Cautare

3745 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate" (3.35 secunde)
Destinul o duce alaturi de Ellie Wolf, printesa rebela a Maradovei, camera la Rosewood Hall, una dintre cele mai prestigioase scoli din Anglia.
Marti, 30 Aprilie 2013, angajatii Adecco din peste 50 de tari vor iesi in strada, in scoli si universitati pentru a oferi consiliere in cariera, sfaturi si training gratuit, pentru a ajuta tinerii in cautarea unui loc de munca.
Pentru cei mai putin familiarizati cu modul de intocmire a unui buget, care s-au grabit sa acuze guvernul Ponta ca a diminuat, cu ocazia rectificarii bugetare, sumele destinate Educatiei si Sanatatii, facem precizarea ca, in realitate, se vor acorda mai multi bani pentru scoli, mai multi bani pentru sistemul de Sanatate.
Mai mult, conform sondajului national IMAS (efectuat la cererea Eco-Rom Ambalaje intre 16 â€" 25 septembrie 2013), 62% dintre parintii intervievati au declarat ca cei mici au fost informati in scoli despre colectarea separata a deseurilor de ambalaje.
Premiul intai al concursului din scoli, constand in cele 17 excursii la Disneyland, este oferit de Carrefour Romania si este impartit in fiecare oras participant la concurs. ... La concurs au participat aproximativ 300.000 elevi, clasele 0-VIII, de la 608 scoli care au primit planse in cele 17 orase.
Acest fenomen este mai frecvent in ceea ce ei numesc Â' scoli guvernamentale Â', situate in zonele rurale si din apropierea oraselor.
La ce sa ne mai miram insa, cand, vedem scris in motiune, negru pe alb, ca Romania este in acest moment o economie cu probleme structurale, plina de incertitudini…in care s-au taiat masiv investitiile in infrastructura, scoli si spitale.
Acesta a afirmat recent ca, din cele 19.000 de scoli din Romania, doar 7% dispun de autorizatie cu privire la protectia contra incendiilor. Mai exact, domnia sa subliniaza ca un numar de doar 1.295 de scoli din toata tara au autorizatia mentionata mai sus.
Mesajul meu se adreseaza si autoritatilor locale, pentru a face demersurile necesare, de a solicita finantari pentru proiectele de apa, canalizare, drumuri, scoli si gradinite, cabinete medicale, fiecare dupa caz, dar mai ales vreau ca mesajul meu sa ajunga in zona guvernamentala deoarece vreau sa evitam doua situatii posibile, insa indezirabile.
Patru Maini, producator roman de materiale de constructii pentru finisaje si integrator de servicii si solutii pentru personalizarea caselor, a lansat cea de-a patra editie a campaniei sale anuale prin care isi propune sa renoveze 37 de gradinite, scoli si spitale de copii din toata tara.
A doua varianta consta in trimiterea lui la cursurile unei scoli de vara, fiind astfel ocupat cateva ore pe zi.
Unitatile de invatamant si inspectoratele scolare judetene vor marca prin manifestari specifice, conform planificarilor existente la nivelul fiecarei scoli, zilele de 5 octombrie (Ziua internationala a educatiei), 5 iunie (Ziua invatatorului) si 1 iunie (Ziua copilului).Una dintre noutatile urmatorului an scolar este aceea ca elevii vor avea un statut propriu.
Nu mai avem de mult timp de scoli. ... Doar ca ai mei muncesc ca zilieri, dorm pe unde apuca, pe cand ai vostri sunt la scoli.
Cu ajutorul PROFI, proiectul Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice va continua si in anul urmator, ducand in scoli un mesaj clar despre importanta protectiei mediului.
Sunt oferte multiple de locuinte, de scoli si de locuri de relaxare, dar e greu pentru cineva din alta tara sa aleaga.
Raluca Brodner) In Romania sunt 16.403 biserici ortodoxe si 19.540 de scoli, conform statisticilor oficiale.
- Atacand violent Educatia pentru slaba dotare, in urma accidentului in care un copil de trei ani s-a inecat in fosa septica a toaletei improvizate a unei scoli din Buda (!) Iohannis se bate cu pumnul in piept pentru faptul ca la insistentele lui, de trei ani se aloca 2% din PIB pentru Aparare.
Trebuie sa fie un proiect adecvat, cu dotarea adecvata, cu totul adecvat in scoli si cu un mod de pregatire continuu a profesorilor care vor tine acest cursuri, a spus Arafat.
Ministrul interimar al educatiei, Sorin Cimpeanu, explica rata scazuta de vaccinare din unele scoli prin faptul ca cel mai probabil directorii acelor unitati de invatamant sunt antivaccinisti si dau un exemplu prost.
Vermont este primul stat american care distribuie prezervative in scoli. Romania este pe primul loc la numarul mamelor minore din Uniunea Europeana.
google-analytics.com