Cautare

120 de rezultate pentru "medias" (3.02 secunde)
Nasu’ contra finu’ Capitanul pandurilor, Mihai Pintilii, ii va da replica luni nasului sau, Ciprian Petre, mijlocasul echipei Gaz Metan Medias. Pintilii nu tine cont, insa, de relatiile de familie si vrea sa obtina puncte de la Medias.
Baschetbalistii de la SCM-U Craiova au plecat ieri la Medias pentru partida de astazi cu Gaz Metan, fara capitanul Branislav Tomic. ... Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Energia Rovinari este obligata sa castige jocul de astazi, de la Targu Jiu, cu Gaz Metan Medias, pentru a nu fi eliminata din play-off Gaz Metan Medias i-a administrat doua infrangeri Energiei Rovinari, scor 84-69, respectiv 86-71, pe teren propriu, si conduce cu scorul general de 2-0 in primul tur al play-off-ului Diviziei A de baschet masculin.
Geoana si-a inceput vizita la Medias cu o intalnire cu directorul general al Transgaz, Ioan Rusu la sediul societatii, dupa care seful social-democratilor s-a deplasat la sediul Primariei Medias, unde s-a intalnit cu viceprimarul Mediasului, Teodor Neamtu si consilierii locali.
"Kljajevic a avut o accidentare stupida joi seara la antrenament, dar va juca in partida cu Medias", a explicat Nikolic. ... Slobodan Nikolic spera sa se rezolve aceasta problema pana la jocul cu Gaz Metan Medias, de sambata, aproape decisiv pentru accederea in play-off.
A doua oara in play-off Gorjenii si-ar fi dorit BC Timisoara in play-off, insa vor avea parte de un adversar mult mai incomod, Gaz Metan Medias. ... Gaz Metan a castigat ambele dispute cu Energia din sezonul regulat, 104-91, la Medias, si 85-79, la Targu Jiu.
Panduru a incercat sa gaseasca si parti bune in tabara celor de la Medias, dar nu observat prea multe lucruri pozitive. El i-a sfatuit pe fotbalistii de la Medias sa se apuce de facultate, pentru a putea avea un viitor mai bun.
Minerii au rezistat eroic in fata unei echipe care nu avea alta varianta decat victoria, pentru ca, oricum, s-ar fi apropiat de una dintre cele doua fugare, Medias sau Arges, care s-au intalnit in joc direct. ... Gaz Metan Medias - FC Arges 2-1 (2-0) Au marcat:
In interpelarea sa, consilierul a dat de inteles ca Prioteasa a mintit declarand in presa ca s-a intalnit cu reprezentantii Transgaz Medias.
Deputatul Gheorghe Roman a fost exclus din PDL Deputatul Gheorghe Roman, aflat la primul mandat, nu mai face parte din PDL, fiind radiat de conducerea Organizatiei Municipale Medias, a precizat miercuri liderul judetean democrat-liberal, senatorul Ion Ariton.
Demisia lui Nita sau intelegerea pentru Medias O alta problema discutata in interiorul sedintei USL a fost legata de mutarea conducerii Transgaz si Romgaz la Bucuresti.
Echipa din Medias a fost dominata la toate capitolele la Targu Jiu si nu a amenintat nici un moment victoria baietilor lui Nikolic. ... "Am controlat foarte bine blocajul defensiv, echipa din Medias a avut doar sapte recuperari.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. ... Gaz Metan Medias a obtinut medalia de bronz a Diviziei A.
UTA - Gaz Metan Medias 4-0 Liga 1 - Sezon 2021/2022 Etapa 3 / Play-out Marcatori: ... Ionut Badea Gaz Metan Medias:
Nicolaescu s-a intalnit sambata cu organizatiile din Sibiu si Medias. ... Referitor la posturile de primari din judetul Sibiu, Eugen Nicolaescu a apreciat ca trebuie sa existe candidati liberali peste tot, insa cea mai mare dorinta este ca municipiul Medias "sa devina un important fief electoral PNL".
Seara, intreaga delegatie s-a deplasat spre Medias. A doua zi, conducerea si senatorii PSD s-au intalnit cu membrii social-democrati din Medias, dupa care au iesit la un tur al orasului.
Mai mult, Imparatia Portocalie fiind si ea in Epoca de Aur a Tehnologiei, asta atrase atentia Ciclopilor cu Pixeli Multi in Frunte, si unei specii de muste curioase, Gaozaurus Medias Electronicus(iertata fie latina aproximativa a povestitorului, care are scuza ca a facut liceul la real!).
Tariful gazelor naturale furnizate populatiei va creste cu 5% pana la 8% in acest an, dar cuantumul majorarii ar putea fi mai redus daca va scadea pretul de achizitie a gazelor naturale din import, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Medias, ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
Aprecierea lui Borotea privind efectul unor importuri directe de la Gazprom difera de cea a producatorului Romgaz Medias. ... Scaderea pretului ar fi in procente de o cifra, daca am lua gaze direct de la Gazprom", a declarat la 20 octombrie directorul comercial al companiei din Medias, Alpar Kramer.
Grupul s-a intregit cu alti 11 senatori, care au sosit, ieri dimineata, la Medias. ... Inainte sa primim dividende in urma proiectului Nabucco, va trebui sa si investim", a declarat liderul PSD dupa vizita la sediul Transgaz din municipiul Medias.
google-analytics.com