Cautare

61481 de rezultate pentru "lista scolior postliceale acreditate din piatra neamt" (5.18 secunde)
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu. ... Absolva liceul in Calarasi si apoi urmeaza studii tehnice postliceale.
Muncitorii necalificati ar lua minimum 500 de lei, cei calificati ar încasa minimum 600 de lei pe luna, cei cu studii postliceale ar lua 650 de lei, iar salariatii cu studii superioare ar fi remunerati cu minimum 880 de lei pe luna.
Persoanele cu studii superioare care ocupa posturi unde conditia de pregatire este cea de studii superioare nu vor mai putea fi platite cu o suma mai mica de 880 de lei, potrivit unui comunicat transmis de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania.
Fiecare firma ar trebui sa-si plateasca salariatii in functie de performanta si de productivitatea muncii", a declarat presedintele Consiliului National pentru Intreprinderi Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu.Coeficientul de ierarhizare 1 se aplica angajatilor necalificati, remunerati cu salariul minim pe economie.
Eminescu a fost de fapt un om puternic, de o luciditate exceptionala, bine ancorat in realitatea sociala si mai ales politica a vremurilor zbuciumate in care a trait, un militant activ pentru drepturile romanilor din Ardeal si pentru unitatea nationala, un ziarist de exceptie, un vizionar, un reformator.
In loc sa scoata din biserici Sfinte Moaste ca sa opreasca ploile, mai bine-l plimbau pe Iliescu prin locurile innourate.
In loc sa scoata din biserici Sfinte Moaste ca sa opreasca ploile, mai bine-l plimbau pe Iliescu prin locurile innourate.
S-a scris enorm despre esecul numirii lui Varujan Vosganian ca unul din comisarii europeni. ... Daca ar fi sa te iei dupa cum prezinta presa romaneasca un eveniment, am putea spune cu certitudine ca suntem cei mai creativi din lume. Varujan Vosganian a fost luat din toate partile.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. ... ,, Regretam sa va informam ca ati fost inclus pe lista neagra a organizatorilor de evenimente din Bucuresti si tara.
Chiar daca demersurile AVAS nu se vor solda, poate, cu falimentarea datornicilor, o serie intreaga de nume mari sau foarte mari se aleg cu imaginea terfelita din cauza unor datorii de cele mai multe ori ridicole.
Intre timp, democratii definitiveaza lista de candidati pentru europarlamentare. ... Boc a aratat ca instanta trebuie doar sa ia act de desfiintarea Aliantei DA, pentru ca aceasta nu mai functioneaza din punct de vedere politic.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o declaratie politica, cu titlul "Lista medicamentelor compensate - fiecare zi de intarziere costa vieti omenesti!
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Radu Timofte a incetat din viata in aceasta dimineata in jurul orei 6.00. ... Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia.
Lucru vizibil in recentele alegeri partiale din Neamt si din Maramures. Cel putin alegerile din Neamt au fost o sfidare adusa Constitutiei, legilor si bunului-simt.
Iar faptul ca respectivele obiective sunt realizate din fonduri europene pentru obtinerea carora politicienii in cauza nu au facut nimic nu constituie un argument de natura sa-i stanjeneasca pe acestia.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national.
Sorin Rosca Stanescu) Alegerile de parlamentari din Neamt si Maramures au iesit prost. ... Presedintele Victor Ponta a anuntat ca una dintre cauze este tadarea unor primari PSD si ca acestia urmeaza sa fie exclusi din partid.
Deputatul PSD de Neamt, Ioan Munteanu, a declarat, miercuri, ca ar avea majoritatea voturilor din grupul parlamentar social-democrat de la Camera pentru a putea deveni liderul acestuia.
Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul 2 Maramures - final oficial Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, in noaptea de duminica spre luni de catre Biroul Electoral de circumscriptie Maramures.
google-analytics.com