Cautare

11539 de rezultate pentru "lorentz elena bucuresti" (4.66 secunde)
Dar iata, echipa colorata intens portocalie, fosta PDL-ista, care a construit cu osardie cimitirul unde guvernarea Boc a ingropat cresterea economica a Romaniei, renaste, deputatul Elena Udrea declarand zambitoare:
Sunday Times publica un articol intitulat "Da, ministre, ai un portofoliu mare", insotit de o fotografie, in care afirma ca decizia de a o numi ministru pentru dezvoltare regionala pe Elena Udrea, celebra pentru ipostazele sexy in care a pozat pentru anumite reviste (in lenjerie intima), dar si pentru acuzatii de coruptie, este controversata.
Elena Udrea a marturisit in cadrul emisiunii "Wow biz" de la Kanal D, realizata de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, faptul ca ii este frica de intuneric. Dupa divort, Elena a schimbat casa, masina si a slabit destul de mult, aratand acum ca la 20 de ani!
Presa a speculat dragoastea celor dor eroi ai dramei lui Shakespeare doar pentru ca Elena Basescu si Andrei Hrebenciuc apartin (sau apartineau) unor clanuri care se dusmaneau de moarte, pana mai ieri - adica pana la formarea noului guvern.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierul romanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea, Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestora fiind foste publicatii comuniste, devenite acum "libere".
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), raspunde atacurilor impotriva sa, tot mai virulente cu cat se apropie campania electorala, cu aceeasi moneda. ... "Din pacate, ati auzit foarte multe neadevaruri despre mine in ultima luna", sustine Elena Udrea, adaugand ca:
Acesta, pe langa numeroasele litigii si acuzatii care i-au fost aduse, a avut un dosar pe rolul Tribunalului Constanta, in care fostul inspector de specialitate - educatie fizica si sport la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, Elena Buhaev, il acuza pe inspectorul general Petrica Miu de purtare abuziva.
Iuliana Elena Schonkert si Guy Schonkert vin periodic in localitate si isi petrec aici vacantele si nu numai. Iuliana Elena Schonkert este o fiica a satului emigrata in urma cu 30 de ani. ... "Elena si Guy s-au cunoscut pe cand erau studenti si s-au casatorit. ... Yamato si Elena Fujiwara.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Elena Udrea participa la reuniunea PPE ca membra a delegatiei PD, alaturi de presedintele democrat, Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
Totul a pornit de la Elena. Romania a avut Elena Lupescu, Elena Ceausescu, si acum Elena Udrea. Ea este vinovata de tot ce se intampla acum in Romania.
Prezenta la lucrarile Scolii de vara a Organizatiei de femei a PD de la Costinesti, fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu, este de parere ca tatal sau, avand o experienta indelungata in politica, are tot dreptul sa se comporte uneori neprietenos cu reprezentantii presei.
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, secretar general al Organizatiei de Tineret a PD-L, a fost prezenta luni pentru scurt timp, la inceputul sedintei Biroului Permanent National al democrat-liberalilor.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu, a anuntat ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.Elena Basescu si-a anuntat demisia ieri, printr-o declaratie in care a sustinut ca impotriva ei a inceput o campanie de presa din care au de pierdut tatal ei, presedintele Traian Basescu, si PD-L.
Elena Basescu a venit sambata in judetul Gorj, la Caminul de batrani de la Suseni, pentru a indeplini o promisiune a mamei sale. ... Elena a venit in Gorj pentru a indeplini promisiunea mamei sale. ... Asteptata cu floriBatranii internati la Suseni au asteptat-o cu flori pe Elena.
Prezenta la Iasi la Teiul lui Eminescu din Parcul Copou, Elena Basescu, candidatul independent la Parlamentul European nu a stiut sa spuna care este data de nastere a poetulu national Mihai Eminescu. Elena Basescu a fost duminica la Iasi in campanie electorala pentru Parlamentul European.
Elena Basescu este din nou membru PD-L. ... Elena Basescu a declarat ca nu se astepta sa obtina un rezultat asa de mare si ca se va intoarce in PD-L.
"De cand a inceput scandalul, Elena Udrea a trecut de la roz la negru, nu se mai fardeaza, probabil ca cei din Comisie se apropie de niste adevaruri", a declarat, vineri, Viorel Hrebenciuc, in cadrul emisiunii Antena 3 Special.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat ca seful statului, Traian Basescu, ar vrea sa o propuna premier pe Elena Udrea, el sustinand in acest context ca asupra Romaniei pluteste "blestemul celor trei Elene":
google-analytics.com