Cautare

61524 de rezultate pentru "lista scolior postliceale acreditate din piatra neamt" (4.42 secunde)
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari.
Lansarea oficiala a candidatilor PD-L pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie va avea loc vineri, la Piatra Neamt. ... "La manifestare vor fi prezenti toti candidatii PD-L la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.
Unii dintre acestia sunt PFA-uri si AF-uri, adica buticuri de la coltul strazii. Distrigaz Sud anunta ca, de la 1 august 2008, facturile în numerar nu vor mai fi platite la oficiile postale, asa cum se proceda pâna luna aceasta, deoarece furnizorul de gaze naturale din regiunea de sud a tarii a reziliat contractul cu Posta Româna, din cauza "strategiei noastre de business", anunta compania.
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
Fabrica de creta din Basarabi a fost supusa procesului de privatizare ca multe alte fabrici din judetul Constanta, mai mult sau mai putin rentabile. ... Merita sa amintim faptul ca avem o adevarata mina de aur, prin zacamantul de creta din Basarabi.
Ca tot amintisem de ouale de lut din kurganele scitice, in Tracia meridioanla, in mormintele antice din Beotia tronau statuetele lui Dionysos, tinand in mana cate un ou, ca o fagaduinta si semn al viitoarei intoarceri la viata.
Pe una dintre cele mai inalte coline din regiunea Elberton, statul Georgia (USA), exista un imens monument din granit. Pe cele patru placi uriase de piatra care sustin piesa de varf se afla inscriptionat, in 8 limbi diferite, un MESAJ compus din 10 indemnuri adresate UMANITATII.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic.
Scandal-monstru la Neamt PSD si UNPR se pregatesc de fuziunea programata pentru Congresul din aprilie. ... La Neamt, pesedistii locului sunt nemultumiti de faptul ca presedintele Consiliului Judetean, Culita Tarata, isi doreste sefia organizatiei judetene, in pofida faptului ca UNPR-istii ar fi indrituiti doar la un post de vicepresedinte.
Presedintele PSD Neamt a demisionat, Ioan Chelaru preia functia interimar Liderul PSD Neamt Alin Antohi si-a asumat esecul pentru alegerile partiale pentru Camera Deputatilor si si-a prezentat demisia din functie, sefia organizatiei fiind preluata de vicepresedintele PSD Ioan Chelaru, a anuntat, luni seara, presedintele PSD, Victor Ponta citat de Mediafax.
Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat ieri ca toate inspectoratele de Politie din tara vor fi verificate atat in acest an, cat si in 2011 si fiecare raport de analiza a activitatii va fi discutat "punctual".
Astfel, conform datelor sondajelor judetene ale PSD, niciuna din cele 16 primarii ale oraselor resedinta de judet detinute de PDL si UNPR nu ar fi castigata de candidatii USL.
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007.
Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe ßtefan, fost membru PNL, declara ca mai are doi pasi pana la inscrierea in PLD si preluarea sefiei filialei Neamt a acestuia: ... "Daca aceste conditii vor fi indeplinite, bineinteles ca ma voi inscrie in PLD si voi candida la sefia organizatiei Neamt.
ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Opel, pe str. ... Maria de 45 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. Magazinul din Botosani se gaseste in format City pe str. ... 3 si are o suprafata totala de 264 mp, din care sala de vanzari masoara 193 mp.
Compania Praktiker, parte a grupului german cu acelaai nume, va deschide saptamana viitoare, la Piatra Neamt, al 25-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 11,4 milioane de euro.
In cateva zile, cele trei mari partide care s-au impus in alegerile locale din Constanta vor trebui sa-si desemneze consilierii judeteni si locali care ii vor reprezenta in urmatorii 4 ani.
s-a constituit si a durat un tip de civilizatie caracterizata printr- un mod de constructie a unor monumente rudimentare care folosea blocuri de piatra de mari dimensiuni.
google-analytics.com