Cautare

525 de rezultate pentru "lungu aurel talpas" (3.59 secunde)
In ciuda faptului ca Agentia de Plati in Interventii pentru Agricultura (APIA) Constanta a intrat in "hora" institutiilor ce intampina probleme de natura financiara, cei doi sefi, Aurel Susman si Mihai Marcu, au gasit o modalitate prin intermediul careia si-au "coafat" doua birouri directoriale demne de toata lauda.
Consideram necesar ca opinia publica, societatea civila si mediul politic constantean sa se solidarizeze intr-o actiune comuna de condamnare si delimitare fata de stilul teribilist si arogant pe care il afiseaza Domnul Mazare in orice context", se arata intr-un document semnat de presedintele organizatiei, Aurel Butnaru (foto).
"In virtutea programului asumat de liberalii constanteni de asigurare a dialogului permanent si a transparentei fata de locuitorii orasului Constanta, Organizatia Municipala Constanta a Partidului National Liberal initiaza o campanie numita generic "Porti Deschise", program permanent de intalnire cu cetatenii municipiului", a declarat ieri Aurel Butnaru (foto), presedintele interimar al organizatiei.
Fratele presedintelui, Mircea Basescu, este asociat intr-o firma cu fiica fostului sef al Romarm Aurel Cazacu si cu un fost general MApN, Sandu Ion Eftimie, care a detinut postul de loctiitor al Departamentului Armamente din MApN pana la inceputul lui 2009, cand s-a pensionat.
'In calitatea mea de ardelean, in primul rand si de senator de Cluj, in al doilea rand, am participat la Huedin, pe data de 09 septembrie 2010 la comemorarea celor 70 de ani de la moartea preotului protopop Aurel Munteanu, erou si martir al neamului nostru, care a cazut victima, alaturi de alti patrioti, actelor extremiste datorate euforiei generale pe care populatia maghiara o traia in 1940, cu ocazia intrarii trupelor maghiare in orasul Huedin, ca urmare a semnarii Dictatului de la Viena.
Generalul Aurel Aldea, Ministrul de Interne numit atunci de catre acolitii regelui Mihai, a scris o marturie asupra evenimentelor din acele zile.
Operatiunea de mituire a alegatorilor se realizeaza sub controlul strict al sefilor structurilor politiei judetene, promovati si mentinuti in functii in ultimii opt ani, cu directa implicare a chestorului Vladulescu Aurel, director al Directiei de Control Intern din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, fost sef al inspectoratului politiei judetene si un obedient al presedintelui organizatiei judetene a PDL, Florin Popescu.
Presedintele Rompan, Aurel Popescu, a precizat ca in Romania sunt aproximativ 5.000 de agenti economici in industria de morarit si panficatie care au licenta de functionare, dar, din pacate, doar cateva sute respecta normele sanitar-veterinare.
Penelistul Bojenoiu il contrazice pe Tariceanu Daca Mondea s-a abtinut de la a comenta declaratiile lui Tariceanu, liderul de sindicat si, totodata, consilierul local Aurel Bojenoiu a declarat ca nu este de acord cu vanzarea pe bucati. ... Este incredibil", a concluzionat Aurel Bojenoiu.
Painea, mai scumpa cu 10% Dupa Paste, pretul painii ar putea sa se majoreze cu pana la 10%, ne-a declarat Aurel Popescu, presedintele Asociatiei Producatorilor din Morarit si Panificatie - Rompan. ... Acest lucru ii influenteaza mai mult pe producatorii agricoli", a adaugat Aurel Popescu.
Tot acest proces trebuie controlat, iar reprezentantii din Finante spun ca nu au personal suficient pentru a-i verifica pe cei aproximativ 7.000 de agenti economici care fabrica paine", ne-a declarat ieri Aurel Popescu, presedintele ROMPAN (Patronatul Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse fainoase).
Aurel Popescu, presedintele ROMPAN (Asociatia producatorilor din morarit si panificatie), ne-a declarat ca vor fi doua timbre, unul care se va aplica pe ambalaj, iar altul, direct pe produs.
"Potrivit unui proiect de norme BNR, de la 31 august, garantiile emise de Fond vor fi tratate egal cu garantiile materiale", a declarat ieri Aurel Saramet, directorul FNGCIMM, la deschiderea oficiala a filialei Craiova a Fondului.
In aceasta situatie, produsele din UE, respectiv pastele fainoase si biscuitii, vor concura cu cele autohtone, preturile putand creste sau scadea, ne-a declarat Aurel Popescu, presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase, Rompan.
Din cauza cantitatii reduse de precipitatii, dar si a suprafetei mai mici care a fost cultivata cu grau anul acesta, pretul painii ar putea fi majorat in martie, potrivit estimarilor lui Aurel Popescu, presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit si Panificatie, Rompan.
In cursul zilei de ieri a avut loc deschiderea oficiala a sediului Cefin din Constanta, situat pe b-dul Aurel Vlaicu nr.186.
Aurel Dumitru, unul dintre angajatii RAT Craiova, a declarat ca se doreste si îmbunatatirea conditiilor de lucru.
Romania ar putea cheltui anul viitor circa 80 de milioane de euro pentru investitii in sectorul de morarit si panificatie, din fonduri UE, prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), a declarat presedintele patronatului Rompan, Aurel Popescu.
Fiecare va aplica o anumita crestere, în raport cu costurile de productie“,  a declarat ieri presedintele Rompan, Aurel Popescu. ... Pe de alta parte, în ceea ce priveste reducerea TVA la alimentele de baza, Aurel Popescu a precizat ca Ministerul de Finante nu a luat nici o decizie.
Practic, suntem fortati sa mai scumpim productia de conserve cu cel putin 10% pâna la sfârsitul anului“, a declarat Aurel Tanase, presedintele patronatului din industria conservelor de legume si fructe - Romconserv.
google-analytics.com