Cautare

13215 de rezultate pentru "liceul mihai viteazu bucuresti" (3.84 secunde)
In timp ce nepotul lui Mititelu se credea stapin absolut peste pamint, un nou mostenitor al boierului Negoescu, Mihai Negoescu, a cerut instantei sa-i recunoasca dreptul de mostenitor pentru o parte din suprafata de 104 hectare.
Pasajul Mihai Bravu, aproape finalizat, va solutiona problemele de trafic din 4 cartiere ale Capitalei : ... Pasajul Mihai Bravu, aproape de final:
Mihai Dragomir, renumitul antrenor fitness specialist, a dezvoltat in ultimii trei ani, sub umbrela conceptului de fitness anti aging Cardio Mix si a Campaniei Ia-ti Portia de Sanatate - Tabere de fitness, si Expeditii de Anduranta Cardio Mix in Muntii Calimani.
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti. ... Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1971) - Calculatorul electronic si gandirea umana (Ed. Albatros, Bucuresti, 1978) - De ce tac civilizatiile extraterestre? ... Albatros, Bucuresti, 1983) - Automate aleatoare cu utilitati (Ed.
Cladiri reprezentative PALATUL ADMINISTRATIV SI JUDECATORESC Din punct de vedere administrativ teritoriul care intra astazi in componenta municipiului Calarasi a facut parte din fostul judet Ialomita, judet atestat documentar in anul 1470, cand avea resedinta la Orasul de Floci, pe malul Dunarii, locul in care avea sa se nasca Mihai Viteazu in anul 1558, ca fiu al Teodorei, vaduva si frumoasa negustoreasa, cum o numea cronicarul Radu Popescu.
Abdicarea regelui Mihai - un act de tradare nationala. Regele Mihai - sluga la rusi. ... Despre regele Mihai auzeam mereu ca a plecat din tara cu 16 vagoane pline cu averea lui, de fapt, a poporului.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Zilele acestea, Mihai organizeaza in curtea Palatului Sutu din Capitala un targ al colectionarilor din Romania, deschis astazi si maine, pana la orele 18.00.
O lupta palpitanta va avea loc si la Mangalia, acolo unde pesedistul Mihai Claudiu Tusac a acces la doar cateva voturi diferenta in turul doi, desi a oripilat opinia publica prin cea mai pornografica campanie electorala dusa vreodata in Constanta.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Mihai Gotiu: ... Echipa noua cu aceiasi jucatori Mihai Gotiu: ... electoratul PSD nu difera de cel al PD-L Mihai Gotiu: ... "Transilvania a fost un debuseu pentru parasutati politic" Mihai Gotiu:
Iubirea dulce si duruta Mihai Eminescu -Veronica Micle, numai moartea i-a despartit. ... Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Cei care vad in actul de demnitate nationala de la 23 august 1944 inceputul "comunizarii" Romaniei interpreteaza incorect si abuziv faptele Fostul presedinte Ion Iliescu se declara surprins, intr-o postare pe blogul sau, de "violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai", el apreciind ca presedintele si-a facut "un obicei penibil" din a-i ataca pe fostii sefi de stat ai Romaniei.
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat. ... Da, mi s-a reprosat, si mi-am reprosat, atitudinea pe care am avut-o fata de Regele Mihai imediat dupa decembrie 1989.
‘Il respect pe Regele Mihai pentru deciziile luate" Ion Iliescu a ajuns la a 17-a carte publicata dupa Revolutie. ... Despre Regele Mihai, si "evenimentele nefericite de la inceputul anilor ‘90", pe care "le regreta":
Discursul Regelui Mihai in Parlamentul Romaniei a fost aplaudat minute in sir Regele Mihai a sustinut, marti dimineata, un discurs in Parlamentul Romaniei, prilejuit de aniversarea a 90 de ani de viata a Majestatii Sale.
Nu am fost dusmanul politic al Regelui Mihai Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat marti ca discursul Regelui Mihai din Parlament a fost constructiv si util si a apreciat, in legatura cu absenta de la sedinta solemna a unor oficialitati, ca fiecare isi judeca cum crede mai bine pasii.
Acesta a fost ultimul meci al lui Mihai Teja pe banca ros-albastrilor. ... Mihai Teja, pus la colt! ... Dan Petrescu despre Mihai Teja:
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. A urmat liceul la Botosani si Calarasi. In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
google-analytics.com