Cautare

57 de rezultate pentru "mate" (3.05 secunde)
Fiind un liceu real, principala pregatire era la mate-fizica. Dar eu m-am afirmat la literatura. Chiar am luat premiul I la o olimpiada de literatura, faza pe regiune, pentru ca am citat din "Istoria literaturii romane" a lui George Calinescu.
Despre mine Numele complet e Alexandru Adrian Negrea (Facebook, Twitter, Linkedin, Google+ sau [email protected]) Din martie 2013 coordonez departamentul de Facebook Marketing in cadrul agentiei Spada Am 29 de ani si sunt pe net din 1999, de cand m-am inscris la Colegiul Gh Airinei din Bucuresti, la sectia mate-info Scriu pe acest blog din martie 2006 si sunt unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani Sunt pasionat de marketing si comunicare online, citesc tot ce-mi pica in mana pe tema asta si experimentez orice nou instrument online care ma poate ajuta sa inteleg mai multe despre comportamentul utilizatorului de internet Sunt trainer in cadrul Social Media School, platforma de training-uri pe care am pus-o la cale impreuna cu Andrei Rosca in 2012 Nu ca ar conta prea mult, dar sunt formator acreditat de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei si Cercetarii Am colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania (si pana acum nu s-a plans nimeni) In perioada octombrie 2010 - februarie 2013 am ocupat functia de Social Media Manager laBCR In paralel cu acest blog mai scriu si pe marketing20.ro, blog despre marketing si comunicare online Vorbesc despre social media pe la mai toate conferintele si evenimentele dedicate mediului online Colaborez cu majoritatea asociatiilor studentesti din Bucuresti si incerc sa-i conving pe studenti sa profite de oportunitatile profesionale oferite de mediul online Sunt fan Android si Windows si imi place sa testez orice gadget care foloseste unul dintre aceste sisteme de operare Mai am mici pasiuni, dintre care amintesc fotografia, ceasurile si limbajele de programare (CSS/HTML si PHP) Imi place sa cred ca sunt cel mai relaxat om in viata • Despre blog Am inceput acest blog scriind despre orice, despre societate, despre Bucuresti, despre calatorii si despre cum as putea sa castig bani pe internet.
Astazi, mult asteptatele HD Lip Tint Matte vor sosi, iar cei prezenti vor avea ocazia sa le testeze alaturi de noile nuante ale rujurilor mate, in cadrul unui eveniment deosebit organizat de Inglot Romania.
Nu in urma cu 20 de ani cand am intrat la unul dintre cele mai bune licee din tara, cu 10 la mate, nu in urma cu 14 ani, cand am intrat la Facultatea de Jurnalism.
N tipuri de vopsele, mate, opace, lucioase ori metalice; dizolvanti, vernisuri. Nici acum nu am gasit vopseaua acrilica potrivita pentru un anumit mediu.
Nu, nu sunteti anti-nimic, sunteti doar mate care se vor umplute, rumegatori de rahat si atat. N-aveti decat sa va declarati anti-comunisti, anti-hititi sau anti-Ginghis Han.
priviti cu atentie in jur si veti descoperi ca la aproape fiecare balcon sau fereastra sta ghemuita cel putin o pisica, iar daca mergeti pe holul vreunui bloc, veti auzi cu siguranta dincolo de usi (ponderea este de 2 din 4 apartamente de pe palier) mieunatul rasfatat al unei mate.
Mate atentie in lunile februarie si martie, cand cei din jur devin greu de citit si va impun sa deveniti chiar prea reci si distanti.
Mate atentie la usoarele dispute pe tema unui teren sau a unei mosteniri. GEMENI 22.05-21.06: Asteptati-va sa fiti solicitati sa lucrati cu sarg la serviciu.
Ai mei erau cu treburi prin curte, iar fiica cea mica, Luciana, isi facea lectiile la mate, in odaia de alaturi.
Gratie concentratiei mari de ingrediente active, unghiile fragile si mate devin netede, puternice si lucioase fara prea mare bataie de cap.
Aceea in care proful de mate, cum il chema nu mai stiu (sic), ne pedepsea cum batea taranul fasolea pe care mi-o facea mama gustoasa, gustoasa.
- Par­inte, cu durere obser­vam ca Roma­nia nu mai are put­erea si val­oarea de alta­data, pen­tru ca ea nu face decat sa exe­cute ordinele mar­ilor put­eri ce con­duc intreaga omenire, fara sa se mai opuna catusi de putin si se accepta niste masuri impotriva Romaniei, in defavoarea noas­tra, atat mate­r­ial cat si spir­i­tual.
E drept ca pentru a trece de la locul de munca in bucatarie iti mai trebuie un mic amanunt numit pe limba noastra salariu, dar de aici pina a transforma venitul propriu in bon de masa ori bilet de odihna nu-i musai sa-ti suplimentezi veniturile proprii cu anumite inginerii financiare cum ar fi fondul clasei, fondul scolii, fondul doamnei diriginte sau fondul profesorului de mate.
Desi au trecut ceva ani de atunci, imi amintesc ca eram cu totii de acord ca „profu’ de mate“ avea ceva din intelepciunea personajului interpretat de Sidney Poitier in filmul „Domnului profesor, cu dragoste!“, adica tot ceea ce astepta „o loaza“ de la un profesor cu vocatie.
Lucruri nu prea frumoase, povestioare cu motani si mate moarte, ingropate sa nu puta a turnatorie, politicieni care se cunosc intre ei cu totii, chiar daca fac parte din partide diferite (acum, ca la un moment dat traiau fericiti cu totii intr-un singur partid), politicieni legati prin fire, cunostinte si relatii comune...
Prejudiciul, in valoare de aproximativ 5.900 de lei, a fost recuperat si restituit părtii vătămate.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
google-analytics.com