Cautare

766 de rezultate pentru "mc donalds gara pitesti" (5.35 secunde)
Casa Rusu, divizia de retail a Rus Savitar, unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din pal si mobilier tapitat din Romania, deschide vineri, 15 august 2014, un nou magazin propriu in Pitesti.
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. ... Noile magazinele din Roman, Iasi, Bucuresti si Pitesti se prezinta in format City.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
au ocupat locul doi la turneul semifinal desfasurat recent la Pitesti. Oltencele au inregistrat patru victorii, toate cu 3-0, in fata unor adversare din Pitesti, Brasov, Sibiu si Timisoara, si o singura infrangere, in fata echipei din Lugoj, care a ocupat prima pozitie.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Alexandru Costel Badeata (CSU Pitesti) 02:05,46 50 m fluture 1. ... CSU Pitesti (Ștefan Daniel Gheorghe, Gheorghe Cristian Tatar, Vladut Alexandru Patru, Alexandru Vasile Ancuta) 03:32,73 3. ... CSU Pitesti (Alexandra Dobrin, Adelina Elena Buzdugan, Ana Maria Adela Prioteasa, Victorita Alexa Bogdaneci) 04:02,10
PITESTI; ... NOVA ZAGORA - EDIRNE - ISTANBUL Plecare din Pitesti, parcarea Muntenia, la ora 05:00, pe traseul mai sus mentionat. ... BUCURESTI - PITESTI Mic dejun.
"In ziua de 31.01.2011, intre orele 13.30 - 16.45 la sediul unui partid politic, Filiala Arges din Pitesti, (PSD n.red.) s-a desfasurat o actiune de protest la care au participat un numar de aproximativ 350 - 400 membri si simpatizanti care si-au exprimat nemultumirile ca urmare a arestării Presedintelui Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... In masina care transporta stupina se aflau soferul si alti doi pasageri, care se indreptau spre Pitesti cu viteza redusa, din cauza conditiilor in care trebuie transportate insectele.
Dimpotriva chiar, in cazul Capitalei, organizarea unei singure sectii de votare pentru alegatorii aflati in tranzit - intr-un sediu impropriu, mult prea mic, la Gara de Nord - a dus la formarea unor cozi de sute de persoane, situatie care a determinat BEM sa permita votarea pe liste speciale si in alte sectii.
- il duceam acasa si nu voia sa se dea jos din masina. imi spunea sa-l duc in gara, la Casablanca, la gagici. ... Ura si la gara!
CFR Calatori pune astazi in functiune doua automate de vanzare a biletelor, in Gara de Nord din Capitala. Initial, aparatele vor accepta doar plata cu cardul, iar ulterior si in numerar, a anuntat compania.
Priviti aceasta secventa filmata la cateva luni dupa Revolutie, in Gara de Nord: ... Ne-am oprit undeva langa Gara de Nord si am baut in masina cate-o cutie de bere in cinstea noastra si-a revistei noastre.
Pentru a renunta la parcarea de langa Mercur, acesta ar urma sa primeasca la schimb parcarile de la hotelul Jiul, de la Gara si cea de pe strada Fratii Golesti, cu conditia ca si contractul sa fie modificat.
Ne placea o gara, ziceam: ... In Vigo, un oras din estul Spaniei, aceeasi poveste cu trenul, doar ca gara se inchidea noaptea.
Strazile se curata de doua ori pe zi, iar in Gara Regala, data uitarii de multi ani, se face curatenie. ... Gara Regala, momunment istoric lasat in paragina de autoritati, este curatata, pentru ca acolo va opri Trenul Regal care il va aduce pe Rege.
"Pentru a avea bani de buzunar, faceam taximetrie ilegala, pe la Gara de Nord. Mergeam noaptea, ii luam masina lui tata si faceam si eu doi poli, bani de buzunar", le-a povestit liderul PSD studentilor.
Intru zilele acestea in Gara de Nord a iubitei noastre capitale, Bucuresti. ... A devenit cumva si Gara de Nord portocalie?
Problema d-nei Udrea este nu a averii cu care a intrat in politica, ci a acareturilor cu care a iesit din Gara de Nord, la prima sa venire in Bucuresti.
La ora terminarii grevei gara era aproape pustie, pe peron erau doar doua persoane. Pavel Ignat, sef statie CFR, a declarat ca in Botosani greva a afectat doar orarul trenurilor care trebuiau sa ajunga in gara, nefiind afectata ora de plecare.
google-analytics.com