Cautare

7149 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (2.82 secunde)
Intr-o perioada in care domeniul telefonelor mobile este sufocat de noi aparitii si prezentari, poate si datorita targului 3GSM de la Barcelona, Nokia prezinta Communicator E90, ultimul venit in cadrul gamei business al producatorului finlandez.
Samsung, cunoscuta pentru obsesia sa in ceea ce priveste grosimea telefoanelor mobile, a prezentat zilele acestea la 3GSM cel mai subtire telefon mobil din lume. ... U100 detroneaza de pe pozitia de cel mai subtire telefon din lume tot un model Samsung, X820 a carui grosime nu depaseste 6.9mm.
Ziua lansarii mult-controversatului telefon mobil se apropie. Pana la urma, Apple s-a tinut de cuvant intr-un final, iar pe 29 iunie iPhone va aparea pe rafturile magazinelor din Statele Unite. Pentru inceput echipamentul va fi oferit in colaborare cu operatorul de telefonie mobile AT&T.
Da, ati citit bine, renumita companie producatoare de automobile sportive si de teren isi lanseaza propriul telefon mobil. Daca Lamborghini si ASUS sunt reprezentate pe domeniul notebook-urilor, iar cea de doua si pe cel al PDA-urilor (mai nou), de ce nu ar intra si Porsche pe zona IT&C.
Se pare ca Google are in planuri producerea unui telefon mobil. Momentan presa de specialitate speculeaza pe aceasta tema, readusa in actualitate de un articol publicat in Wall Street Journal.
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
Samsung a dezvaluit ultimul sau model de telefon touch-screen destinat pietei "de lux" deschise de Apple I-Phone. Touch Ultra este un telefon de tip "slide" cu un display OLED de 2,8 inch, avand rezolutia de 240x400 pixeli.
testeaza un nou dispozitiv mobil care ruleaza pe sistemul de operare Android al companiei. ... informeaza ca, intr-un articol de blog publicat sambata, Google a marturisit ca noul mobil combina partea de hardware, fabricata de un partener pe care nu l-a numit, cu soft-ul Android.
iPhone 4 a fost numit cel mai bun telefon mobil in cadrul Mobile World Congress din Barcelona. ... Juriul care a declarat ca iPhone 4 are un "ecran extraordinar, design atragator, materiale fantastice si un ecosistem fenomenal pentru dezvoltatorii de aplicatii".
Castile wireless sporesc productivitatea muncii si vindeca durerile de cap Utilizarea castilor wireless in locul telefoanelor clasice sporeste cu pana la 23 la suta productivitatea angajatilor in anumite medii si locuri de munca. O analiza in acest sens a fost elaborata de Universitatea din Surrey, Marea Britanie.
A fost lansat cel mai sigur telefon din lume Compania IntSec a declarat ca Tripleton Enigma E2 este cel mai sigur telefon din lume, deoarece ofera posibilitatea criptarii convorbirilor, astfel ca acestea nu vor putea fi interceptate.
Cu un Xbox poti avea propriul SMART TV Consola de jocuri Xbox a primit, recent, un update care ofera si utilizatorilor din Romania posibilitatea de a intra in comunitatea Xbox Gold Pentru 200 de lei pe an, pe care ii puteti plati prin paypal sau direct de pe card, veti primi acces la toate serviciile Xbox si, poate cel mai interesant, va veti transforma instant televizorul intr-unul inteligent.
Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm. Alte calitati ale terminalului sunt puterea procesorului si viteza de operare crescuta.
Nu e bine sa vorbesti mult la telefon. Iata ce se intampla daca exagerezi, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax. In studiu au fost inclusi 500 de studenti care au folosit telefonul in fiecare zi.
Cubot Max, un telefon bun la pret de 120 de dolari (by Gabriel) Cubot Max este un telefon din China cu specificatii foarte bune. ... Intre timp va lasam cu aceasta oferta si cu mentiunea ca telefoanele Cubot testate de noi nu ne-au pus probleme.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna: ... La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni.
Situatiune Ignorantii l-ar putea lua drept un simplu portar, a carui misie e aceea de a ridica si cobori bariera.
Nu exista boli incurabile (Continuare) Telefonul mobil - un rau necesar - Fiindca am vorbit de releele GSM, va propun sa trecem la aparatele propriu-zise, "bombele cu ceas" pe care le purtam zilnic asupra noastra. - Ne-au invadat si nu ne mai putem lipsi de ele.
Aplicatie pe telefon pentru masurarea tensiunii arteriale (Autoare: Magda Marincovici/mariustuca.ro) Tensiunea arteriala va putea fi masurata cu ajutorul unei aplicatii descarcate gratuit pe telefonul mobil de pe site-ul www.tensiuneamea.ro.
Vibrau peretii, trepidau candelabrele si noi, dai si lupta.Chiar daca trecuse de ora trei noaptea, paream inepuizabili. In toata nebuneala aia, nu stiu cum de mi se pare ca-mi suna telefonul. Probabil ca-mi tiuiau urechile, dar ma cobor de pe masa si incep sa ma chiorasc in el.
google-analytics.com