Cautare

3156 de rezultate pentru "lista sedii" (3.70 secunde)
El nu a exclus posibilitatea de a se descoperi dosare ale unor oameni politici "pe la sedii de partide, pe la MApN, pe la persoane particulare".
In prezent, muzeul isi desfasoara activitatea in trei sedii, avand o serie de expozitii permanante, printre care: Arta si magie, viata si moarte in preistorie, Civilizatia romana la Dunarea de jos - Durostorum, Sultana - Malu Rosu:
Nu putem inchiria spatii pentru sedii si oricum lumea ne percepe tot taranisti", a spus Danci. Crestin-democratii trebuie sa modifice statutul si toate documentele adoptate la congresul din 5-6 martie 2005 pe care figureaza numele de PPCD.
Tarifele pe care partidele din Dolj trebuie sa le plateasca Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, drept contravaloare a chiriei pentru sedii, sunt modice, regia fiind obligata sa contracteze privilegiat acordarea acestor spatii organizatiilor politice, potrivit legii.
In plus, comunele se pot infiinta doar daca satele din componenta lor sunt situate la distante mai mari de 5 km fata de actualul sat resedinta de comuna, daca exista legaturi intre satul resedinta de comuna si celelalte sate, drumuri modernizate, sedii pentru scoala, primarie, politie, dispensar sau farmacie.
Din activitatea organizatiei municipale, nefacuta publica din motive pe care si le asuma, presedintele PNL Constanta a declarat ca s-au inaugurat patru sedii noi ale organizatiilor de cartier in ultimele patru luni.
CJ cauta primarii la fondul de rulment Ca sa verificam afirmatiile presedintelui Prioteasa, cum ca numai localitatile cu proiecte au primit fonduri, am contactat la intamplare unul dintre primarii PSD care a primit prin repartitie 30.000 de lei la capitolul "Sedii de primarii, cofinantari programe de dezvoltare locala".
Printre proiectele de lege discutate marti, pe articole, dar neadoptate din cauza absenteismului deputatilor, s-a numarat si o initiativa de modificare a Legii 90/2003, privind vanzarea catre partidele politice a spatiilor pe care acestea le folosesc drept sedii.
Cele mai multe PUD-uri aprobate au fost legate de amenajarea unor spatii comerciale, a unor locuinte sau a unor sedii de firme.
Atunci, am hotarat ca aceste cladiri mari care se preteaza la sedii de ministere sa fie eliberate de catre cei care sunt acum acolo", a spus Bolojan.
Pentru cei care nu cunosc prea multe amanunte, Parlamentul European are trei sedii: la Strasbourg, Bruxelles si Luxemburg. Sediul central al Parlamentului European se afla la Strasbourg.
"Aici, in fata noastra, intre cele doua sedii ale celor doua partide politice care, conduc in cardasie mascata Constanta si Romania, PSD si PNL, aici, administratia Mazare isi desconspira in vazul tuturor intentiile pentru urmatorii 4 ani!", a declarat Onaca, referindu-se la sediile PSD si PNL din Poarta 6, care se afla in imediata apropiere unul fata de altul.
Viata politica de la tara a avut si va avea tot timpul un farmec si parfum aparte.
"Partidul nostru nu mai are astazi problemele pe care le-a avut in perioada anilor trecuti legate de furnizarea energiei electrice, termice, de spatii, de sedii.
Un numar de alte 39 de obiective sociale, precum sedii de primarii si ale Politiei de Frontiera, au fost inundate.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat miercuri ca sediul PD-L din Aleea Modrogan si sediile PD-L din toata tara, sunt ale fostului FSN, iar PD-L a mostenit infrastructura PCR si nu are probleme cu spatiile in care activeaza, PSD neavand in proprietate nici un sediu in Bucuresti.
Potrivit liderului liberal, masurile Guvernului Boc denota incapacitatea de a se confrunta cu efectele crizei prin elaborarea unui antidote, unor masuri de prevenire, de limitare sau de combatere a crizei economice.Tariceanu a catalogat drept populiste masurile Guvernului Boc, exemplificand prin ordonanta de urgenta privind interzicerea cumului pensiilor si salariilor, plafonarea alocatiei pentru cresterea copiilor, interzicerea de achizitionarea de sedii si de automobile si limitarea salariilor unor directori de companii sau agentii.
Acest decalaj s-a produs ca urmare a cresterii numarului de prescolari, dar si din cauza desfiintarii unor gradinite, ale caror sedii au fost retrocedate.
Democrat-liberalii au precizat ca vor mai inaugura astfel de sedii. La randul ei, deputatul PD-L Maria Stavrositu a anuntat ca organizatia municipala a strans deja 15.
Si pentru ca suntem la capitolul sedii si dotari, nu trebuie sa omitem faptul ca seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor isi sprijina coatele pe biroul cumparat de Eugen Voineagu, fostul inspector sef al Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorilor (IRPC), actualul CRPC.
google-analytics.com