Cautare

157 de rezultate pentru "laptop" (2.91 secunde)
Sau cel mai bun laptop? Sau cea mai tare drona? Lasam deoparte raspunsurile imposibile, pentru ca nu prea mai exista cel mai bun.
Specialistii in securitate informatica va sfatuiesc sa lipiti ceva peste camerele video de la laptop, tableta sau smartphone. Unul dintre cei mai importanti specialisti in securitate de la F-Secure, Mikko Hypponen, foloseste leucoplast pentru laptopul sau.
Am tablete, e-book, laptop, dar nu pot citi. Pentru cel care vrea sa citeasca, un saptamanal sau o revista lunara e un instrument mult mai bun decat internetul.
"Renunt la telefonul mobil, la laptop sau la tableta? Cati isi vor inchide contul de facebook pentru a-i trimite prin posta iubitului sau iubitei o scrisoare, pe plicul careia sa lipeasca un timbru, asa cum faceam eu in copilaria mea?
Mi-a ramas in laptop o pagina din cartea sa de poezie, singurul ei volum tiparit. Poezia se intituleaza Amagire (foto 2).
Intentia era s-o iau la rand, doua zile, multumind fiecaruia, pe indelete, dar langa mine sunt prieteni care nu ma lasa din sechestrul unei sarbatori lungite, ca la romani si sunt in stare sa se arate insultati daca raman prea multa vreme cu nasul in laptop.
Daca vreunul din noi sta seara mai mult in bucatarie la laptop adoarme pe masa, cu capul pe tastatura, ceea ce creeaza mici probleme celui care ar vrea sa munceasca:d.
un laptop, un maldar de e-mailuri, un biblioraft si trei tricouri, incepe The Economist. Chiar si la Bucuresti, locul cel mai apropiat de ceea ce s-ar numi casa, nu a avut o adresa stabila.
Problemele de vedere constituie o afectiune tot mai frecventa, in special in contextul in care ochii sunt supusi in mod constant luminilor artificiale ale ecranelor de laptop-uri, televizoare si telefoane.
frigider 0,8 RON/kg, fier de calcat 0,6 RON/kg, laptop 1,5 RON/kg.) "Avand in vedere rezultatele foarte bune inregistrate la Buzau, Braila si Bucuresti Baneasa, dorim sa extindem acest sistem și pentru celelalte hipermarketuri Carrefour din tara" a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour Romania.
Dupa ce s-a convins ca vizitatorul a plecat definitiv, Tony s-a dus la laptop. Avea in minte cuvantul reptoizi, fara sa inteleaga de ce.
Magda Marincovici) Calculator, laptop, telefon. Permanent suntem conectati la retele de socializare, cu telefonul la ureche pentru a primi sau a trimite mesaje.
Acum vreo patru ani, era o expozitie IT la Sofitel si faceau foarte insistent reclama, la radio si la televizor, pentru un laptop prezentat acolo.
Se stie ca stam din ce in ce mai multe ore in fata ecranelor fie la televizor, calculator, laptop, fie la tableta.
Locul 1 - Laptop Apple MacBook Air, Display 11 inch, 4GB Ram si 128 GB SSD Locul 2 - Apple iPad Air 2, Wifi, 16 Gb, culoarea negru Locul 3 - Apple Watch Sport, 38mm, bratara sport, culoarea negru De asemenea, plansele care nu vor fi castigatoarele marilor premii ale concursului online, vor avea sansa totusi de a fi premiate cu unul dintre cele 30 de vouchere de cumparaturi in valoare de 300 RON, valabile in toate hipermarketurile Carrefour, indiferent de numarul de voturi acumulat.
Locul 1 - Laptop Apple MacBook Air, Display 11 inch, 4GB Ram si 128 GB SSD Locul 2 - Apple iPad Pro, Wifi, 16 Gb, culoarea negru Locul 3 - Apple Watch Sport, 38mm, bratara sport, culoarea negru Plansele care nu vor fi castigatoarele marilor premii ale concursului online, vor avea sansa de a fi premiate cu unul dintre cele 30 de vouchere de cumparaturi in valoare de 300 RON, valabile in toate hipermarketurile Carrefour, indiferent de numarul de voturi acumulat.
Cei care lucreaza la birou mananca mereu pe fuga, de obicei in fata laptop-ului, iar timpul alocat mesei este, uneori, de sub 15 minute.
Charlie intreaba daca Marte are o piata de capital, daca au laptop-uri, cum se fac bani etc. In cele din urma, Maureen aduce in discutie subiectul sex.
la laptop, PlayStation, vestiare pe culoar, caiete tip şi staţie radio în şcoală. Nu este vorba despre învăţăceii domnului Trandafir, ci despre cei ai domnului Miclea, ai doamnei Andronescu sau ai domnilor Athanasiu ori Marga.
Militarii lui Putin fura tot ce pot din Ucraina. Un dialog intre un soldat rus si cei de acasa a fost surprins de Serviciul de Informatii din Ucraina.
google-analytics.com