Cautare

1408 de rezultate pentru "matiz stefan" (3.71 secunde)
Miercuri, 22 mai, ora 20:00, la Sun Sensations Beach Club (Sun Plaza), Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", va lansa "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna” si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica pregateste lansarea albumului Picat din Luna si te invita la o sesiune de autografe si fotografii, vineri, 13 octombrie, de la ora 13:00, in mall Baneasa, Libraria Carturesti.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Mult discutata problema a expirarii licentei de fabricare a modelelor Cielo, Nubira si Matiz pare o furtuna intr-un pahar cu apa. ... Decizia are la baza ratiuni economice si da posibilitatea fabricii din Craiova sa continue productia celor trei modele, Cielo, Matiz si Nubira.
Automat, preturile celor existente vor scadea", a opinat, la randul sau, Benone Gavrilescu, sofer pe o masina Matiz.
Privatizarea companiei de la Craiova ar putea insa scoate de pe piata modelele comercializate in prezent de DWAR, Cielo si Matiz, mai ales ca un oficial al General Motors, compania cu cele mai mari sanse sa ajunga proprietarul Daewoo Romania, a declarat recent ca, dupa cumparare, GM va produce in masa modelul Spark, varianta europeana a modelului Matiz.
Dambovita, se deplasa cu un autoturism marca Daewoo Matiz, pe b-dul. ... Giurgiu, iar acesta a lovit cu pumnul geamul portierei stanga fata al autoturismului marca Daewoo Matiz, spargandu-l.
ADRIAN de 37 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe Str. ... ADRIAN de 37 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe Str.
Ion Stefan, fostul director al societatii de interes local Apa Canal, a acuzat municipalitatea, in calitate de presedinte al Organizatiei Judetene a Partidului Verde, ca distruge orasul din punct de vedere ecologic.
Ion Stefan risca sa-si piarda mandatul de consilier judetean pe care l-a obtinut pe listele Partidului Umanist Roman, acum Partidul Conservator. ... Ion Stefan a trecut recent de la PC la Partidul Verde, unde a fost ales in functia de presedinte al Organizatiei Judetene.
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Fostul responsabil al Compartimentului Legalitatea Actelor si ex-membru al Corpului de Control al Institutiei Prefectului Gorj, Stefan Burcheci, in prezent suspendat din functie si trimis in judecata pentru fapte de coruptie, a primit in aceasta luna o sentinta prin care s-a dispus ca functionarul sa isi primeasca leafa si sa stea acasa.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Stefan Stanciu, Mata Hari Liberalul Mircea Cristea a explicat ca vinovat pentru cele intimplate in consiliul Judetiului, alaturi de PC, este si democratul Stefan Stanciu, director al Muzeului de Istorie si fost membru PSD pina acum citeva luni.
Sint decis sa intru in aceasta lupta”, ne-a declarat ieri Ion Stefan.
Candidatii pentru locale, provocati la dezbateri publice cu poligraf Presedintele Partidului Alternativa Ecologista (PAE), Ion Stefan, care este si candidatul Organizatiei Judetene a acestui partid pentru sefia Consiliului Judetului (CJ), isi doreste ca toti candidatii, fie ei pentru conducerea Primariei, a CJ sau cei de pe listele pentru CJ si Consiliul Local sa participe la dezbateri publice pentru ca oamenii sa-si poata face o idee exacta asupra celor care le cer votul.
Atunci, Seuleanu l-a mandatat pe Stefan Mihai sa dea Asociatia in judecata, lucru care s-a si intamplat in 2004.
Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns in aceasta seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu suspiciune de fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea Valerica Pupaza, de 44 de ani.
Dupa ce a reusit sa pacaleasca peste o suta de persoane, Stefan Adrian, in varsta de 35 de ani, s-a facut nevazut.
google-analytics.com