Cautare

525 de rezultate pentru "lungu aurel talpas" (4.26 secunde)
In data de 13 ianuarie 2011, respectiv la doua zile dupa o vizita de documentare pe care am efectuat-o in judetele Arad si Timis pe tema contrabandei cu tigari, procurorii de la Serviciul teritorial Timisoara al DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Directiei Regionale de Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, Aurel Matiut, cunoscut, de asemenea, drept apropiat al dumneavoastra si protector al contrabandei cu tigari de care nu sunteti strain.
Deputatul PD de Suceava Aurel Olarean, alaturi de echipa sa de campanie, a fost implicat luni seara intr-un scandal in orasul sucevean Milisauti, acestia fiind acuzati de catre primarul PSD al localitatii si de un consilier local PSD de violare de domiciliu si amenintari.
Consiliul de Administratie (CA) este compus din Aurel Cazacu, presedinte - director al Directiei Productiei de Aparare din cadrul Ministerului Economiei (ME), Gheorghe Preotu, Ionel Pana, Aurel Gangu si Adriana Vlageo-iu.
Aurel Susman (foto) a fost numit ieri, 6 aprilie a. ... 2009 prin care Aurel Susman a fost investit in functie.
Presedintele FNGC, Aurel Saramet, a prezentat avantajele pe care le presupune o asemenea modalitate de finantare a afacerilor, aratand ca firmele romanesti sunt inca departe de cele din UE din punct de vedere al folosirii creditelor bancare.
Producatorii din judete precum Buzau, Vrancea si Bacau s-au grabit sa scumpeasca painea cu circa 50%, desi presedintele Rompan, Aurel Popescu, declara recent ca nu exista motive ca pretul painii sa creasca pana la toamna.
La solicitarea ministrului Adriean Videanu, Aurel Cazacu si-a dat demisia sambata din functia de director pentru industria de aparare in Ministerul Economiei. ... Aurel Cazacu este singura persoana implicata care a vorbit despre importanta cooptarii lui Mircea Basescu in firma la care actionar era si fata sa.
In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
In cadrul sedintei Consiliului Judetean al PUR Braila, s-a stabilit cu 17 voturi “pentru“ ca fostul primar al municipiului si actual consilier municipal, Anton Lungu, sa fie exclus din partid. ... In replica, Anton Lungu se considera tradat:
sase fosti vicepresedinti au renuntat sa mai candideze, iar parlamentarii au ramas pe dinafara Comisia de propuneri a propus pentru functia de prim-vicepresedinte pe Dorel Coica, marele perdant si unicul contracandidat al lui Gheorghe Ciocan la alegerile pentru functia de presedinte al organizatiei judetene, vicepresedinti pe Mircea Ardelean, Eugenia Sabau, Gheorghe Lungu, Alin Rusu, Voicu Rusu, Ioan Viman, Gavril Tautu, Nicolae Bura, Vasile Mitrasca, Rodica Maxi si Dumitru Pop, secretar executiv pe Vasile Fernea si trezorier pe Gabriel Mihali.
Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, a fost anuntat rezultatul alegerilor, presedinta a Biroului Judetean de Tineret al PUR fiind aleasa Adelina Hristea, fosta presedinta a Organizatiei de Tineret a PSD Galati, iar presedinte al Biroul Municipal de Tineret al PUR Galati a fost ales tot un fost membru al PSD, Florin Lungu.
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca "are o jena" sa convoace Consiliul Judetean de Coordonare (CJC) al Aliantei D.A., deoarece la mai multe astfel de intalniri presedintele judetean al PD, Eugen Constantin Uricec, nu a participat.
Printre cei care si-au desfasurat activitatea in cadrul muzeului se numara o serie intreaga de personalitati ale lumii stiintifice si muzeale, precum Nita Anghelescu, Marian Neagu, Apostol Atanasiu, Niculae Conovici, Crisan Museteanu, Radu Lungu, Tudor Papasima, Pavel Susara, Bogdan Pantu, Paul Damian, Traian Popa, Valeriu Cavruc, Titi Ruse s.a.
Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca directorul societatii dornene a depus recent declaratia privind apartenenta politica, in baza Legii nr. ... In aceste conditii, din acest moment, in Consiliul Judetean Suceava vom avea 11 reprezentanti", a spus Ion Lungu.
Eu voi candida pentru un post de consilier local, iar Constantin Lungu - fost sindicalist la 'Cartel Alfa' - la postul de primar. ... Constantin Lungu a detinut, timp de aproape trei ani, functia de presedinte al filialei locale a Cartel Alfa, iar anterior a lucrat ca inginer in Combinat.
Acestia spun ca, saptamina trecuta, au fost in audienta la primarul Sergiu Lungu, pentru a solicita drepturile ce li se cuvin prin contractul colectiv de munca, insa edilul Dorohoiului le-a sugerat sa mearga la presedintele Consiliului Judetean sa ceara fondurile necesare.
Primarul Sergiu Lungu sustine ca de la Guvern i s-a recomandat sa urmeze procedura incredintarii directe tocmai pentru a se scurta cit mai mult timpul pe care rromii il mai au de petrecut in locuintele cu risc de prabusire.
Anchetatorii sustin ca la nucleul initial ar mai fi aderat Georgeta Iosif, numita de Oprea in functia de directoare economica, si Ion Lungu, presedintele ANRE in perioada 26 iunie 2000 - 12 iulie 2004. Lungu a fost inlocuit la conducerea ANRE in 2005, de Nicolae Opris.
Potrivit unuia dintre cenzorii asociatiei, Ion Lungu, multe dintre datele înscrise de cei doi controlori într-un proces-verbal de constatare din noiembrie 2006 nu sunt reale.
google-analytics.com