Cautare

7151 de rezultate pentru "localitatea de numarul telefon 0266322225" (3.07 secunde)
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
In unele judete, numarul insolventelor s-a diminuat simtitor, iar in altele a crescut usor. In acelasi timp, pe primele cinci luni ale anului, numarul firmelor noi s-a dublat sau chiar triplat in cateva zone, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.
Calculul numarului care indica gradul de evolutie spirituala din incarnarea actuala Acest numar se poate afla adunand cifra zilei de nastere cu cifra lunii si cu ultimele doua cifre ale anului nasterii, rezultatul se va reduce la o singura cifra.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Deranjamente si informatii Telekom (Romtelecom) Aici gasiti numerele de telefon valabile pentru deranjamente si informatii Romtelecom, asa cum sunt prezentate de catre furnizorul de servicii. ... 3-5, Cladirea City Gate, Turnul de Nord, et.
Trei moduri de a-ti face adresa de mail mai sigura Iata care sunt cele mai rapide moduri prin care sa te asiguri ca nu va putea nimeni sa intre pe contul tau de email.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. ... aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din...
Lia Olguta Vasilescu, Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a publicat pe Facebook urmatoarele precizari, privind masurile care vor aduce mai multi bani pentru milioane de romani:
tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ". ... "Sa ai grija de tine mama, sa ne suni ". ... Soferii, care de vreo doi ani vad saptaminal scene dintr-astea sint mult mai preocupati de soarta bagajelor:
Butonul 3 i s-a lipit de deget (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Intr-un sediu politic functioneaza un telefon ciudat. ... Aparatul e instalat intr-un sediu de campanie politica si de el beneficiaza un particular. ... Butonul 3 i s-a lipit de deget. De acel deget cu care isi ameninta adversarii.
Ministerele prin care se deruleaza fondurile UE au în Craiova organisme intermediare, de la care potentialii beneficiari pot afla mai multe informatii. Românii vor avea la dispozitie, în câteva luni, ghidurile de finantare pentru accesarea mult asteptatelor fonduri structurale nerambursabile alocate tarii noastre din bugetul UE.
Proprietarul hotelului "Vulturul Negru" din Oradea, un om de afaceri italian, a scos la vanzare unitatea turistica la pretul de opt milioane de euro, a comunicat Alexandru Pavel, reprezentantul agentiei imobiliare QCM din Bucuresti, responsabila de tranzactie.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Samsung a prezentat la Seoul modelul de telefon Ultra Smart F700 care va fi lansat saptamana viitoare la targul anual 3GSM desfasurat la Barcelona si care, dupa design si facilitati, va ataca segmentul ocupat de "inca nelansatul" iPhone.
Aplicatia te anunta cand iti expira ITP-ul Daca ai un automobil si vrei sa verifici valabilitatea asigurarii auto RCA sau vrei sa iti cumperi alta, la un pret mai bun, o poti face foarte simplu, de pe internet, pe telefon sau tableta.
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Scandal monstru inainte de alegeri! ... Cu doar doua zile inainte de alegeri, presedintele USR, Dan Barna a decalarat ca alianta din care face parte va da romanilor presedintele, premierul si primarul Bucurestiului. ... Mai multe mesaje trimise pe telefonul mobil i-ar putea crea probleme de ordin penal lui Dacian Ciolos.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
Actionarii trebuie sa trimita o solicitare catre societate in care sa specifice datele de identificare si un numar de telefon la care pot fi contactati. Societatea de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia a anuntat ieri ca din luna iulie incepe plata catre actionari a dividendelor aferente anului 2005.
google-analytics.com