Cautare

525 de rezultate pentru "lungu aurel talpas" (4.90 secunde)
Totul a inceput in luna august 2004, cand Inspectoratul de Politie Judetean Constanta a primit o sesizare anonima, ce cuprinde 130 de pagini, prin care erau demarate afacerile lui Dumitru Lungu, la vremea respectiva director al Palatului Copiilor Constanta.
Nu mai putin de 30 de persoane sunt actionare la aceasta societate, dar firma este detinuta de fapt de doi indivizi, Aurel si Judy Lungu, care au 85,565%, respectiv 12,878% din actiuni. ... Judy Lungu, Aurel Lungu, Georgiana Herghelegiu si Lucian Radulescu.
Doar 65% din cetatenii comunei Talpas au primit titluri de proprietate. Reconstituirea dreptului de proprietate la nivel de comuna este o operatiune greoaie, avand in vedere hartile cadastrale facute ferfenita, transmise cu proces-verbal catre comuna Talpas, desprinsa in urma cu cativa ani din Farcas.
Aurel Nechita Numele deputatului social democrat Aurel Nechita apare in primul rind in paginile oficiale ale Camerei Deputatilor si Senatului, dar si pe site-ul PSD. Intilnim numele lui Aurel Nechita pe site-ul Universitaatii a€žAl.
Aurel Babes, fostul director al Spitalului Clinic Judetean si fostul sef al sectiei de diabet, isi vrea inapoi sectia, plus achitarea retroactiva (august-decembrie) a indemnizatiei de conducere. ... Aurel Babes. ... Aurel Babes, in care acesta cere sa fie repus in functie.
Presedintele organizatiei judetene PNL Suceava, Ion Lungu, le-a cerut membrilor din structurile de conducere ale acestei formatiuni si ale organizatiei municipale sa dea declaratii de fidelitate fata de partid, dar trei dintre acestia au evitat.
Anca Lungu si sotul ei Stefan au implinit in a doua zi de Paste doi ani de casatorie, iar stirista i-a scris pe Facebook un mesaj emotionant sotului ei, aflat in arest la domiciliu.
Deputatul PRM Ioan Aurel Rus a fost trimis in judecata, marti, de procurorii DIICOT, fiind acuzat de constituire a unui grup infractional si racolare, indrumare sau calauzire a uneia sau mai multor persoane in scopul trecerii frauduloase a frontierei.
Constanta mai are un reprezentant in structura de conducere a Partidului National Liberal la nivel national, in persoana lui Aurel Butnaru, fost viceprimar si in prezent consilier local municipal.
Aurel Nechita, facind referire la pachetul de legi din Sanatate pentru care Guvernul Tariceanu isi va asuma raspunderea. ... Aurel Nechita. ... Campania mediatica dusa de ministrul Sanatatii nu face altceva decit sa ascunda dezastrul din sistemul sanitar", sustine deputatul Aurel Nechita.
O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL) a avut loc si marti, 26 mai, ora 14.00, la Libraria St.O. ... O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL), binecunoscut prozator, textier si fost secretar literar-artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
Ionela Lungu, mester popular din Humulesti, participa la targul de Martisor organizat in curtea MTR. ... Pot fi folosite si ca brose si ca obiecte decorative, a spus Ionela Lungu.
Am avut o profesoara de matematica fenomenala, doamna Lungu. ... Pe doamna Lungu o tin minte perfect: ... Doamna Lungu, cum ati reusit sa creati o clasa atat de omogena in concept, cu un astfel de rezultat -toata lumea a intrat la facultati ca politehnica, matematica, fizica, chimia si medicina.
Mai mult, potrivit lui Virgil Lungu, seful Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National, din acest motiv nu a putut fi concesionat deocamdata Cazinoul, singurul monument istoric din Constanta care a suscitat interesul investitorilor.
Acestora li s-au adaugat in ultimele opt luni, gradual, oferte de la diversi proprietari care nu activasera inainte pe segmentul inchirierilor", a declarat, intr-un comunicat, Oana Lungu, consultant in departamentul rezidential al DTZ Echinox.
apare caracterizat prin melodicitate de intensa vibratie, pulsatie swing autentica, trame armonice bogate in sensuri, echilibrul formei arhitectonice, prezenta sine qua non a colaborarii intuitive a instrumentistilor implicati in discurs numita interplay...", spune Florian Lungu. ... Textul integral scris de Florian Lungu pentru acest album este disponibil pe Soft Records.
Valerie Lungu a primit mai multe mesaje care au scos-o din sarite. ... Sunteti pierduti", a scris Valerie Lungu.
Victoria Lungu a fost victima unui asasinat la comanda! ... Mama Valeriei Lungu a descris momentele de cumpana.
Anuntul a fost facut miercuri, intr-o conferinta de presa, de viceliderul PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc.
Situatia este aceeasi in comunele Ghindeni, Dobrotesti, Ghidici, Plesoi si Talpas, autoritatile locale eliberand si aici certificate de urbanism in baza documentatiei mostenite de la comunele-mama.
google-analytics.com