Cautare

11548 de rezultate pentru "lorentz elena bucuresti" (2.87 secunde)
Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, are probleme si cu geografia. Devenita celebra pentru "succesuri", "scaun electric" pentru persoana cu handicap, legalizarea marijuanei ca drog usor, finala "Euro-Clic" in loc de Euro-League, "Emil Boc editeaza fraze", Elena Basescu a mai comis o gafa la Cluj.
Pe siteul www.kamikaze.ro este publicat rezultatul unui sondaj in care internautii sunt pusi sa aleaga intre Elena Basescu si Zeita Atena. ... 60% • Cu Elena Basescu:
Boc devine simpatic romanilor pentru ca o critica pe Elena Udrea Realitatea informeaza: Boc a certat-o pe Elena Udrea:
Miniguvern pentru Elena Udrea Ca sa coordoneze strategia de turism, Boc a pus-o sefa peste 4 ministri. Elena Udrea este noua sefa a ministrilor Boagiu, Funeriu, Cseke si Borbely.
Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea. Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa.
Basistii, consternati de hotararea lui Basescu Editorialistii care au sustinut regimul Basescu sunt consternati de hotararea acestuia de a o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL. ... De la Dan Turturica la Andreea Pora, jurnalistii resping incercarea sefului statului de a o propulsa pe Elena Udrea la timona PDL.
Am avut doi invitati foarte buni in acea editie, pe profesorii de istorie Ciupala si Scurtu - dl Ciupala are si o carte despre femeile in istoria Romaniei -, care aveau povesti foarte interesante despre personajele pe care le insiraseram noi acolo, pe un panou al Elenelor care au influentat istoria Romaniei, de la Elena Cuza la Regina Mama Elena, la Elena Udrea si Elena Basescu in zilele noastre, trecand desigur prin Elena Lupescu si Elena Ceausescu.
Paris si Elena Povestea de dragoste dintre Paris si Elena din Troia este descrisa cu detalii in Iliada lui Homer - una dintre cele mai frumoase legende grecesti. Elena din Troia era maritata cu Menelaus, regele Spartei, iar Paris era fiul regelui Priam din Troia.
Artistul plastic Elena Orbocea din Tulcea este unul dintre cei mai creativi si mai sensibili artizani din Romania, dar si din afara granitelor care pot crea, din polimer sau papier mache papusi remarcabile.
Elena Udrea, reclamata la Parchet (Autor: ... Principalele actiuni vizate sunt cele legate de Ministerul Turismului, condus de Elena Udrea. ... Favorita si protejata presedintelui Traian Basescu, Elena Udrea, este acuzata de conflict de interese, deturnare de fonduri si subminarea intereselor financiare ale Uniunii Europene.
Agerpres informeaza ca presedintele organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, este de parere ca secretarul general al democrat liberalilor, Vasile Blaga, are sanse sa castige Primaria Capitalei, in opinia sa alti candidati viabili pentru functia de edil general putand fi Liviu Negoita, Anca Boagiu sau Cristian Preda.
Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... Ioana Flora (Acasa la tata), Elena Popa (Autoportretul unei fete cuminti), Hilda Peter (Box), Rodica Lazar (Carmen) si Ana Maria Guran (Lumea e a mea) se lupta pentru statueta acordata Celei mai bune actrite in rol principal.
CNC al PD a ales sambata toti cei noua secretari executivi pentru posturile vacante, printre noii lideri democrati fiind si Elena Udrea. ... Elena Udrea (Bucuresti, sector 1, fost consilier prezidential); ... Costica Canacheu (deputat, Bucuresti, sector 1);
Ana Maria Topoliceanu, Adriana Matei si Elena Ivanescu. ... pare a fi Elena Ivanescu, secretar general adjunct in cadrul Biroului Politic Judetean Constanta al PD-L.
Ioana Adina Oancea, farmacist-estetician si manager Careless Beauty Bucuresti ne-a impartasit detalii despre ingrijirea, prevenirea si tratarea corecta a tenului: ... Astfel s-au nascut retetele produselor Careless Beauty by Elena Oancea cu aplicablitate in domeniul esteticii si dermatologiei.
Sorin Rosca Stanescu) Elena Udrea se prabuseste. ... Plasarea Elenei Udrea in epicentrul guvernarii, la comanda tonomatului si in epicentrul vietii politice, ca presedinte PDL Bucuresti, insemna maximum inaintea asaltului final, respectiv prezidentialele.
Contractele incheiete intre firma de avocatura a fostului consilier prezidential Elena Udrea cu RAAPPS sunt legale, dar nu respecta principiile transparentei in ce priveste cheltuirea banilor publici, iar onorariile au fost acordate arbitrar.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu (foto), a anuntat, ieri, ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, la Targu Mures, ca tinerii au nevoie de carti, educatie si modele si a criticat-o pe Elena Basescu, sustinand ca aceasta le promite romanilor legalizarea drogurilor.
Elena Udrea si-a indeplinit cea mai importanta misiune a existentei sale, ca femeie de cariera, top-model al politicii si blonda mondena. ... Din aceasta pozitie, Elena Udrea lasa impresia ca stapaneste tot spectrul politic din Romania:
google-analytics.com