Cautare

3535 de rezultate pentru "manoliu silviu nicolae" (3.30 secunde)
Ilie Platica-Vidovici, fost senator PSD, care s-a aflat ani de zile in fruntea organizatiei judetene a partidului (1992-2003), este cel care l-a propus acum 8 ani pe Dumitru Nicolae drept candidat din partea partidului la functia de primar al Galatiului.
- Este mult "deci ca atare", dar si legea este complicata Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae-Vlad Popa: ... Nicolae Vacaroiu: ... Nicolae Vacaroiu : ... - Fostul presedinte al Senatului, Nicolae Vacaroiu: ... Nicolae Vacaroiu: ... Domnul Nicolae Vacaroiu:
Dezvaluirile noastre despre averea uriasa stransa de comisarul Emilian Nicolae din salariul de politist, bineinteles, precum si numeroasele abuzuri comise de fostul sef al Politiei Cernavoda nu au ramas fara ecou.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale.
La Moscova, cu prilejul intalnirii la nivel inalt a conducatorilor statelor membre ale Tratatului de la Varsovia, intre Nicolae Ceausescu si Mihail Gorbaciov are loc un schimb dur de replici, presedintele roman insistand pentru organizarea unei intalniri a reprezentantilor partidelor comuniste, cu participare sovietica, si pentru sporirea de catre Uniunea Sovietica a livrarilor de materii prime, in special petrol si gaz metan.
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. ... Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat:
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu, Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Din colectivul redactional faceau parte, la acea data, Nicolae Cristache, Pan Solcan, Gheorghe Istrate, iar dintre colaboratorii primului numar se remarca Liviu Papadima, Ion Magureanu, Doru Medesan. ... La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu,Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta.
Ieri, municipalitatea a incheiat cel de-al patrulea act aditional la contractul privind modernizarea Stadionului "Lia Manoliu", asocierea JV Max Bogl - Astaldi urmand sa execute lucrari de constructii si sa furnizeze mobilier si echipament audiovizual, valoarea fiind de 112 milioane de lei.
Sala polivalenta va fi construita de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), prin Compania Nationala de Investitii (CNI), pe un teren situat in Complexul Sportiv National "Lia Manoliu", in zona patinoarului "Mihai Flamaropol", care va fi pus la dispozitie cu titlu gratuit Ministerului Dezvoltarii de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Karoly Comserv S.R.L., a participat recent la targul traditional organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. "Specialitatea noua pe piata a fost micul de peste, care a avut succes la targul pescaresc din Parcul Lia Manoliu!
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare. ... Silviu Manastire a avut pe lita si alti doi presedinti:
Silviu Vasilache are doua dosare pe cap Cel de-al treilea invinuit este ziaristul Silviu Vasilache.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii.
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova.
Detalii despre proiectul iARO Camarad Designul este facut de Ceausu Silviu, este luat dupa modelul IMS, dar cu linii mult mai modernizate, mai agresive. ... Ceausu Silviu Departamentul Proiectare 3D: Ceausu Silviu, Stanciu Sorin, Stefanoaea Nicolae, Banita Madalin Departamentul Relatii cu publicul: ... Ceausu Silviu, Ababei Ion Departamentul Electrica:
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau: ... Nicolae Rahau:
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe hotararea sa de condamnare pentru santaj, ca Silviu Cotiga a pornit un nou proces, cerand Curtii de Apel Craiova sa-l puna inapoi sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Dolj.
PNL, gata sa-l primeasca Surse din PDL au confirmat pentru De Ce News ca Silviu Prigoana va demisiona din Partidul Democrat Liberal. ... Potrivit surselor, decizia lui Silviu Prigoana a venit dupa ce Cristian Preda a fost numit prim-vicepresedinte al Aliantei de Centru-Dreapta.
Gaz Metan Severin a dat o puternica lovitura pe piata transferurilor, obtinand ieri-dimineata semnatura mijlocasului Silviu Balace (33 de ani) pentru un an si jumatate.
google-analytics.com