statutului PD, a declarat presedintele interimar al acestei formatiuni politice, Emil Boc.
Grabiti sa plece cat mai repede in campanie electorala, parlamentarii au avut ieri ultima zi de lucru, concretizata si intr-o sedinta comuna. ... Biroul Permanent al Senatului, intrunit in afara programului obisnuit de lucru, a stabilit ca la 29 noiembrie, imediat dupa alegeri, sa se convoace Senatul.
Primului i se reposeaza ca in calitate de ministru al Culturii si Cultelor ar fi distribuit discretionar subventii pentru carti, reviste si filme, favorizind aceleasi persoane ca in perioada comunista, ca a sprijinit initial evacuarea Bibliotecii Nationale si mutarea unei mari parti a fondului de carte intr-un depozit inadecvat din Popesti Leordeni, ca a semnat fara ca legea sa-i dea drept o hotarire prin care a decretat ca jumatate din perimetrul Parcului "Carol " isi pierde statutul de sit istoric pentru a permite o constructie favorizata de Guvern.
In urma votului secret cu buletine de vot s-a decis ca presedinte al Comisiei sa fie deputatul democrat Romeo Raicu, iar vicepresedinte sa fie deputatul PSD Constantin Nita.
Si, sa recunosc, chiar si dupa alegerile parlamentare, cand eram foarte convinsi ca vom forma Guvernul. Dar, educatia mea este sobra, educatia mea este de om serios si de educatia mea tine ca niciodata sa nu ma apuc de ceva si sa nu duc la bun sfarsit.
UDMR vrea sa se implice in elaborarea unui pachet de legi in domeniul descentralizarii invatamantului, culturii, sanatatii si institutiilor sociale, dar si pentru a diminua prerogativele prefectului in teritoriu, a declarat, ieri, liderul Uniunii, Markó Béla.
De fapt, respectivii chiar se considera politicieni, dar… nu prea au cu ce, multumindu-se sa astepte pomana electoratului.
Titu Gheorghiof, secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor, a anuntat ieri ca presedintele acestui for legislativ, Adrian Nastase, va discuta cu Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, pentru a convoca miercuri, 11 mai, o sedinta a Birourilor Permanente reunite.
Parlamentul bulgar a ratificat ieri Tratatul de aderare la Uniunea Europeana, cu un singur vot impotriva. Un singur parlamentar a votat impotriva Tratatului de aderare, independenta Stela Bankova, fosta membra a partidului care se afla in prezent la guvernare.
Prefectul de Iasi, Radu Prisacaru, doreste amplasarea unei baze NATO pe malul Siretului, in comuna Mogosesti. El a anuntat ca a avut discutii in acest sens cu reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale.
Mentorul social-democratiei mioritice nu s-a multumit numai cu renuntarea la orice functie, dar a mai anuntat si ca "mediteaza” in continuare daca sa ramana in PSD, chiar daca a recunoscut ca este puternic legat sufleteste de acest partid.
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. ... "Cine a spus ca Ion Iliescu ar fi elementul vulnerabil sa judece singur daca prezenta lui Iliescu pe liste a fost cea care a daunat imaginii PSD in alegeri.
google-analytics.com