Cautare

61542 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (5.37 secunde)
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Evenimentul va avea loc duminica, 20 aprilie a.c., la Casa de Cultura din Constanta, in prezenta "greilor" PDL, cum ar fi presedintele partidului, Emil Boc, Adriean Videanu, Theodor Stolojan.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
De altfel, partidele parlamentare care au sustinut ideea si au votat suspendarea presedintelui au stiut din start ca nu exista sanse ca Traian Basescu sa nu revina la Cotroceni, dar au sperat ca intoarcerea sa fie facuta in conditiile unor voturi mult inferioare fata de anul 2004.
Potrivit unui raport al Institutului National de Statistica dat publicitatii in cursul zilei de ieri ponderea statiunilor de pe litoralul autohton (exclusiv orasul Constanta) in totalul sosirilor si innoptarilor care au avut loc in toate unitatile turistice din Romania in luna ianuarie 2007 a fost de numai 1%, respectiv de 1,2%.
Cu ceva mici exceptii, aproape toti directorii aflati la conducerea unor institutii ale statului - Narciz Amza, inspector scolar general din cadrul ISJ Constanta, Stere Sponte, directorul Oficiului Cadastru si Publicitate Constanta, Oscar Benes, directorul Casei de Pensii, Vasile Petro, comisar sef la Garda de Mediu Constanta, Ionel Manafu, directorul Directiei "Apele Romane" Dobrogea Litoral, au "bifat" aspectele pozitive ale activitatii subordonatilor pe anul 2006.
Ganriela, imediat dupa ce acestia au sustras bunuri dintr-o locuinta din orasul Rasnov. ... Marian, de 28 de ani, din Bucuresti, persoana eliberata din penitenciar in luna august 2011, despre care existau date ca are preocupari pe linia furturilor din locuinte, prin metoda fortarii ferestrelor apartamentelor.
Datele privind referendumul intern, neoficial pe tema autonomiei Tinutului Secuiesc au fost centralizate, pana sambata seara, in sase localitati din judetul Covasna, 99% dintre votanti votand favorabil, sustine conducerea Consiliului National Secuiesc.
Desi oferta locuintelor scoase la vanzare este bogata, iar preturile sunt din ce in ce mai mici, cererea lipseste.
Consilierii judeteni vor aproba Studiul de fezabilitate pentru obiectivul LOCUINTELE DESTINATE INCHIRIERII SPECIALISTILOR DIN SANATATE In sedinta ordinara a Consiliului Judetean Calarasi, de la finele acestei luni, se afla pe ordinea de zi si proiectul de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investitii Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii specialistilor din sanatate, judetul Calarasi, municipiul Calarasi, str.
Daca acest lucru nu mai reprezenta o noutate si avea drept motiv si faptul ca zeci de mii de cetateni cu drept de vot din judet se afla la munca in strainatate, interesant de observat este ca in turul II mai bine de 10% dintre satmarenii care s-au prezentat la urne in primul tur au preferat sa stea in fata televizorului sau sa faca altceva.
Am urmarit cu mare atentie reuniunea comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Bulgaria, din 24 aprilie a.c. ... Proiectul construirii podului la Calarasi-Silistra dateza din anul 2007.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
Senatorul Florian Bodog a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Municipiul Oradea la 900 de ani de la prima atestare documentara a orasului", pe care o puteti citi in continuare.
Cum era de asteptat, vizita in municipiul de pe Tarnava Mare a culminat cu discutii serioase privind proiectul Nabucco. ... Cum era de asteptat, vizita senatorilor PSD in municipiul de pe Tarnava Mare a culminat cu discutii serioase privind proiectul Nabucco.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Una din prioritatile Romaniei este dezvoltarea infrastructurii rutiere. ... Pentru a-si indeplini rolul de nod rutier, municipiul Turda are nevoie si de o sosea de centura care sa scoata traficul greu din localitate si sa realizeze jonctiunea intre cele doua autostrazi.
106.804 din acestea sint in municipiul Satu Mare, 21.637 in municipiul Carei, 13.047 in orasul Negresti Oas, 7.957 in orasul Tasnad, diferenta reprezentind populatia cu drept de vot din sate si comune.
Rominservices Therm intentioneaza sa monteze in municipiul Mangalia pana in 2009-2010 un numar de 600 de panouri solare (aproximativ 720 metri patrati) pentru sustinerea/completarea furnizarii de apa calda menajera si agent termic.
google-analytics.com