Cautare

11548 de rezultate pentru "lorentz elena bucuresti" (3.96 secunde)
Elena Basescu este din nou membru PD-L. ... Elena Basescu a declarat ca nu se astepta sa obtina un rezultat asa de mare si ca se va intoarce in PD-L.
"De cand a inceput scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardeaza, probabil ca cei din Comisie se apropie de niste adevaruri", a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc, in cadrul emisiunii Antena 3 Special.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca seful statului, Traian Basescu, ar vrea sa o propuna premier pe Elena Udrea, el sustinand in acest context ca asupra Romaniei pluteste "blestemul celor trei Elene":
Elena Udrea era un apropiat al presedintelui Traian Basescu, stie multe lucruri despre rapirea jurnalistilor romani in Irak si se simte amenintata. ... "Elena Udrea a vorbit pentru ca se simte amenintata", a spus la Realitatea FM jurnalistul Ovidiu Ohanesian.
Fiica presedintelui Romaniei, Elena Basescu, este europarlamentar. ... Salariul lunar Incepand din iulie 2009, Elena Basescu beneficiaza, ca membru al Legislativului european, de un salariu de baza lunar brut de 7.665,31 de euro (5.963,33 euro net).
Elena Udrea a primit recent un premiu legat de gentile ei: ... Criza, criza, dar nu si pentru Elena Udrea, care cumuleaza functiile si salariile de ministru si deputat.
Vantu afirma ca Elena Udrea este cea mai detestata persoana dintre pedelisti. ... Elena Udrea: "Sa ne trezim cu o gospodina deraiata de la cratita drept premier" Vantu nu o uita nici pe Elena Udrea:
'Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, s-a declarat surprinsa si "deceptionata" de afirmatia lui Traian Basescu potrivit careia nu crede ca o femeie ar avea sanse sa castige sefia PDL sau Presedintia Romaniei.
Elena Udrea si Traian Igas i-au transmis lui Emil Boc, pe 17 mai, ca reorganizarea administrativa nu este oportuna Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut sambata ca ministrii Elena Udrea si Traian Igas i-au trimis pe 17 mai premierului Emil Boc scrisori referitoare la eventuala masura de reorganizare administrativa.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea.
Este in campanie electorala pentru doamna Udrea Premierul Victor Ponta a declarat duminica, intr-o emisiune televizata la Antena 3, ca Traian Basescu s-a deplasat prin tara in ultima vreme pentru a face campanie electorala pentru Elena Udrea si pentru "ceilalti din jurul sau".
Cam in aceeasi perioada ciudata, doamna Elena Basescu, pe atunci o tanara speranta a politicii romanesti, dar cu anvergura europeana, revenea in PDL din postura de candidat independent, dupa o stralucita victorie in alegerile europarlamentare.
Agentia AmosNews ne informeaza printrun comunicat de presa ca Elena Udrea a sarit cu parasuta de la 4.000 de metri, la aerodromul Clinceni, ea declarand apoi ca "este o senzatie care merita incercata". ... Am facut-o si pe asta", a declarat Elena Udrea dupa ce a sarit cu parasuta.
Elena Basescu s-a casatorit pe 1 septembrie 2013, iar, coincidenta, un an mai tarziu a nascut o fetita.
Subminarea economiei nationale in Regimul Basescu are trei nume Traian, Elena si Emil!
Produsele apicole de la standul sotilor Elena si Vasile Stan din cadrul targului de la MTR sunt benefice pentru sanatate Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Peste 1,7 milioane de romani isi aniverseaza onomastica de Sarbatoarea Sfintilor Mari Imparati Constantin si Elena Dintre cei 1.750.842 de romani sarbatoriti de Sfintii Constantin si Elena, 619.399 sunt barbati, iar 1.131.443 sunt femei Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, majoritatea romanilor care isi sarbatoresc onomastica de Sfintii Mari Imparati Constantin si Elena, respectiv 476.643, poarta numele de Constantin, alti 79.276 Costel, iar 30.668 Costica.
1) s-a temut ca scrisoarea nu va ajunge in miinile lui Traian Basescu, pentru ca la usa prezidentiala sta ca un senzor de veghe Elena Udrea.
Elena Udrea e in topul blondelor simpatice si de succes din Romania. ... blonda Elena e mai presus decat protocolul Aliantei PD-PNL, e cea mai tare... ... Partidul care, spre deosebire de PNL (unde numai interesul i-a purtat fesul - oare cine o fi bagat-o, strategic, pe Elena pe gatul liberal?
Elena Udrea. Sotia lui Dorin Cocos, om de afaceri incriminat de Traian Basescu in timpul campaniei lui Traian Basescu din toamna lui 2004 ca facand parte din grupul de interese Petrache-Bitner, Elena Udrea s-a trezit peste noapte consilier prezidential al aceluiasi Traian Basescu.
google-analytics.com