Cautare

2747 de rezultate pentru "media galaxy" (3.48 secunde)
Samsung a lansat un PMP si mai mare - Galaxy Player 5.8 Samsung si-a extins linia de playere media portabile cu un nou PMP de dimensiuni mari.
Un telefon foarte bun si care beneficiaza de la eMAG de o reducere de 17% din pret este modelul A3 Galaxy A 300F care poate administra doua cartele SIM simultan, are o memorie de 16GB si functia de 4G.
Nu vom mai primi un Galaxy S11 asa cum toti credeam ci vom primi un Samsung Galaxy S20 in ton cu noul an in care am intrat.
CA Realitatea a votat sa solicite AGA rezilierea contractului cu Asesoft, nu schimbarea CA Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca schimbarea CA al Realitatea nu a fost discutata in sedinta de miercuri a Consiliului, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunarii generale a actionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media. Potrivit comunicatului, Consiliul editorial al Realitatea Media a fost definitivat. Din Consiliul editorial al Realitatea Media fac parte:
Samsung Galaxy S4 In cifre, noul Samsung Galaxy S4 are ecran de 5 inci full HD, procesor quad-core 1,9.GHz cu nuclee Krait 300 sau procesor octa-core, format din doua quad-core, la 1,6GHz Cortex-A15 si 1,2GHz Cortex-A7.
Initiative Media, parte a grupului Interpublic MediaBrands, a anuntat recent, la sediul lor din Strada Ceasornicului, aparitia Media Fact Book 2014, care este a 18-a editie a singurei analize care ofera o radiografie obiectiva a pietei de media din Romania.
BANAT In primele doua zile de prognoza valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, iar media maximelor va fi de 19-20 de grade.
Media temperaturilor se va mentine ridicata si in a doua saptamana, cu mici variatii insa, de la o zi la alta.
Samsung a scos la vanzare cea mai spectaculoasa tableta de pana acum - Galaxy Tab S. Clientii din Coreea de Sud sunt primii care pot beneficia de acesta tableta, urmand ca la inceputul lunii Iulie Galaxy Tab S sa fie vanduta si in Europa, scrie gadgetreport.ro.
iPhone 6s este cel mai popular telefon conform cautarilor pe Google, urmat de Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy Grand Prime. ... Samsung Galaxy Grand Prime 2. Samsung Galaxy S6 1.
BANAT Pana la sfarsitul lunii februarie vremea se va incalzi, iar media temperaturilor maxime va atinge 18 grade si va fi mult mai ridicata decat in mod normal in aceasta perioada.
BANAT In primele doua zile de prognoza valorile termice diurne vor fi mai ridicate decat in mod normal la aceasta data, iar media maximelor va fi de 19-20 de grade.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
BANAT In Banat, in prima zi a intervalului de prognoza, vremea se va raci semnificativ, valorile termice diurne se vor apropia de cele specifice perioadei, iar media lor, pe intreaga regiune, va fi de 30 de grade.
Televiziunea digitala terestra intarzie, iar institutional si legislativ media se confrunta in continuare cu neajunsuri Desi Romania este o tara relativ mare din punct de vedere al populatiei, intre tarile din regiune, piata presei scrise este subdezvoltata, in media elecronice tranzitia catre televiziunea digitala terestra intarzie, iar in domeniul institutional si legislativ media se confrunta in continuare cu neajunsuri.
In finala a fost si HTC Desire, LG Optimus 7, Samsung Galaxy S si BlackBerry Torch 9800. ... In cursa numirii pentru cel mai bun telefon, iPhone 4 a concurat cu HTC Desire, LG Optimus 7, BlackBerry Torch 9800 si Samsung Galaxy S.
Telefoanele din oferta Orange compatibile cu tehnologia 4G sunt LG Optimus G, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z si, in curand, HTC One si Samsung Galaxy S IV.
Samsung Galaxy Nexus ori Galaxy SII vin preechipate cu un set de comenzi care functioneaza la fel de... ... Galaxy Nexus tot cam pe acolo.
Fotografii cu Samsung Galaxy S8 inainte de lansare Am vazut acum cateva zile cateva mostre foto cu Galaxy S8. Imaginile pareau putin ciudate, design-ul fiind mult modificat.
google-analytics.com