Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (4.25 secunde)
BCR este lider in ceea ce priveste noutatile oferite clientilor anul trecut, cu nu mai putin de 14 produse si servicii noi. ... Urmeaza cei de la BRD, care au venit pe piata cu patru noi carduri co-branded.
In perioada Sarbatorilor, bancile au fost asaltate de clienti care doreau sa obtina un imprumut pentru a marca trecerea dintre ani. ... Asa se face ca numarul creditelor acordate a crescut cu pana la 30% pentru fiecare dintre cele doua banci in decembrie, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Aceste unitati noi sunt dedicate cu precadere persoanelor fizice si IMM-urilor, fiind deschise in locatii accesibile. ... Raiffeisen Online (internet banking), Raiffeisen Direct (telefon banking), myBanking (mobile banking in colaborare cu Vodafone Romania si Orange).
Legislatia privind plata taxei anuale auto este contradictorie, motiv care i-a determinat pe unii clienti sa afirme ca vor da statul in judecata.
Si asta pentru ca unii intermediari care vand polite in numele unui asigurator dispar cu tot cu bani, lasand cu buza umflata atat pe clienti, cat si pe asiguratori, potrivit reprezentantilor companiilor de asigurari.
De multe ori se intampla ca la "magazinele de la colt" sa fim pagubiti cu cateva sute sau chiar mii de lei vechi din cauza ca vanzatorii se plang ca n-au de unde sa ne dea rest.
La ora actuala Raiffeisen Banca pentru Locuinte detine un portofoliu de peste 120.000 de clienti, o buna parte dintre ei putand deja sa indeplineasca aceasta conditie, a aratat Hans Joerg Schmid, director distributie in cadrul Raiffeisen Banca pentru Locuinte.
In ultima saptamana, pretul imobilelor a crescut cu pana la 10%. ... "In ultima saptamana, vanzatorii au ridicat preturile chiar si cu 10%, in special la terenuri. In ceea ce priveste apartamentele, pretul acestora a crescut cu 5 - 10%", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
Prin introducerea acestor reguli, consumatorul va trebui sa fie bine informat asupra cursurilor de schimb valutar si sa semneze ca este de acord cu ele.
"Doar cei care au facut modernizari au crescut preturile cu maximum 5-8%.", precizeaza acesta. Pe langa mentinerea si chiar scaderea preturilor la cazare, hotelierii isi vor intampina clientii cu un personal mai bine instruit si cu o calitate crescuta a serviciilor.
Extinderea afacerii înseamna posibilitatea de a atrage mai multi clienti.
Cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea comerciala a serviciilor GSM in Romania, Orange Romania a tinut sa le multumeasca clientilor sai constanteni intr-un mod inedit. ... Astfel, Orange da 100 de pachete aniversare pentru cate 10 clienti din fiecare an de activitate.
Incepand cu luna in curs Raiffeisen Banca pentru Locuinte a lansat o ampla campanie de promovare-distributie a produsului de economisire-creditare.
Pana la sfarsitul anului viitor, trimiterea unei felicitari sau scrisori de Paste, Craciun sau alte ocazii, cu serviciul de corespondenta oferit de Posta Romana, va costa dublu.
De exemplu, costul transportarii pe mare a unui container cu 40 de tone de deseuri pana in China se ridica la 1.500 de euro. ... "Ridicam deseurile in special pe baza de contracte, cu firme care produc o cantitate mai mare de 1 tona pe luna.
"Zona Constantei este foarte importanta pentru ING, iar numarul mare de clienti de aici cu care colaboram deja foarte bine pe partea de asigurari de viata ne face optimisti in privinta potentialului acestei regiuni.
Pentru pasionati însa, acestea sunt arta si profesie, astfel ca pot deveni cu usurinta afacere.VH electronic este o firma care si-a început activitatea în 1996, oferind servicii de consultanta si echipamente profesionale de sunet si lumini.
Raiffeisen Exclusive a sarbatorit un an de activitate a serviciului de private banking la clubul Fratelli din Bucuresti, alaturi de peste 200 de clienti de top. ... Raiffeisen Exclusive detine deja in portofoliul sau 700 de clienti, volumul activelor aflate in administrare fiind in jur de 230 milioane de euro.
Afacerile operatorilor de telefonie mobila au atins 7,849 miliarde de lei (2,23 miliarde de euro) la finele anului 2006, cu 27,3% mai mult in lei fata de rezultatele din intervalul ianuarie-decembrie 2005, reiese din datele financiare ale companiilor transmise Ministerului Economiei ti Finantelor.
Reprezentantii societatilor de asigurari si ai bancilor cu departamente specializate sustin ca acest segment de clienti capata o pondere din ce in ce mai insemnata in portofoliul lor.
google-analytics.com