Cautare

81 de rezultate pentru "mandra sa barlad3" (2.60 secunde)
De la orele pranzului el este in comuna Mandra, unde participa la "Zilele comunei Mandra". Purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, spune ca Mircea Geoana participa la evenimentele programate, precum si la spectacolele folclorice si discuta cu oamenii din comuna.
Din mandra majoritate pe care o detineau pana nu de mult, consilierii democrati au mai ramas doar trei, in sedinta de ieri, alti trei indivizi cu statut incert stand si ei la masa alesilor si ridicand mana pentru Calapod desi nu se "pontau" la vot, fiind exclusi din Consiliul Local.
Ziua de 25 octombrie a fost una speciala, pentru ca Majestatea Sa, Regele Mihai, a implinit 90 de ani. ... Sunt mandra si onorata ca Exotique este furnizor oficial al Casei Regale.
Visul Anne Mariei Bontea s-a implinit astazi, ea participand la Parada alaturi de "colegii" de la Jandarmerie, trecand pe sub Arcul de Triumf pe iapa sa, Dalilla, o iapa puternica, pe care Anne o considera "cea mai buna prietena" si pe care o struneste fara probleme.
"In film joaca atat actori profesionisti cat si oameni normali, sunt mandra de distributia productiei. ... A visat mereu sa o intalneasca, dar din pacate, nu a reusit, pentru ca intre timp Lady Di a murit.
ei bine, atunci le dorim sa se intoarca la mamele lor. ... Piesa Ramai cu Bine este o piesa inspirata din realitatea cotidiana, dar tin sa precizez ca nu este inspirata din viata mea, caci nu am avut probleme cu nicio mama.
- Ce te-a motivat sa incepi o afacere proprie? ... - Nu a fost o motivatie, ci o necesitate, pentru ca obtinusem un cont important - RPG Security - si doream sa finalizez colaborarea cu ei.
Cu doar cateva zile inainte de a implini 42 de ani, Carmen Bruma lanseaza un nou program de slabit, unic in Romania adresat tuturor celor ce vor sa scape de kilogramele in plus si sa ajunga la o forma fizica de invidiat rapid, ieftin si sanatos.
Fara nici o gluma, nu stiu cat de mandra sunt, in general, de orasul in care m-am nascut. ... Cred ca destul de mandra, daca functioneaza la parametri optimi … patriotismul local.
urmariti meciurile Echipei Nationale feminine de handbal, pentru ca s-ar putea sa aflati pe 19 Decembrie ca fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin si voi ati stat sa va uitati in gura lui Gadea, Badea, Zamfir, Guse, Bogdan, Ciutacu, Chireac, Cristache, Buscu, Pieleanu, Dogioiu, Ficeac, Ionita si alte specimene ale menajeriei televizate de canalele de stiri.
Omul satului, intrucit izbuteste sa se mentina pe linia de apogeu, geniala, a copilariei, traieste din intregul unei lumi - pentru acest intreg ; ... Femeia aceea vedea aievea niste catei in rana copilului, catei cari aveau sa creasca in copil, si de care acesta urma sa turbeze mai tarziu.
La randul sau, Elena Udrea a spus ca este mandra ca se afla in mijlocul "acestor femei militante, care stiu sigur ce vor sa obtina in politica" si pe care le-a sfatuit "sa nu cedeze niciodata, nici un pas".
FEMEIA BERBEC DACA te-ai indragostit de o femeie din zodia Berbecului, nu stiu daca sa te felicit sau sa te compatimesc. Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei.
Catastrofe naturale sau razboaie au facut sa dispara cladiri, strazi, cartiere sau orase. ... Bulevardul Victoria Socialismului si Casa Republicii au fost rezultatul acestui tip de activitate urbana, care tintea sa sistematizeze si sa monumentalizeze orasele dezvoltate organic in Europa.
Iata de ce la temelia dezvoltarii urbane viitoare a zonei aflate astazi in ruine trebuie sa existe un plan director solid. ... Cu alte cuvinte, intentia de a-l face sa devina monumental, laolalta cu pretentiile unui regim sau altul, preceda epoca ceausista.
Am stat cu sufletul la gura pana am aflat ca era bine si am scris, inspirata de povestea ei, un articol despre ce inseamna sa-ti traiesti viata treaz sau adormit si cum avem uneori nevoie de adevarate cutremure in viata noastra pentru a ne trezi.
La fel, primarii si consilierii locali racolati de PD sunt pe cale sa sara in barcile din care au plecat initial. ... Ministrii democrati au dorit sa-si incheie mandatul prin realizarea unui bilant al activitatii.
Purtatorul de cuvant al PNL, Tudor Chiuariu, a declarat ca programul de guvernare prezetat sambata de PSD ar trebui sa se numeasca "Cele 10 fantezii ale lui Mircea Geoana", avand in vedere ca social-democratii nu au explicat de unde vor avea resurse pentru promisiunile din program.
La inceputul anului 2009, prezenta ei pe lista candidatilor PD-L la europene se loveste de opozitia intelectualilor din partid si a unei parti a presei, determinand-o sa demisioneze pe 18 martie si sa inceapa singura aventura pentru PE.
• Doamna Popescu de la Teatrul de papusi suna la sediul PD-L si cere sa discute cu Emil Boc. ... - Voiam sa va informez ca avem posturi libere.
google-analytics.com