Cautare

11195 de rezultate pentru "maria timariu bucuresti" (3.97 secunde)
Congresul inimii, la Bucuresti.
Acolo a intalnit-o pe Maria Veliceasa femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. ... 4 i-a tinut in batatura (Ionita, Paraschiva, Garoafa si Gheorghe), iar pe ceilalti 4 i-a dat la caminul pentru copii fara posibilitati (Costica, Pavel,Viorica si Maria, viitoare mama a Elenei Udrea).
Este al treilea an in care ambasadorii Food Revolution si Slow Food din toata tara se reunesc la Bucuresti Gradina Verona.
La Bucuresti, puteti achizitiona produsele ei din magazinul Maressia, situat la Etajul Designerilor Romani in magazinul Cocor. ... Dupa ce am nascut-o pe fiica mea, Maria, timp de trei ani nu am putut sa ma mai duc la banca.
Intersectiile vizate au fost cele din bulevardul Nicolae Titulescu cu strada Maria Tanase, Brestei cu Maria Tanase, Calea Bucuresti cu Sararilor, Calea Bucuresti cu Petre Ispirescu sau strada Popoveni cu bulevardul Nicolae Romanescu.
Funeraliile Monseniorului Luigi Vittorio Blasutti Inconjurat de numerosi credinciosi, de rude si cunoscuti, si de 53 de preoti romano si greco-catolici si doi episcopi - IPS Ioan Robu, Arhiepiscop si mitropolit de Bucuresti, si PS Cornel Damian, episcop auxiliar - Monseniorul Luigi Vittorio Blasutti, Vicar general emerit al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti a fost condus luni, 15 iulie 2013 pe ultimul drum si incredintat milostivirii lui Dumnezeu.
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
PREMIERUL SI VICEPREMIERUL, INTERPELATI DE DEPUTATA MARIA DRAGOMIR:
(A.T.)   ' Vlas, la Curtea de Apel Ioana Maria Vlas are o noua sansa de a iesi din inchisoare. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca recursul formulat de Vlas impotrivia prelungirii mandatului de arestare preventiva in dosarul FNA.
Un alt caz este cel al deputatului PSD de Bihor Sonia-Maria Draghici, al carui sot Doru Vladimir Draghici este angajat al biroului parlamentar ca expert.
Judecatoarea Tripadus, audiata din cauza unui articol din presa Consiliul Superior al Magistraturii a declansat verificari la Tribunalul Bucuresti dupa ce un articol de presa a relatat faptul ca familia judecatoarei care se ocupa de cazul Dinu Patriciu a primit o subventie de la Guvern.
Ferma piscicola, care detinea 2.300 de hectare de luciu de apa, a fost adjudecata in 2003, actiunile societatii fiind cumparate de Maria (Lili) Schutz si de partenerul sau de afaceri, Ion Dascalu, prin copiii acestora, Ionut Dascalu si Oana Schutz.
Denisa Rogojinaru, Cristina Zanfir, Cana Maletic, Ana Maria Hambele, Ivana Stojadinovic, Ioana Vasinca si Janie Guimond (libero).
DINAMO Bucuresti. ... A&G Med, A&D Pharma, CATENA RACING TEAM, Teva Pharmaceutics, Romastru, Biosintex, Farmexim, Farmexpert, Mediplus, Regina Maria. ... CATENA RACING TEAM " Regina Maria:
Bucurestii Noi), Parcul Venus (zona Splaiul Independentei, langa Opera Romana) si Regina Maria. Cei mai multi utilizatori de internet se inregisteaza in Parcul Bazilescu, urmat de Parcul Kiseleff si Parcul Regina Maria.
Cercul Militar National va gazdui in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Adriana Moca, actrita, a dat viata cartii citind un fragment din ea, Andreea Talmazan, psihoterapeut psihanalist a vorbit despre simbolurile ascunse in spatele personajelor si copilul interior, Ciprian Muntele, om de radio, despre cum a cunoscut-o pe Maria prin intermediul facebook.
In Bucuresti exista doua restaurante Agra Palace: ... Iar colega sa, Maria Dinca, are un stand cu dulciuri de toate felurile: ... Iar dintre dulciurile romanesti cel mai bine se vinde salamul de biscuiti - la 4 RON/kg", a mai spus Maria Dinca.
google-analytics.com