Cautare

525 de rezultate pentru "lungu aurel talpas" (3.06 secunde)
PNA ancheteaza legalitatea hotararilor emise de CL Sulina Dupa ce au incercat prin diverse artificii dincolo de limita legalitatii sa le transfere in domeniul privat al orasului, inclusiv prin complicitatea fostului guvern PSD-ist, edilii din Sulina, in frunte cu actualul primar Aurel Dumitriu, a trebuit sa puna capat jocurilor de interese ce au luat forma unor dubioase hotarari ale Consiliului Local, ca urmare a interventiei energice a Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, respectiv ale fostului guvernator Virgil Munteanu, care a denuntat PNA-ului intentia ilegala a autoritatilor din orasul de la Gura Dunarii.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD Suceava a luat decizia propunerii ridicarii sprijinului politic pentru Aurel Olarean, sugestie care va fi inaintata catre forurile superioare de conducere a partidului.
Blue Air isi va transfera zborurile pe aeroportul Henri Coanda Otopeni, intre 29 septembrie si 12 octombrie, perioada in care aeroportul Aurel Vlaicu din Baneasa va fi inchis pentru lucrari de intretinere, potrivit unui comunicat al companiei aeriene low-cost.
Roxana Ene si Aurel Rotaru s-au intors acasa cu cate doua medalii. ... Aurel Rotaru a obtinut doua medalii de argint, la 1.500, respectiv 3.000 m.
Potrivit prim-vicepresedintelui PPCD Aurel Pruna, "toate tranzactiile efectuate de firmele presedintelui organizatiei judetene, Liviu Scarlat, sunt perfect legale, ca sa nu mai vorbim de faptul ca in tranzactiile verificate de Garda Financiara Constanta apare si o firma unde Liviu Scarlat nu este actionar.
Calarasi, primarul Aurel Teodorescu imprena cu delegatii Ministerului de Interne si Subsecretariatului de Stat al Aerului, au stabilit de comun acord, executarea urmatoarelor lucrari, in vederea infiintarii, amenajarii, inzestrarii si intetinerii Aeroportului comunal al orasului Calaras: ... Aurel Teodorescu - primarul orasului Calarasi si Grigore Trancu-Iasi - fost ministru.
La eveniment au participat doar senatorul PSD Adriana Ticau si deputatii Emil Strunga (PNL) si Aurel Nechita (PSD). ... Eu cred ca cererile lor sint normale", a spus deputatul PSD, Aurel Nechita.
Deputatul PSD Aurel Nechita a criticat ieri, in termeni extrem de duri, modul in care sefii Sanatatii de la nivel central si local administreaza criza virozelor.
Penultima pozitie apartine deputatului liberal Emil Strunga, cu 3 referiri si o aparitie in context neutru, una in context pozitiv, pe ultimul loc situindu-se social democratul Aurel Nechita, cu doua referiri in context neutru. ... Aurel Nechita.
Pozitia PSD a fost sublinata ieri de deputatul pesedist Aurel Nechita. ... Este treaba celor care compun acum guvernul cum se reimpart functiile-cheie dupa plecarea PD de la guvernare", a declarat Aurel Nechita.
Deputatul PSD de Galati Aurel Nechita a anuntat ca a inaintat doua proiecte de lege referitoare la medicina sportiva si la cea scolara. ... Reteaua de medicina scolara este foarte importanta, dar se afla intr-o stare deplorabila", a declarat Aurel Nechita.
Sase spatii de joaca nou-infiintate Dupa ce Primaria a decis desfiintarea a 80 de locuri de joaca in perioada 2006-2007, alesii municipali au aprobat infiintarea in acest an a sase locuri de joaca pentru copii, si anume in cartierele Micro 20, Micro 17, Micro 16, Siderurgistilor Vest, Aurel Vlaicu 1 si Aurel Vlaicu 2.
Ne referim, desigur, la consilierii Liliana Mara, Steluta Andrei si Aurel Broasca.
Cei doi parlamentari PRM sunt Dumitru Avram si Aurel Ioan Rus.
Adrian Moisoiu (PRM), Mircia Giurgia (independent), Ioan Aurel Rus (PRM), Costache Mircea (PRM) si Petru Calian au fost printre cei mai activi deputati in ceea ce priveste initiativele legislative depuse, peste 100 fiecare.
"Intelegerea marsava, la ceas de seara, intre reprezentantii PNL si cei ai PSD, care a condus la luarea acestei decizii de catre Executiv, demonstreaza, fara echivoc, ca toate declaratiile publice de sustinere a invatamantului de catre actuala putere, precum si de reprezentantii PSD, nu reprezinta altceva decat demagogie si populism ieftin", a declarat Aurel Cornea, presedintele FSLI.
Reamintim ca Florin Sorin Meliu, de 26 de ani, agent in cadrul Biroului Accidente Usoare al SPR Constanta, a fost grav ranit, marti dupa amiaza, intr-un accident de circulatie produs pe bulevardul Aurel Vlaicu, in dreptul Metro 1.
De exemplu, seful Agentiei de Plati si Intervetii pentru Agricultura (APIA) Constanta, Aurel Susman (foto), va sustine miercuri, 13 mai a.
Aurel Papari, rectorul Universitatii Andrei Saguna. ... Aurel Papari. Dupa atata distractie urmeaza ca de luni, 18 mai, timp de o luna, studentii sa sustina examenele, ca apoi, dupa o vacanta de o saptamana, sa inceapa examenul de licenta.
La Agentia de Plati si Inteventii in Agricultura (APIA), directorul Aurel Susman (foto) sustine ca, la capitolul buget, institutia "sta bine". ... Din banii alocati pentru plata intretinerii, ne permitem sa facem unele cheltuieli pentru mici reparatii care apar pe parcursul anului", a precizat Aurel Susman.
google-analytics.com