Cautare

7151 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (3.68 secunde)
Vibrau peretii, trepidau candelabrele si noi, dai si lupta.Chiar daca trecuse de ora trei noaptea, paream inepuizabili. In toata nebuneala aia, nu stiu cum de mi se pare ca-mi suna telefonul. Probabil ca-mi tiuiau urechile, dar ma cobor de pe masa si incep sa ma chiorasc in el.
Extrase de pe pagina de Facebook a lui DON PEDRO: Daca Dragnea desfiinteaza Gestapoul=DNA si-i rupe coltii mutantului, in fata mea se spala de toate pacatele. Dar deocamdata ma indoiesc, el insusi fiind putin muscat de monstru.
O macheta a unui telefon mobil din sec.II pe care se afla scrierea tablitelor de la Sinaia, descoperit. ... UN GRUP DE ARHEOLOGI A GASIT IN TIMPUL UNOR CERCETARI, UN OBIECT CARE SEAMANA FOARTE MULT CU UN TELEFON MOBIL.
Una telefonica si alta in direct (retransmisa si de doua posturi de televiziune). ... Prima data a intervenit intr-un talk-show seara tarziu, iritat de tonul si afirmatiile facute de cativa jurnalisti pe subiectul colaborarii/necolaborarii sale cu Securitatea.
De fapt, cred ca toata aceasta activitate este compromisa, in acest oras. ... Toti cei care vor avea de-a face cu caracatita vor apela la precedentul Blaga, Stolojan si Udrea. Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare.
am trimis la Constitutia Romaniei, care confera foarte clar si in intregime Guvernului toate prerogativele legate de elaborarea politicii interne, cu toate dimensiunile ei economice, sociale, fiscale etc, subliniind in sensul acesta un lucru de care, poate, oaspetii nostri se dezobisnuisera in vremea presedintelui Traian Basescu si anume, ca interlocutorul si partenerul de tratative, de angajamente si de punere in practica a acestor angajamente este Guvernul, desigur, in frunte cu primul-ministru si al doilea lucru pe care l-am spus delegatiei FMI, acela ca in ciuda turbulentelor, crizei politice, cum doriti sau cum doresc dansii sa le numeasca, avem un Guvern stabil, avem un Guvern legitim, avem un Guvern responsabil si avem un Guvern care nu a schimbat cu nimic, cu nici o iota, angajamentele pe care le-a avut cu FMI si pe care le are in continuare.
Locuitorii satului european Topesti se considera deja cetateni ai Europei, desi nu au drum asfaltat, gaze, apa curenta potabila sau canalizare, cei mai increzatori fiind membrii unei familii de luxemburghezi stabilita in zona.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Pe masura ce apar noi locuri de munca în retea, din ce în ce mai multi craioveni vin sa se intereseze la reprezentantul Eures în teritoriu despre locurile de munca disponibile în UE pentru români.
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Democratii se arata ingrijorati de intentia Guvernului de a micsora numarul sectiilor de votare din strainatate si cer oficial Executivului sa nu ia o astfel de decizie, care ar afecta dreptul constitutional al electorilor aflati in strainatate.
Motiunea de cenzura initiata de PNL si UDMR a intrunit doar 112 voturi "pentru", 137 "impotriva", doua voturi fiind anulate, in conditiile in care, pentru a fi adoptata, ar fi fost necesare 236 de voturi.
Motive din ce in ce mai putine de bucurie pentru persoanele care doresc sa se pensioneze. Peste o luna, pensionarea inainte de varsta legala va aduce penalizari mari, de pana la 30% din valoarea indemnizatiei acordate la limita de varsta.
Romanii se imprumuta destul de putin la bancile comerciale, in comparatie cu ceilalti cetateni europeni.
Specialistii din domeniul imobiliar din Craiova spun ca, desi numarul creditelor flexibile este în continua crestere, acest lucru va influenta numarul tranzactiilor si nu preturile imobilelor.În ultima luna, tot mai multe banci au primit acordul Bancii Nationale a României (BNR) pentru normele proprii de creditare.
Rata de penetrare a telefoniei mobile in Romania, in functie de numarul de cartele SIM valabile, a ajuns la 123% la jumatatea anului 2008, iar din totalul celor 26,5 milioane de SIM-uri, 17,9 milioane erau cartele preplatite valabile, din care peste 75% sunt efectiv utilizate.
Editia din octombrie a tIMOn gazduieste 51% din disponibilul de locuinte noi. Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens.
Grupul de Investigatii Politice (GIP) a facut o descoperire socanta: autoritatile romane si oficialii FMI au decis masurile de restructurare pe baza unor date false. Cifrele vehiculate public cu privire la numarul de bugetari sunt gresite.
Unique Visitor = persoana (individ) care a vizitat un site Web (sau retea) cel putin o data intr-o perioada determinata de timp, de obicei intr-o perioada de 30 de zile calendaristice.
google-analytics.com