Cautare

10741 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (7.14 secunde)
Din punct de vedere industrial, se vor dezvolta, în primul rând, capacitatile deja existente pe platforma de est a Craiovei. ... Bania are un parc industrial, dar extinderea lui se decide în instanta. ...   Statiunile gorjene iau amploare Statiunea montana Rânca detine peste 2.000 de locuri de cazare.
Din punct de vedere industrial, se vor dezvolta, în primul rând, capacitatile deja existente pe platforma de est a Craiovei. ... Bania are un parc industrial, dar extinderea lui se decide în instanta. ...   Statiunile gorjene iau amploare Statiunea montana Rânca detine peste 2.000 de locuri de cazare.
Cu toate ca din exterior pare mai mult o distractie decât o meserie, alpinismul industrial este o afacere cât se poate de serioasa, ce are la baza trei ingrediente - seriozitate, pasiune si munca, toate la superlativ.Acrobatic este o firma din Craiova care în cei aproximativ 12 ani de activitate a reusit sa devina unul din principalii furnizori de servicii de alpinism industrial din Oltenia.
Compania finlandeza Nokia va beneficia pentru fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, de scutire de la plata taxelor si impozitelor locale pe teren si cladiri pentru o perioada de 30 de ani, a declarat directorul Parcului Industrial Tetarom, Viorel Gavrea, citat de Mediafax.
Administratorii parcului industrial care gazduieste incubatorul asteapta terenuri pentru extinderea zonei de afaceri. Incubatorul de afaceri Craiova, dezvoltat de Consiliul Judetean (CJ) Dolj, isi va deschide portile la 1 octombrie, a anuntat ieri Marin Nicoli, administratorul parcului industrial al orasului - in incinta caruia va functiona incubatorul.
Opera Comica pentru Copii, Teatrul de animatie Tandarica, Compania Hopa-Trop, Asociatia Punctart, PETEC - Asociatia pentru Teatru si Carte si Teatrul Ion Creanga (Bucuresti), Teatrul de Papusi Gulliver (Galati), Teatrul Municipal Csiki Jatekszin (Miercurea Ciuc), Teatrul Regina Maria, Trupa Arcadia (Oradea) si Reactor de creatie si experiment - Mini Reactor (Cluj Napoca).Un veritabil laborator de teatru si povesti, reprezentativ pentru nivelul atins de artele spectacolului pentru copii pe plan international, Festivalul are o structura competitionala, oferind anual premii pentru cele mai valoroase productii si cele mai bune interpretari actoricesti.
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. ... Scoala cu clasele I-VIII nr. ... I-IV, 1954-1958) si Scoala cu clasele I-VIII nr. ... V-VII, 1958-1961), studii liceale la Botosani si Calarasi - Liceul nr.
Promit sa nu mai fac nimic ca sa nu ii supar pe Monica Macovei si gasca Victor Ponta respinge acuzatiile aduse de Monica Macovei, potrivit carora declaratiile premierului privind ancheta in cazul de la Liceul "Bolintineanu" ar fi afectat independenta justitiei.
Liceul de Arta "Marin Sorescu" din Craiova a gazduit, zilele acestea, editia 2006 a programului "Spring Day in Europe".
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
La eveniment au participat copii din clasele primare de la Liceul Danubius, elevi de la Liceul Teoretic Mihai Eminescu, Scoala Gimnaziala Carol I, dar si profesorii Gica Drumea, Florentina Piperea, Anisoara Tudorache, Bogdan Bogatu, Directorul Gheorghe Stoian si Prof.
Desi de asteptat sa o obtina, cum ar spune carcotasii, marea performanta incearca sa contrazica zvonurile care ziceau ca logodnica bogatasului s-a transferat la liceul din Snagov taman inaintea examenelor pentru ca ii era frica de amenintarile voalate ale fostilor profesori din Bacaul natal, care aveau de gand sa o supravegheze indeaproape in perioada examenelor de bac.
Dr.Vlad Bedros, Universitatea Nationala de Arta din Bucuresti; ... Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti; ... Romulus Brancoveanu, Facultatea de Filozofie, Universitatea din Bucuresti; ... Mihai Chioveanu, Facultatea de Stiint;e Politice a Universitatii din Bucuresti ;
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str.
Seful Executivului va propune autoritatilor din Campulung ca pe fosta platforma a uzinei Aro sa fie infiintat un parc industrial, pe care sa isi desfasoare activitatea furnizorii care vor lucra in parteneriat cu Dacia, Tariceanu spunand ca pe amplasament, in acest moment, exista interese imobiliare.a€œDin pacate, la Campulung, dupa inchiderea uzinei Aro, in loc ca amplasamentul sa fie transformat intr-un parc industrial, cei care au preluat aceasta intreprindere, prin licitatie, se gandesc mai degraba la proiecte de tip imobiliara€, a declarat Tariceanu cu ocazia lansarii uzinei de la Mioveni, care va produce cutii de viteza pentru autoturismele Renault si Nissan.Seful Executivului a precizat ca va discuta cu primarul din Campulung si cu reprezentantii Consiliului Judetean, astfel incat sa fie demarat, a€œimediata€, un proiect de infiintare a parcului industrial.Tariceanu a mai spus ca Renault va investi in Romania, in urmatorii 3 ani, aproximativ 600 milioane euro, care se vor adauga investitiilor de aproximativ 1 miliard de euro realizate de producatorul francez in tara noastra.Uzina inaugurata marti de premierul Tariceanu va produce cutii de viteza pentru 8 vehicule din gama Renault si pentru 7 vehicule din gama Nissan.
Trei dintre cei mai importanti furnizori de componente pentru Ford au depus cereri de intentie pentru a ocupa terenuri în Parcul Industrial Craiova, dar acesta înca nu are suprafetele necesare, pentru ca autoritatile s-au târât prin instante.
Ministerul Internelor si Reformei Administrative a acordat titlul de parc industrial societatii comerciale "Eurobisness Parc Oradea", societate ce administreaza parcul industrial din Oradea.
Conducerea societatii face colectari la firmele de pe platforma parcului industrial pentru a plati restantele catre furnizorul de apa, la care are o datorie de 275.000 de lei. ... supermarketul Metro si Parcul Industrial Craiova - unitate in care sunt locate 23 de firme cu 864 de salariati.
Promisiuni pentru Parcul Industrial Geoana a spus vineri la Craiova ca intentioneaza sa faca operational Parcul Industrial din Banie, pentru a veni cat mai multi furnizori Ford care sa-si deschida fabrici aici, in apropiere de producatorul american.
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986. ... Mai tarziu, la Bucuresti, a realizat si prezentat emisiunile "Parte de carte" si "Te vezi la Stirile Pro TV".
google-analytics.com