Cautare

11186 de rezultate pentru "maria timariu bucuresti" (3.37 secunde)
Pentru prima oara intr-o deplasare oficiala, presedintele este insotit de prima doamna, Maria Basescu. ... In cadrul vizitei in Japonia, presedintele Traian Basescu si Maria Basescu se vor intalni cu imparatul Akihito si imparateasa Michiko si cu reprezentantul Camerei Reprezentantilor Dietei nipone, Yohei Kono.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, expune obiectele sale in acest week-end in Parcul Cismigiu.
Maria Pop din Suceava a fost prezenta recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu oua incondeiate de Paste.
Si Maria Bellonci este de parere ca acuzatia de incest fratern este indoielnica, pentru ca Giovanni Sforza nu face nici o aluzie la cumnati in acuzatiile de incest asupra familiei, in timp ce-l acuza fatis pe papa.
Cristina Maria Fildan participa la targul organizat de Fundatia Kogaion in curtea MTR cu fete de masa, perdele, bijuterii din lut polimeric, papusele facute manual, portelanuri pictate, clowni, la 15 Ron, bjjuterii din argint, la 60 Ron, ne-a spus Cristina Maria Fildan de la handmade-online.ro.
Considerand ca sursa solicitarilor de autodeterminare ale Uniunii Civice Maghiare se afla in incitarile Evei Maria Barki, deputatul PD de Covasna Petre Strachinaru cere ca Eva Barki sa fie declarata persoana indizerabila, deoarece atenteaza la integritatea teritoriala a Romaniei.
Sfanta Maria si Ziua Marinei a fost sarbatorita de politicienii contanteni in primul rand pe faleza Cazinoului, acolo unde ceremoniile au fost deschise zeul Neptun, insa "vedetele" cu adevarat au fost navele Marinei Militare care au pregatit simulari de atacuri navale, alaturi de cea mai noua achizitie a Fortelor Navale Romane, elicopterul Puma Naval.
Noul purtator de cuvant al Organizatiei Judetene PIN Galati, Maria Luminita Mihai, a tinut sa aminteasca ieri faptul ca din partid nu ar fi plecat decat sase membri catre PD-L, si nu 260, asa cum afirma fostul presedinte al organizatiei municipale PIN, Dumitru Rascanu, in momentul in care a poposit in curtea democrat-liberala, cu cateva zile in urma.
Unul dintre cei vizati este chiar viceprimarul Iulian Garcea, caruia Organizatia Judeteana a PD-L Gorj i-a retras sprijinul politic inca din luna iulie a anului trecut si a nominalizat-o in locul sau pe Maria Tatiana Romanescu.
Potrivit deputatului PD-L de Constanta, Maria Stavrositu (foto), proiectul de renovare si modernizare a gradinitelor constantene ar putea fi pus in aplicare daca Parlamentul va aproba un amendament la bugetul de stat pe 2009.
La evenimentul "Zilele Basarabiei in Constanta", care a avut loc saptamana trecuta, deputatul PD-L, Maria Stavrositu (foto), a facut apel la tinerii de peste Prut sa iasa la vot pe 5 aprilie 2009.
Deputatul PD-L Maria Stavrositu va participa, sambata si duminica, la Strasbourg, la lucrarile Comisiei pentru egalitate de sanse, din cadrul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei.
Deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto) a participat, marti, la reuniunea de aniversare a 60 de ani de la infiintarea Consiliului Europei.
Deputatul PD-L, Brandusa Novac, a comparat-o pe colega sa de partid cu Maria-Magdalena. ... Cat despre comparatia cu Maria-Magdalena, trebuie sa recunoastem ca Brandusa are pe undeva dreptate, conform zicalei:
Dupa intonarea Imnului National al Romaniei si cel al Craiovei, de catre Corul Filarmonicii "Oltenia", si luarile de cuvant, a fost inmanat Titlul de Cetatean de Onoare al municipiului Craiova, post-mortem, profesorului doctor Diana Maria Busoi, pentru daruirea de care a dat dovada in intreaga sa activitate profesionala, pentru inegalabilul sau caracter, care va ramane intotdeauna un reper al inaltelor valori ale tinerei generatii.
"Fregata "Regina Maria" a plecat in misiune", pe care o puteti citi in continuare : ... Vineri, fregata "Regina Maria" a plecat in misiune. ... "Pentru a patra oara, fregata Regina Maria pleaca intr-o misiune internationala intr-o zona periculoasa.
Directorul interimar al AJOFM Satu Mare, Maria Gyure Rotariuc, detine doua apartamente de 51 mp si 79 mp in Iasi, respectiv Satu Mare, un teren de 1.000 mp in satul Trusesti din judetul Botosani si un teren de 812 mp in Satu Mare.
Printre calitatile cu care sunt dotate urmasele Evei implicate in mediul de afaceri mioritic se numara abilitatea nativa, seriozitatea, meticulozitatea, simtul organizatoric bine dezvoltat si nu in ultimul rand, curajul de a merge mai departe in situatii critice, este de parere Maria Grapini, cea mai bogata femeie de afaceri din Romania.
Este cazul SC Maria Trading SRL, care are ca obiect de activitate declarat comertul cu ridicata al animalelor vii si mai putin declarat.
ßi asta pentru ca la noi este cel mai competitiv sa produci in acest sistem, explica Maria Grapini, presedintele Federatiei Patronale a Industriei Usoare (FEPAIUS).
google-analytics.com