Cautare

1203 de rezultate pentru "matei darius alin" (6.57 secunde)
187, alin. ... Conform alin. ... 187, alin 5, persoanele din conducerea spitalului au obligatia de a depune si o declaratie de avere, dar in conditiile prevazute la alin.
261, alin. ... "Orice persoana care are in proprietate un mijloc de transport care trebuie inmatriculat in Romania datoreaza o taxa anuala pentru mijlocul de transport, cu exceptia cazurilor in care prezentul capitol prevede altfel", iar la alin. ... 261, alin. ... Alin.
16, alin. ... 16, alin. ... 112, alin. ... alin. (1) din actul constitutiv prevede "votul majoritatii actionarilor prezenti" si nu "votul actionarilor reprezentand majoritatea capitalului social", hotararea ar fi valida.
22 alin. ... 20 alin. ... 21 alin. ... 16 alin. (2) din Lege. (4) Camerele de cazare sunt permanent inchise si asigurate.
Cele mai cunoscute sunt blospot.com si wodpress.com“, a declarat Alin Machenici, expert în PR. ... „Cu cât este mai mare traficul, cu atât sunt sanse mai mari sa atraga publicitate“, a explicat Alin Mechenici.
Alin Popescu: ... Alin Popescu, medic primar in medicina sportiva, medic cu multiple preocupari in zona de nutritie si in promovarea unui stil de viata sanatos. ... Alin Popescu, nu exista alimente nocive, ci doar cantitati prea mari, moduri gresite de preparare, ore nepotrivite la care sunt consumate.
alin. ... 106 alin. (2) - Perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce autovehicule ori tramvaie se prelungeste cu 30 de zile, daca titularul permisului de conducere nu promoveaza testul de cunoastere a regulilor de circulatie, in situatiile prevazute de alin. ... alin.
Tot la PD-L Olt este mentionat si PRM-istul Valeriu Matei, fost viceprimar al Slatinei. ... Secretarul general al PD-L, Mihai Nita, a mai declarat ca fostul PRM-ist Valeriu Matei ar putea candida in Colegiul nr.3 sau nr.6.
Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, explica faptul ca nu toti pacientii infectati cu virusul hepatitic C au indicatie pentru medicatia de ultima generatie, ci doar cei aflati in stadii avansate, cu fibroze, cu ciroze hepatice.
Darius Vilcov (PD), primarul Slatinei, Ioan Ciugulea, presedintele organizatiei judetene a PNL, Gabriel Diaconu, viceprimarul pedist, si George Stirbu, consilier judetean din partea PNL, s-au pozat langa tepele uriase pe care au spus ca le ofera cadou cu prilejul Sarbatorilor de iarna.
Mariana Gaju a cerut modificarea Legilor ANI si a Administratiei Publice Locale, si i-a felicitat in mod special pe senatorii PSD Gabriela Firea si Darius Valcov pentru proiectul legislativ de modificare si completare a legii 215/2001, prin care primarii isi vor putea delega din atributii viceprimarului, secretarului unitatii administrativ-teritoriale, conducatorilor structurilor sau personalului din aparatul de specialitate.
Darius Valcov a declarat ieri ca Primaria Slatina a depus luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei, cerere de stramutare a procesului cu fostul viceprimar Gabriel Diaconu. ... Curtea a mai dispus si ca Tribunalul Olt sa nu judece termenul de maine", a declarat ieri Darius Valcov.
Un numar de 30 de candidati, printre care fostul consilier prezidential Elena Udrea, viitorul ministru Mircea Toader si Darius Valcov, sotul vicepresedintelui PIN Lavinia ßandru, vor concura sambata pentru cele 9 posturi vacante de secretar executiv al PD.
In primavara anului in curs, primarul Slatinei, Darius Valcov, sustinea ca cinematograful va fi dat in folosinta in aceasta toamna, cel mai tarziu in decembrie.
DARIUS) Dupa cum va spuneam in articolul si sondajul precedent, am trecut prin toate retelele de telefonie mobila din Romania, mai putin Telekom.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o declaratie politica intitulata: Copiii, bunul cel mai de pret al Romaniei, pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul Darius Bogdan Valcov a sustinut o declaratie politica intitulata "Nu putem fi competitivi daca nu investim in cercetare și inovare!", pe care o puteti citi in continuare.
Darius Olaru (24 de ani) este unul dintre cei mai apreciati jucatori de la FCSB. Gigi Becali (64 de ani), patronul vicecampioanei, a dezvaluit ca reprezentantii unui club din strainatate au venit la Bucuresti pentru a negocia transferul "perlei" ros-albastrilor.
Darius Olaru (24 de ani) a primit cartonas galben la partida din meciul tur a duelului dintre FCSB si Viking, scor 1-2, si va rata partida retur.
Managerul general al ros-albastrilor a dezvaluit ca Octavian Popescu este fan Neymar, iar Darius Olaru este cel mai pasionat de meciurile de la Campionatul Mondial.
google-analytics.com