Cautare

61499 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (7.03 secunde)
USL nu mai exista la Buzau: Paritate nu inseamna sa iti dea cineva cu parul in cap Deputatul PSD Adrian Mocanu considera ca prin nominalizarea unui candidat liberal din partea USL la alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Buzau s-a incalcat protocolul.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Vineri, 24 mai, la ora 11.00, va avea loc conferinta de presa prilejuita de deschiderea Noului Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau, la adresa Bd. ... 7A, Buzau.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Cazul Buzau 1992 (Autor: ... a treia intalnire, petrecuta in apropiere de Buzau, o relatam mai jos. Intr-o noapte de noiembrie a anului 1992, trei elicoptere militare plecau intr-un zbor de noapte, in "triunghi", de la Buzau spre Urziceni, cu intoarcere pe la Mizil.
Preocupare permanenta pentru educarea medicala a personalului si a pacientilor Urmare a unei investitii majore in judetul Buzau, International Healthcare Systems (IHS), companie membra a grupului SofMedica, anunta deschiderea Noului Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau.
Cezar Preda si-a anuntat candidatura la CJ Buzau. ... Nu vreau sa mai am nimic in comun cu ei" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, si-a anuntat joi candidatura la Consiliul Judetean Buzau, precizand ca mai are nevoie de acordul forurilor superioare ale partidului.
PSD Buzau si-a votat candidatul:
Printre masurile luate de reducere a pierderilor se numara redimensionarea apometrelor, verificarea metrologica a contorilor de apa, contorizarea partiala a tuturor abonatilor, contorizare care era realizata doar intr-un procent foarte mic. ... La fel, si din punct de vedere economico-financiar rezultatele sunt pozitive.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna: ... La zecile de mii se sesizari ale abonatilor nu vin raspunsuri.
Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) va desemna un furnizor care va avea obligatia de a pune la dispozitia utilizatorilor de telefonie fixa si mobila un registru al abonatilor si un serviciu de informatii privind abonatii.
La Buzau, se semneaza astazi primul contract de lucrari pentru masura ISPA, avand ca tema "Reabilitarea statiei de tratare a apelor uzate din municipiul Buzau", anunta Mediafax.
Conform acestei legi, (articolul 82, alineatul 1, litera a), din Sectiunea a 2-a, Capitolul III, Titlul IV, Cartea I), "calitatea de deputat si senator este incompatibila cu functia de presedinte, vicepresedinte, director general, director, administrator, membru al Consiliului de Administratie sau cenzor la societatile comerciale, inclusiv bancile sau alte institutii de credit, societatile de asigurare si cele financiare, precum si la institutiile publice".
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare).
Formatiunea politica nascuta la Buzau dupa refuzul organizatiei locale a Partidului Liberal Democrat de a fuziona prin absorbtie cu PD, si-a lansat marti platforma-program.
Cazul Buzau 1992 (Autor: ... Farcas) Una dintre aceste intalniri a avut loc in Buzau, intr-o noapte de noiembrie a anului 1992. Trei elicoptere militare plecau in acea noapte intr-o misiune de zbor, in triunghi deasupra orasului Buzau.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local.
Astfel, R 871 Bucuresti Nord-Galati va circula ca tren 12871 (prin Ploiesti si Buzau), cu plecari din statiile Bucuresti Nord (9.50), Ploiesti Sud (10.36), Buzau (11.39), Faurei (12.40), Braila (13.22), cu sosire in Galati la 14.04.
google-analytics.com