Cautare

11195 de rezultate pentru "maria timariu bucuresti" (3.47 secunde)
Multi oameni au ramas cu nostalgia anilor in care Maria Radu canta cu formatia Timpuri Noi, dar sunt si unii care o descopera abia acum. ... - Multi te identifica cu Maria Radu de la Van Noizz. ... Nu cred ca "multi" ma identifica cu Maria de la Van Noizz.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Maria Petre (foto), viceliderul grupului parlamentar al PD din Senat, considera ca absenteismul s-a datorat unor deficiente organizatorice, dar ca asta nu inseamna ca vinovatii nu vor fi sanctionati.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Maria Sibylla Merian, sarbatorita de Google printr-un logo special Google o sarbatoreste pe naturalista de origine germana Maria Sibylla Merian printr-un logo special, reprezentat de cateva desene de plante, insecte si o soparla.
La targul de Rusalii de la MTR am intalnit-o si pe Maria Vitalis. ... Am o echipa de angajati care brodeaza iile, ne-a spus Maria Vitalis, care a mostenit aceasta pasiune de la mama si de la bunica sa. Maria Vitalis este general manager la S.C.
In aceeasi noapte a lunii octombrie 1973, nu departe de locul unde va fi plasat, pe malul estic al raului, monumentul comemorativ, Maria Blair, acum in varsta de 69 de ani, astepta, impreuna cu sotul ei, Jerry Blair, sa plece cu o barca pentru o lucrare in larg.
La lansarea la Galati a proiectului a participat, alaturi de Mircea Toader, euro-observatorul si senatorul PD de Ialomita Maria Petre.
Incepand de ieri, viceprimarul comunei Gradina, Maria Adam, cat si consilierul local din Chirnogeni, Maria Vlad, nu mai sunt membri PNL.
Democrata Maria Deju l-a atacat, la finele saptaminii trecute, in termeni duri, pe primarul orasului. ... Actul normativ face parte din pachetul de legi al reformei sistemului sanitar", a declarat Maria Deju.
Organizatia de femei a PDL va cere conducerii partidului sa propuna trei reprezentante intre primii 12 candidati pe lista pentru Parlamentul European a declarat ieri deputatul democrat-liberal de Constanta Maria Stavrositu.
La inaugurare au participat presedintele Organizatiei Municipale PD-L Constanta, Florian Constantin, senatorul Mircea Banias, deputatii Constantin Chirila si Maria Stavrositu, membri de partid. ... La randul ei, deputatul PD-L Maria Stavrositu a anuntat ca organizatia municipala a strans deja 15.
In timpul vizitei din martie, Maria Basescu i-a spus unui batran ca o sa-i dea un scaun cu rotile. ... In luna martie a acestui an, Maria Basescu i-a promis lui Ion Nanuti un scaun cu rotile.
Acum a venit randul arhitectului Oana-Maria Bogdan sa loveasca opinia publica cu o declaratie nefericita, spun unii, dar mai degraba ambitioasa si plina de zel. Oana Maria Bogdan este membru in conducerea partidului PLUS, un personaj destul de important, cu putere decizionala.
MARIA SARAPOVA: ... 4-6 Nu voi uita niciodata acest meci, a afirmat Simona Halep dupa finala de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca nu va uita niciodata finala jucata sambata la Roland Garros si pierduta in trei seturi in fata rusoaicei Maria Sarapova.
Tanara cantareata de muzica populara din Maramures, Maria Luiza Mih, a aflat recent ca poate canta pe doua voci!
Maria Chirila mai este prezenta si astazi, la etajul I al Salii Dalles, in cadrul targului de terapii complementare "A Noua Dimensiune".
Astazi incepem un an nou si ne prezentam inaintea lui Dumnezeu pentru a-l incepe bine, uniti cu preasfanta Fecioara Maria, mama lui Isus si mama noastra, si uniti cu Isus, fiul Mariei, Fiul lui Dumnezeu.
Joi, 27 martie, incepand cu orele 18:30, Maria Buza si Agentul Vip al showbizului romanesc va invita la Coffeol Ploiesti in cadrul Cristi Brancu Show.
google-analytics.com