Cautare

61594 de rezultate pentru "lista abonatilor telefon din municipiul buzau" (7.86 secunde)
Aspectul lor futurist ne face sa gandim ca poate intr-o zi vom ajunge sa comunicam asemeni personajelor Jedi-ilor din Star Wars cu ajutorul unor holoproiectoare. ... Un astfel de telefon este si cel care poarta sigla Aston Martin.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Cod Portocaliu - in intervalul 7 februarie, ora 12:00 - 8 februarie, ora 20:00 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta.
Pentru acest tip de serviciu clientii trebuie sa scoata din buzunare pentru un abonament lunar sume intre 0,50 euro pentru persoane fizice si 1 euro pentru persoane juridice, la care, in functie de firma de telefonie utilizata, se mai adauga si alte costuri ce nu depasesc 1 euro.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Magda Marincovici) Alianta Pacientilor Cronici din Romania a dat in judecata statul roman in trei procese diferite pentru nerespectarea dreptului pacientilor la sanatate, garantat prin Constitutie. ... - Demararea unei actiuni in instanta pentru obligarea Guvernului, Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa actualizeze lista medicamentelor compensate;
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Desemnarea candidatilor USL la locale - aproape finalizata, la Prahova si Buzau continua negocierile Negocierile intre PSD si PNL pentru desemnarea candidatilor USL la alegerile locale sunt aproape finalizate, in discutie ramanand inca judetele Prahova si Buzau, au declarat surse liberale.
Pe lista, de la Isarescu la Hagi.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
• In 24 ianuarie, o casa de schimb valutar din Constanta a fost jefuita , fiind furata suma de aproximativ 10.000 de euro, dupa ce mai multe persoane mascate au atacat-o cu o sabie artizanala pe casiera unitatii.
Candidatul UN PSD+ PUR a obtinut in judetul Satu Mare 61,11% din voturi, spre deosebire de contracandidatul sau, care a fost votat doar de 38,89% dintre satmarenii care s-au prezentat la vot, potrivit rezultatelor finale centralizate de BEJ.
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
google-analytics.com