Cautare

766 de rezultate pentru "mc donalds gara pitesti" (3.22 secunde)
O companie chineza vrea sa construiasca autostrada Pitesti - Craiova si anunta reteta succesului pentru accelerarea lucrarilor:
Astfel, de vreo cateva zile gara din Constanta zumzaie de turisti. ... Cum iesi din gara, taximetristii te iau cu asalt. Ca la aeroport sau in Gara de Nord. ... In gara se inteleg intre ei si incearca sa fraiereasca turistul.
Ieri a fost inaugurata la Tulcea noua Gara Fluviala, o cladire complet refacuta si caracterizata de cei prezenti ca fiind o adevarata bijuterie arhitectonica. ... Noua gara fluviala are doua terminale separate, pentru pasagerii romani si pentru cei straini, extrem de spatioase si moderne.
Linia 182 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Gara de Nord, de la intersectia sos. ... Linia 282 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre Gara Basarab, de la intersectia bd.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
Occidentului, - 196 Gara Basarab -Piata Chirigiu: Gara Basarab, bd. ... Dinicu Golescu, Gara Basarab, - 205 Straulesti- Gara de Nord: ... Polizu, Gara De Nord, - 304 Piata Presei - Straulesti:
Astfel, ar urma sa fie desfiintate liniile de tramvai 8 (Depoul Militari - Zetarilor), 34 (Banu Manta - Cimitirul Serban Voda), 35 (Depoul Militari - Gara Basarab), 42 (Piata Presei Libere - Gara de Nord) si 56 (Piata Sfanta Vineri - Republica).Primaria Municipiului Bucuresti, prin Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti - Ilfov (ADTPBI), anunta intentia de a reorganiza reteaua de tramvaie din Capitala, anunta STB.Modificarile vizeaza cresterea eficientei liniilor de tramvai si a interesului populatiei pentru acest mijloc de transport nepoluant.
Gara din Umbraresti, banala si comuna, atragea atentia doar prin frumoasa sotie a sefului garii; ... Ghereta latrinei din gara fusese daramata, iar un cetatean, stimulat de bulanul unui militian, golea continutul haznalei, cercetand cu atentie continutul, asistat de doi securisti. ... Dar in gara au incercat sa-l prinda.
Proiectul drumului expres Craiova - Pitesti, care ar urma sa lege Bania de autostrada Bucuresti - Pitesti, estimeaza investitia la 1,1 miliarde de euro, fara TVA.
Am un fix cu Comarnic-Brasov si cu Pitesti-Craiova", spunea premierul la inceputul acestui an. ... Craiova-Pitesti (121 kilometri) Tot in 2014 sunt programate sa inceapa lucrarile la autostrada Craiova-Pitesti.
Petrochimie Arpechim Pitesti, Monomer si Policlorura de vinil; ... 85/2006 privind pocedura de insolventa sa includa cu prioritate functionarea SC OLTCHIM cu toate instalatiile (inclusiv Petrochimie Pitesti, PVC si Monomer) si capitalizarea SC OLTCHIM prin majorarea capitalului social prin conversia creantelor Electrica AVAS, banci, etc.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti.
Una dintre companii mai are lucrari în zona, si anume detine antreprenoriatul general la Gara Craiova. ...   Wiebe vrea si podul, si Gara Craiova Alta companie care încearca de mai bine de un an sa intre în gratiile autoritatilor române este firma Wiebe din Germania.
Trenurile din Gara de Nord au avut intarzieri totale de 580 minute, din cauza lucrarilor la un macaz.
Construceia magistralei Gara de Nord - Otopeni incepe in iarna In iarna vor incepe lucrarile de constructie la magistrala de metrou Gara de Nord - Otopeni, iar licitatia penutru alegerea constructorului va avea loc in perioada octombrie-noiembrie.
- Pe Bucuresti - Otopeni in acest moment suntem in situatia in care am avea o solutie adevarata, sa facem metrou Gara de Nord - Otopeni.
cladirea fostului cinematograf Victoria, Capitania Portului Calarasi si Gara fluviala. ... Foarte aproape de acea cladire se mai afla Gara fluviala, si ea parasita, precum si o alta cladire emblematica pentru Calarasi - fostul cinema Victoria, care devine pe zi ce trece o ruina.
Potrivit reporterului RRA, Alexandru Lancuzov, pentru relatia Gara de Nord - Salonic, plecarile sunt in fiecare zi de vineri, iar garnitura are in compunere un vagon clasa a doua si un vagon cuseta cu 4 si 6 locuri. Garniturile spre Sofia si Istanbul pleaca zilnic din Gara de Nord.
Tribunalul Arges a admis la inceputul saptamanii cererea Petrom de suspendare a deciziei Agentiei de Mediu Pitesti, potrivit Mediafax. ... Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Pitesti a decis, la finele lui mai, sa suspende autorizatia de mediu a Rafinariei Arpechim Pitesti.
Fabrica de Combustibil Nuclear de la Pitesti isi va dubla productia, incepand cu anul viitor, pentru a putea asigura fasciculele de uraniu necesare viitoarelor reactoare 3 si 4 de la Cernavoda. ... Spre comparatie, FCN Pitesti a fabricat anul trecut un numar de 9.
google-analytics.com