Cautare

61481 de rezultate pentru "lista scolior postliceale acreditate din piatra neamt" (5.86 secunde)
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Cu putin noroc puteau castiga si sectoarele din Bucuresti. ... Pana la urma, daca-l impinge ceasul rau pe doctor sa se vrea presedinte, Adriean Bordurademarmura Videanu va fi din nou primarul Capitalei. ... Apostu la Cluj, Videanu la Bucuresti, Falca ever la Arad, Boc la Victoria, Pinalti la Piatra-Neamt.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a adresat o intrebare ministrului Administratiei si Internelor Traian Igas si ministrului Finantelor Publice Gheorghe Ialomitianu Prin Hotararea de Guvern numarul 1001/12 10 2011, Guvernul a aprobat suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2011 cu suma de 66 410 000 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2011 si alocarea acesteia bugetelor locale ale unor unitati administrativ-teritoriale, in vederea platii unor arierate, precum si finantarii unor cheltuieli curente si de capital .
Sau cel putin asta e concluzia desprinsa dintr-un sondaj de opinie realizat de colectivul de cadre didactice impreuna cu studentii de la specializarea Sociologie si Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Craiova.
De asemenea, apa din 6.060 de fantani a fost contaminata de viituri. In ceea ce priveste infrastructura rutiera, 973 de km de drumuri judetene au fost afectate din cauza inundatiilor, iar 1044 de poduri si podete sunt impracticabile.
Master Planul de Transport care ne va aduce 1.300 de km de autostrada in plus a fost aprobat, iar din martie incep negocierile cu Bruxellesul(Autoare: ... Astazi avem Master Planul pentru Transport si inteleg ca cel putin toti parlamentarii din comisiile de transport au fost de acord.
Presedintele PSD Neamt, Dan Vasile Constantin, a demisionat ieri din functie, acuzand ca a pierdut presedintia Consiliului Judetean Neamt din cauza "tradarii" unor consilieri judeteni ai acestui partid.
In perioada 11 - 13 ianuarie a.c., in judetul Neamt, sub coordonarea I.G.P.R.
"Ce s-a intamplat la Neamt reprezintă
"Alegerile partiale nu anticipeaza niciodata rezultatul viitorelor alegeri" Succesul electoral reputat de PDL la Neamt se explica prin puternicele retele din teritoriu pe care pedelistul Gheorghe Stefan, alias "Pinalti", a stiut sa le motiveze in beneficiul partidului, afirma sociologul Alfred Bulai, pentru Inpolitics.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
Organizatia de la Neamt a PSD se declara impotriva aliantei incheiaet de conducerea social-democratilor cu conservatorii.
Toti membrii PDL lucizi se pregatesc pentru opozitie "Dupa alegerile partiale din Neamt si Maramures, puterea a declansat o disperata ofensiva mediatica. ... Folosind toate resursele guvernarii nu au putut impiedica victoria USL in Maramures, iar in Neamt costurile alegerii deputatului PDL au fost infinit mai mari decat beneficiile.
Pompierii au fost trimisi in recunoastere pe teren, dupa cutremurul care a avut loc in Neamt.
Veniturile din activitati economice obtinute de cultele religioase vor fi scutite de impozit, incepand de la 1 ianuarie 2008, in cazul utilizarii pentru o gama mai larga de activitati decat in prezent, Fiscul redefinind insa conceptul de actiuni caritabile, prin modificarile aduse Codului Fiscal.
15 iunie 2009 reprezinta ultima zi pentru platile anticipate aferente trimestrului II al anului in curs, efectuate de catre contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia impozitului pe veniturile din arendare, precum si venituri din activitati agricole, a declarat Bogdan Hutuca (fotoa), directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
google-analytics.com