Cautare

1203 de rezultate pentru "matei darius alin" (2.79 secunde)
Ca la fiecare inceput de an scolar de 10 ani incoace, presedintele PSD Navodari, Nicolae Matei daruieste angajatilor sai rechizite pentru copii.
Presedintele PSD Navodari, consilierul local Nicolae Matei a solicitat, ieri, Prefecturii Constanta sa ia act de "ilegalitatile pe care consilierii locali din partea PDL, impreuna cu primarul orasului Tudorel Calapod, le comit". Matei a cerut reprezentantilor Guvernului verificarea legalitatii hotararilor adoptate in sedinta de Consiliu Local din 28 februarie.
Candidatul PSD pentru Primaria Navodari, Nicolae Matei, si-a anuntat ieri, in premiera, proiectul Parteneriat pentru Educatie. ... Intrebarile tinerilor nu au ramas fara raspunsuri, Nicolae Matei declarand ca demararea Parteneriatului pentru Educatie inseamna, in primul rand, solutii concrete de sprijinire a eforturilor depuse de elevi si parinti.
Nicole Matei, candidatul PSD la functia de primar al orasului Navodari a lansat site-ul www.mateinavodari.ro.
Sedinta extraordinara de consiliu convocata de primarul Nicolae Matei s-a constituit intr-o adevarata surpriza.
Dupa ce Mircea Matei a sarit in nenumarate randuri la gatul "viceprimarului medic", mai nou, atat el, cat si Octavian Bot i-au acuzat pe unii jurnalisti ca fac jocul PNL-ului, facandu-se ca nu vad populismul si demagogia actualei administratii locale.
Bolojan, luat la tinta de Mircea Matei Senatorul Mircea Matei (foto), fost consilier local din partea PDL si bun cunoscator al administratiei locale din Oradea, l-a atacat dur pe primarul Ilie Bolojan in chestiuni punctuale. Matei a afirmat ca Bolojan s-a dovedit, deja, incapabil sa gestioneze problemele orasului.
CL Berlesti trebuie sa decida soarta viceprimarului Iulian Garcea si a consilierului local Constantin Matei, ramasi fara sustinerea politica a PD-L.
Cu toate ca PD-L Navodari insista sa primeasca postul de viceprimar al orasului in baza colaborarii cu PSD si dupa modelul deja "experimentat" de PSD la Murfatlar de exemplu primarul Nicolae Matei (foto) spune ca inca nu are astfel de ganduri.
ieri) am gasit un spatiu mai confortabil pentru ca Navodariul nu poate sa aiba decat un viceprimar si se pare ca sunt mai multi viceprimari fara portofoliu, dar trebuie sa stie de la inceput ca Matei nu e Tudorel Calapod", a declarat Nicolae Matei, primarul orasului Navodari.
Ludovic Orban a lamurit si misterul disparitiei bruste din prim plan a presedintelui organizatiei municipale Constanta a PNL, Constantin Matei (foto).
Horea Uioreanu (PNL) propune restituirea contributiei Ungariei la statuia lui Matei Corvin Deputatul liberal Horea Uioreanu propune restituirea sumei de 400.000 de euro pe care Ungaria a alocat-o pentru restaurarea grupului statuar Matei Corvin.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase. ... Cererea a fost aratata apoi conducerii Antena 3", scrie Sorina Matei pe blog.
SORINA MATEI: ... Reactia lui Victor Ponta Sorina Matei a avut o discutie cu Traian Basescu, joi seara, in culisele B1 TV. ... "Eu habar nu am daca Sorina Matei este sau nu ofiter acoperit. ... Doamna Sorina Matei m-a criticat pe mine peste tot unde a lucrat.
Joi, 5 februarie, ora 20:00, Diana Matei impreuna cu invitatii sai: ... "Desenele minunate ale Martei m-au impresionat" Diana Matei este cea care a pus bazele acestui spectacol, dorind sa ajute copiii din organizatie:
Zilele Stiintifice ale Institutului "Matei Bals" (Autor: ... Matei Bals" (INBI) ce se deruleaza intre 23 si 25 octombrie, are o agenda pe masura acestui eveniment devenit traditie:
Magda Marincovici) Specialistii de la INBI "Matei Bals" au stabilit ca noua varianta a HIV de la noi este asemanatoare celei din Grecia O noua componenta a HIV (virusul imunodeficientei umane) si-a facut apartia in randul consumatorilor de droguri intravenoase din tara noastra, avertizeaza profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase "Matei Bals" (INBI).
62 alin. ... 133 alin. ... 126 alin.
124 alin. ... 73 alin. ... 124 se vor modifica, se mai ridica o reala problema, respectiv cea potrivit cu care numai judecatorii de la alin.3 se supun Constitutiei, legii si deciziilor Curtii Constitutionale si raspund daca nu se supun, potrivit legii organice? Procurorii prevazuti la alin.
La aparitia Legii cercetarii agricole va trebui sa citeasca atent si articolul 31, alin. ... 6, alin. ... Articolul 6, alin. ... 11, alin. ... 10, alin.
google-analytics.com