Cautare

766 de rezultate pentru "mc donalds gara pitesti" (3.11 secunde)
Dupa 2005 s-au deschis doar vreo 100 Stopartakm, adica Drajna-Fetesti (33 km), centurile Sibiu si Pitesti, precum si Turda-Gilau (50 km).
Fara a pronunta vreun nume, si alti participanti la forum au acuzat ca nu s-a realizat drumul expres Craiova-Pitesti, atat de necesar Olteniei.
Autoritatile romane se gandesc la un nou proiect de autostrada, construita in regim de parteneriat public-privat, in zona de sud a Romaniei, pe traseul Pitesti-Craiova-Calafat, potrivit unui oficial din Ministerul Transporturilor, citat de rtv.net.Autostrada ar urma sa fie construita si, in contextul in care la sfarsitul anului va fi finalizata constructia celui de-al doilea pod peste Dunare, Calafat-Vidin, va aparea o noua conexiune rutiera intre Romania si sudul Europei.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
In cadrul emisiunii de la ProTV, care il are ca moderator pe Cristian Leonte si invitati permanenti pe Claudiu Pandaru (Gandul.info) si Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar), ministrul delegat a explicat cum va functiona mecanismul de taxare care va fi aplicat in prima faza pe autostrazile care vor fi realizate in sistem de concesiune (Comarnic-Brasov, Pitesti-Craiova si centura Sud a Capitalei).
Pitesti-Sibiu: ... 689, 31 km Cu toate acestea, numai Pitesti-Sibiu (fiind o autostrada partial montana) ar costa circa 2 miliarde de euro.
Printre autostrazile care urmeaza sa fie construite se numara autostrada Sibiu - Fagaras - Brasov, Sibiu - Pitesti, Bacau - Pascani, Targu Neamt - Iasi - Ungheni si Targu Mures - Targu Neamt.
Astazi au fost inaugurate doua magazine PROFI, unul in Bicaz si altul in Pitesti, reteaua ajungand astfel sa fie prezenta in 162 de localitati. ... La randul sau, cel de al optulea magazin PROFI din Pitesti se afla in apropierea sediului Politiei, pe Str.
Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie. ... Oltenii s-au impus, pe teren propriu, in fata formatiei BCM-U Pitesti, scor 77-64 (20-14, 12-19, 14-19, 31-12), intr-un meci contand pentru etapa a 17-a din Divizia A.
SCM-U vine dupa un meci usor, cu ultima clasata, Poli Iasi, pe teren propriu, iar victoria din fata moldovenilor i-a urcat pe craioveni pe locul 11, cu 26 de puncte, cu trei mai putin decat un grup de trei formatii clasate in fata lor (Energia Rovinari, proaspata castigatoare a Cupei Romaniei - BCM U Pitesti si CSU Atlassib Sibiu).
Semifondista originara din Pitesti, dar care reprezinta clubul CS Universitatea Craiova, se afla foarte aproape de implinirea unui vis:
Turneul inclus in calendarul Federatiei Romane de Tenis a adunat la start 50 de participanti din Craiova (Vointa, TC Olimp, TC Triumf 2000, CSM, Recon, TC Stanica, Atlas, CS Kofe), Bals, Caracal, Bucuresti, Pitesti, Petrosani, Valcea, Targu Jiu, Hunedoara si Deva. ... Radu Ilincut (TC As Pitesti).
In perioada 2008-2009, jucatorul a evoluat la International Pitesti, echipa alaturi de care a promovat in Liga I, la Pitesti ramanand pana in 2010, cand a semnat cu Sageata Navodari.
A intrat in tara prin Arad, a trecut prin Timisoara si a continuat pana la Pitesti.
Dupa Palatul Parlamentului, unde Manuela GOLESCU a primit distinctia Mihai EMINESCU, a urmat un spectacol extraordinar cu actrita Manuela GOLESCU si maestrul Eusebiu STEFANESCU, cu participarea grupul BREVIS CVARTET, la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti, duminica, 13 ianuarie 2013, ora 19.30.
Asadar, la Teatrul Itinerant Tandarica din Parcul Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), la Sala Lahovari, la Sala Studio si la Teatrul de vara - Tandarica Etaj 5, vor avea loc spectacole de teatru atat din tara (Bucuresti, Ploiesti, Craiova, Pitesti) dar si din strainatate (Spania), workshop-uri sustinute de Toni Zafra si Mihai Gruia Sandu dar si proiectii video.
In ianuarie 2013, Florin Manzararu a cerut Judecatoriei Pitesti sa fie eliberat conditionat, dupa executarea a doua treimi din pedeapsa de opt ani de inchisoare primita pentru viol.
Anchetatorii au stabilit ca in seara zilei de 29 august 2007, Cristian Cioaca s-a imbracat in uniforma de politist si a parasit domiciliul, plecand la Pitesti. ... Opt cutii cu probele din dosarul Cioaca au fost aduse in sala de judecata a Curtii de Apel Pitesti.
Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta si Botosani.
Crescut la Pitesti, Razvan Petrescu a stiut inca din copilarie ca vrea sa zboare, asa ca de la 15 ani s-a urcat la mansa, urmand cursurile de piloti ale Aeroclubului "Henri Coanda" din Bucuresti.
google-analytics.com