Cautare

4032 de rezultate pentru "marcu adrian" (3.67 secunde)
Adrian Paunescu (din sala): ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu (din sala): ... - Ambarcatiunile usoare si lopetile Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Adrian Paunescu: ... Marcu Tudor: ... - Adrian Nastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Rocsana Marcu este, in sfarsit, invingatoare! Sansa a fost de partea ei, asa ca vedeta a castigat procesul de paternitate pe care il avea cu tatal primei sale fetite, Mayra, fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu.
Gheorghe Marcu, senator PSD de Botosani, a adresat o interpelare premierului Emil Boc, avand ca obiect modificarea modului de facturare a gazelor naturale prin Ordinul 62/2008 al Autoritatii Nationale de Reglementare a Energiei (A.N.R.E.).
Punctul de vedere al senatorilor PSD cu privire la comercializarea certificatelor de emisie de bioxid de carbon (AAU-uri), conform prevederilor de la Kyoto, este prezentat de senatorul Gheorghe Marcu.
Noul director al Directiei de Impozite si Taxe, Sorin Marcu, sustine ca pe piata nu exista cerere pentru imobilele pe care s-a pus sechestru. ... Directorul Directiei respective, Sorin Marcu, a spus, pentru GdS: ... Criza imobiliara ne-a adus in acest punct", a precizat directorul Sorin Marcu.
Senatorul Marcu (PSD): Privatizarea societatilor energetice, una dintre marile erori ale Guvernului Boc Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Gheorghe Marcu, a criticat, vineri, intentia actualei puteri de privatizare a sectorului energetic din Romania.
Senatorul Gheorghe Marcu propune instituirea unei taxe claw-back pentru energia electrica produsa de hidrocentrale Senatorul Partidului Social Democrat, Gheorghe Marcu, propune instituirea noii taxe claw-back asupra producatorilor de energie electrica in sistem hidro.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", spune anticarul Dorin Marcu. ... "Mergem prin satele romanesti din Sibiu, Suceava, Botosani si Valcea, de unde achizitionam aceste obiecte vechi si apoi le reconditionam pe unele dintre ele!", ne-a spus Dorin Marcu.
 Gheorghe Marcu va raspunde de organizarea Congresului PSD Liderul PSD Botosani, Gheorghe Marcu, a fost validat ieri de CExN ca membru al echipei de organizare a Congresului din 20 februarie.
Deputatul PRM Marcu Tudor s-a saturat sa astepte minute in sir la lifturile din Palatul Parlamentului.
Potrivit ziarului Libertatea, Rocsana Marcu a incheiat colaborarea cu Prima Tv si a ramas somera. ... Potrivit Pro Tv Magazin, Rocsana Marcu a luat aceasta decizie pentru a se ocupa de cresterea celor doua fetite ale sale, Mayra si Indira.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990. ... Oamenii cauta obiecte rustice si costume populare!", isi incepe povestea Dorin Marcu.
In ciuda faptului ca Agentia de Plati in Interventii pentru Agricultura (APIA) Constanta a intrat in "hora" institutiilor ce intampina probleme de natura financiara, cei doi sefi, Aurel Susman si Mihai Marcu, au gasit o modalitate prin intermediul careia si-au "coafat" doua birouri directoriale demne de toata lauda.
Gheorghe Marcu: "Nu am purtat nicio discutie cu Miron Mitrea" Senatorul PSD, Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene Botosani nu a infirmat, dar nici confirmat intentia de a-l sustine pe fostul secretar general al PSD, Miron Mitrea.
Senatorul Gheorghe Marcu, presedintele organizatiei judetene a PSD Botosani, a criticat declaratiile ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Mark Gitenstein, referitoare la efectele negative pe care le-ar avea neadoptarea legii Agentiei Nationale de Integritate, pe care acesta le-a facut intr-un interviu pentru HotNews, informeaza Agerpres.
Senatorul Gheorghe Marcu se declara impotriva coborarii pragului de varsta pentru dreptul la vot Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat, senatorul Gheorghe Marcu, respinge ideea reducerii varstei de vot de la 18 la 16 ani.
Dorin Marcu din Rasnov este pasionat de antichitati din 1990 si vine de sase ani la targurile mestesugarilor de la Muzeul Taranului Roman.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Pedeapsa pentru judecatoarea care l-a achitat pe Adrian Nastase Magistratul Aida Popa a pierdut functia de vicepresedinte al Inaltei Curti dupa ce l-a achitat definitiv pe Adrian Natase in dosarul "Matusa Tamara" In prima sa postare pe blog dupa ce a fost incarcerat pentru a doua oara, Adrian Natase face dezvaluiri despre manevrele de culise care au stat in spatele condamnarii sale.
Mitrea a precizat ca si-ar dori sa ii aiba in echipa pe Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, chiar si pe Sorin Oprescu, el mentionand despre primarul Capitalei ca acesta a facut o declaratie publica in care vorbea despre revenirea in partid.
google-analytics.com