Cautare

3157 de rezultate pentru "lista sedii" (3.30 secunde)
Dupa votare pe lista e trecut numele din buletin si codul numeric personal, iar respectivul semneaza in dreptul numelui sau. ... Apare, de exemplu, pe lista suplimentara de la Ploiesti, Ion Vasile din Suceava. Se verifica lista din Suceava, daca apare omul ca a votat.
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Te gindesti ca au facut o lista cam cum imi face nevasta-mea cind pleaca in delegatie si ma lasa cu treburile prin casa:
Lista ar mai putea sa contina praful pe care il primim cu totii in nas atunci cind, in general dimineata, gunoierii isi fac treaba cu cel mai mare sictir de care sint capabili, gunoiul de la malul Dunarii care strica orice peisaj la care avem acces de pe oricare dintre terasele din zona, strazile neterminate pentru care probabil producatorii de pantofi au dat spaga la primarie etc.
Spre exemplu, pe lista aceasta, poate si a constiintei, nu pot intra modele de tipul "am reusit la admiterea la facultate, nu am invatat prea mult, dar am avut noroc", ci doar modele de genul "am reusit la facultate si am reusit pentru ca m-am pregatit bine".
Consulta lista tuturor camerelor video fixe functionale in prezent /avocat.net In momentul de fata sunt folosite 74 de camere fixe pentru depistarea soferilor care circula cu autoturismele fara sa plateasca rovinieta, potrivit informatiilor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
"Iliescu l-a decorat pe Vadim cu Steaua Romaniei si din acest motiv, Ellie Wiesel, laureat Nobel, i-a inapoiat presedintelui Romaniei decoratia, deoarece nu voia sa se afle pe aceeasi lista cu un lider politic antisemit si extremist. ... Mai multe sedii ale partidelor din opozitie au fost atunci devastate.
Acestia au fost sfatuiti sa nu mai astepte bani de la judet pentru drumuri, sedii de primarii sau alimentari cu apa si sa imprumute la banca.
propunerea PNTCD Constanta ca Marian Milut sa deschida lista partidului pentru europarlamentare; ... Noi suntem de acord sa oferim sedii partidelor politice, insa cu conditia fireasca sa aiba o filiala activa in municipiul Mangalia", a mai explicat Tusac.
Finantele doljene au declarat inactive fiscal peste 730 de firme, de trei ori mai multe decat in semestrul doi din 2010 Din ce in ce mai multe societati doljene apar pe lista celor inactive fiscal, publicata pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Companiile Gnip, din SUA, si DataSift, cu sedii in SUA si Marea Britanie, sunt licentiate de Twitter pentru a analiza postarile arhivate si informatiile principale despre utilizatori, precum locatia.
Lavinia Sandru va deschide lista PIN la alegerile pentru Parlamentul European.
Romanii sunt asteptati duminica la urne pentru a-si alege primarii, consilierii locali si judeteni, precum si presedintii Consiliilor Judetene, fiecare cetatean cu drept de vot urmand sa puna stampila "VOTAT" pe candidatul sau pe lista de candidati de pe fiecare dintre cele patru buletine de vot.
In cursul zilei de ieri, Partidul Democrat a hotarat ca, de vreme ce informatiile nu au putut fi bine tinute departe de urechile mass-media, ar fi bine sa dea publicitatii intreaga lista cu persoanele pe care le doreste in anumite functii.
Intr-un interviu acordat Revistei 22, senatorul democrat-liberal a declarat ca PDL ar trebui sa analizeze nu numai lista de servicii pe care presedintele Basescu le-a facut partidului, ci si lista "extrem de lunga a deserviciilor" aduse formatiunii.
300 de miliarde de lei pentru doua luni La sfarsitul lunii septembrie 2005, ministrul Gheorghe Flutur a emis ordinul 979, prin care s-a aprobat lista obiectivelor de investitii si plafonul maxim al creditelor care trebuia sa se acorde pana la sfarsitul anului, in conditiile Legii nr.
Basescu e contra Seful statului vrea un scrutin preferential de lista. Asta inseamna ca partidul politic fixeaza o lista cu cei pe care ii arunca in lupta. Alegatorul poate schimba, in cabina de votare, ordinea candidatilor de pe lista respectiva.
Numele ministrului de Justitie a ramas insa pe lista neoficiala a potentialilor comisari, stiut fiind faptul ca in forurile europene Monica Macovei este probabil cel mai apreciat demnitar roman. ... Deocamdata, potrivit unor surse guvernamentale, lista din care va fi ales viitorul comisar european roman este destul de lunga.
"In discutii ale presedintelui, de la Palatul Cotroceni, s-a avansat ipoteza ca deputatul PSD de Cluj Vasile Puscas, pentru care seful statului are o deosebita consideratie, sa ajunga pe lista de trei nume propuse de Romania pentru ocuparea functiei de comisar european", au declarat sursele citate.
Liderii PSD preconizeaza castigarea a minimum opt mandate dintre cele 35 de europarlamentari romani la alegerile pentru Parlamentul European, actualii euroobservatori Adrian Severin sau Vasile Puscas putand deschide lista partidului, au declarat ieri surse din PSD.
google-analytics.com