Cautare

1024 de rezultate pentru "maican ilie" (2.91 secunde)
Crescatorii de bovine au cerut ministrului agriculturii, Ilie Sarbu, sa le intermedieze o intalnire cu premierul Emil Boc si cu Ministrul de Finante, Gheorghe Pogea, pentru a le prezenta revendicarile lor.
Anuntul a fost facut de ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu. ... Va trebui sa tinem seama de alarmele care vin zi de zi, incalzirea globala, fenomene climatice", a spus ministrul Ilie Sarbu.
Pe Inpolitics, Ilie Serbanescu afirma transant: ... 'Guvernul trebuie sa renunte la banii Fondului Monetar International sau la eventualele imprumuturi de la banci private deoarece, deopotriva, aceste cai duc la un dezastru total pentru Romania, avertizeaza fostul ministru al Economiei, reputatul economist Ilie Serbanescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Valentin Ilie, director executiv si actionar al Coldwell Banker Affiliates of Romania, recomanda celor care au bani cash sa achizitioneze locuintele chiar acum, dar fara sa faca vreun compromis, scrie Evz.
Inpolitics citeaza opinia lui Ilie Serbanescu:
Analistul economic Ilie Serbanescu apreciaza ca explozia preturilor in ianuarie, in special la produse alimentare, este cauza accentuarii crizei. ... Si in urmatoarele luni se vor inregistra cresteri de preturi la produsele alimentare", ne-a declarat Ilie Serbanescu.
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj - Faget - Recas - Buzias.
"Nu cred ca romanii vor uita prea repede batjocura PDL" - Interviu cu senatorul Ilie Sarbu, liderul grupului PSD din Senatul Romaniei (Autor: Silviu Florescu) - Domnule senator Ilie Sarbu, ati prezentat, recent, cateva dintre obiectivele dumneavoastra pentru localitatile din Colegiul 4 Senat - Lugoj-Faget-Recas-Buzias...
Un ziarist de la Realitatea TV ne-a declarat ca firma de publicitate care a incheiat contractul cu ei, este condusa de Costin Ilie, care este, atentie, publisher la...Romania TV si publisher la un site de stiri arondat tot la Romania TV.
Invitatul Iulianei Tudor in emisiunea Petrecere, de vineri - Cornel Ilie - a facut cateva declaratii surprinzatoare, lucruri nestiute de foarte multa lume. ... Dupa acel soc, unul pe altul ne-am tras cumva in sus, nu stiu cum, trei barbati pierzand trei femei intr-un an, a povestit Cornel Ilie.
Ilie Nastase, fostul mare jucator de tenis roman, a explicat declaratiile facute la inceputul acestei saptamani in presa din Italia, in cotidianul La Stampa, referitoare la etnia sa roma, precizand ca i-a ironizat doar pe peninsulari si nu a afirmat niciodata ca ar fi tigan.
Trei nume noi pentru meciul din Olanda Steaua a pierdut meciul tur cu Twente, scor 0-1, insa Ilie Stan spune ca toti componentii lotului se gandesc doar la calificare. ... Mi-as dori sa se refaca pentru jocul cu Uruguay", a declarat Ilie Stan la Dolce Sport.
Ilie Balaci, fosta mare glorie a Stiintei, este mahnit de decizia luata astazi de FRF in cadrul Adunarii Generale, mai exact dezafilierea clubului Universitatea Craiova, si este impotriva infiintarii unei alte echipe. ... Este doar o smecherie ieftina!", a declarat Ilie Balaci la Sport Total FM.
Duminica, in ultima zi a CE din Spania, Romania va mai avea reprezentari in finale la 4 rame fara carmaci masculin (in componenta Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie, Florin Curuea), dublu vasle feminin (Cristina Ilie-Ioana Craciun) si 8 plus 1 feminin (Roxana Cogianu, Ioana Craciun, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupascu, Ionelia Zaharia si Daniela Druncea).
Ilie Nastase, dezlantuit: ... La fel ca acum 40 de ani, cand pe teren alterna lobul cu slice-ul, Ilie Nastase, capitanul-nejucator al echipei de Fed Cup, e imprevizibil si atunci cand vorbeste.
Halep devine prima romanca lider mondial in tenis, al doilea roman, dupa Ilie Nastase, care a fost numarul 1 ATP 40 de saptamani, intre 23 august 1973 ssi 2 iunie 1974. ... Tenismenul Ilie Nastase, despre victoria Simonei Halep Fostul lider mondial ATP Ilie Nastase:
Ce spune Ilie Sarbu despre "batalia" cu Ponta pentru Daciana Liderul PSD si socrul lui Victor Ponta, Ilie Sarbu, a povestit joi seara ca, in urma cu 10 ani, relatia sa cu actualul premier era foarte proasta si ca nu a pornit pe baze prea optimiste, pentru ca avea sentimentul ca actualul premier voia sa-i fure fiica, pe Daciana Sarbu, potrivit Realitatea.net.
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate permanent, de luni pana vineri inclusiv, pe Platoul de la Piata Amzei.
Cele doua personaje principale, Ilie Moromete si fiul sau, Niculae, vad aceste schimbari cu ochi diferiti, prilej permanent de conflict.
Ilie Bureata, zis Marin Miliardaru', este o prezenta constanta a targurilor de antichitati organizate zilnic, pe Platoul de la Piata Amzei.
google-analytics.com