Cautare

157 de rezultate pentru "laptop" (3.09 secunde)
Pentru categoria celor interesati de oferta, premiile constau intr-un laptop, un aparat foto si un expresor.
Birouri reconditionate si laptop-uri asezate pe ele, un decor facut pe repede inainte... cadrul prezentatorilor de stiri si al talk-show-urilor.
plasma, laptop, conexiune la Internet si cafetiera plus 2 consultanti de asigurari. Caravana UNIQA este modul inedit prin care UNIQA Asigurari aduce informatii corecte si complete persoanelor care vor sa afle mai mult despre tipurile de asigurare, indiferent de locul in care se afla.
Koyos.ro Reprezentantii promot ca reducerile pe data de 23 noiembrie vor urca pana la 80%, capmania de promotii incepe dupa ora 6.00 Din experienta anilor trecuti, reprezentantii magazinului online se asteapta ca tabletele, telefoanele mobile si electrocasnicele sa fie in topul preferintelor clientilor, precum si laptop-urile, componentele PC si televizoarele.
De exemplu, tableta Allview Ax3 Party cu procesor Cortex A9 Dual-Core 1.0GHz este acum disponibila la pretul de 400 de lei fata de 599 initial, un televizor Smart LED Sony, 107cm, Full HD, poate fi cumparat cu 2.699 de lei, cu 500 de lei mai ieftin decat pretul initial, un laptop Asus X550LB-XX020D poate fi achizitionat cu 2.099 lei, cu o reducere de 200 de lei, iar un receiver Yamaha RX-V773 poate fi gasit cu o reducere de 700 e lei fata de pretul initial.
Si atunci ai de-a face cu o adevarata provocare in momentul in care bateria este pe terminate si nu esti aproape de o priza sau de un laptop.
In plus, un ceas Worwit la mana te va indemna sa nu mai stai peste program, sa inchizi laptop-ul si sa te bucuri de tine, de tot ce iubesti si de viata insasi.
aparate foto profesionale, laptop-uri, tablete, casti moto, parfumuri, spray-uri, trepiede, genti, rucsacuri, valize, briceaguri, tirbusoane, umbrele si alte obiecte contondente.
Include un cort, un sac de dormit, o saltea, o perna, cateva haine, un laptop, aparatul foto, un incarcator solar, care sta mereu pe rucsac si bocancii din picioare.
Premiile sunt oferite de catre Erasmus + si constau in echipamente electronice (laptop-uri, bratari fitness, tablete). Toți copiii se pot distra si pot practica sport pe circuitul de trambuline, tiroliene si saltele oferite de McDonald's pe toata durata zilei de sambata,13 mai, in Piața Consitutiei.
Lenovo, compania care a cumparat divizia de notebook-uri si desktop-uri de la IBM, recheama de pe piata 205.000 de acumulatori de laptop datorita unui defect care poate cauza auto-incendierea lor.
Asus a prezentat un proiect deosebit, poate chiar ciudat ar spune unii, care urmareste tendinta actuala a multor companii de a proteja mediul inconjurator.
Odata cu lansarea tehnologiei Centrino si evident a procesoarelor Pentium M de catre Intel, AMD a inceput sa piarda teren in domeniul calculatoarelor portabile.
"Primul pas in acest sens va fi oferirea de platforme Linux preinstalate pe o serie de computere laptop si desktop", au declarat reprezentantii companiei americane.
Unul dintre cele mai binevoitoare proiecte la nivel mondial este The One Laptop Per Child (OLPC), care vrea ca orice copil sa aiba acces la un calculator.
Combinat cu o solutie grafica SLI (ca de exemplu cea gasita pe Alienware Area 51 m9750), acest procesor ar putea ajuta la construirea unui laptop de vis dedicat gamingului.Material preluat de pe www.arenait.net
sa subtieze calculatoarele si televizoarele si sa micsoreze consumul de energie, relateaza bloomberg.com.MacBook-urile Apple, lansate luna trecuta, sunt primele laptop-uri ale companiei care folosesc LED-uri, unul dintre scopuri fiind de a elimina mercurul din produsele Apple si de a face produse care consuma mai putina energie.
Ambele solutii sunt disponibile în tara noastra prin Gecad Net, unic distribuitor Trend Micro.Cele doua aplicatii protejeaza consumatorii împotriva unei serii foarte largi de amenintari web si asigura o viteza de scanare cu 30% mai mare decât aplicatiile concurente.Trend Micro Internet Security Pro este vârf de gama si ofera protectie completa utilizatorilor, atât pe computerul de acasa, cât si pe laptop, atunci când acestia se afla în deplasare, indiferent de actiunile pe care le efectueaza on line - trimiterea si receptionarea de e-mail-uri, navigarea pe internet sau tranzactii on line banking.
Primim si soundtrack-ul complet al jocului si un DVD cu making of WoW.Mai beneficiem si de ghiduri pentru a înlesni jocul, carticele cu povestea din WoW, un cod ce permite achizitionarea a cinci dintre urmatoarele titluri din ciclul World of Warcraft, un certificat de upgrade la cont Collectors Edition (au un pet special în joc) si un voucher pentru o figurina bazata pe caracterul creat.Totul vine într-un ghiozdan de laptop cu motive WoW.
nVidia spune ca dispozitivul este un pic mai mult decât un laptop ultrausor, un notebook "intrat la apa", cu tastatura potrivita mai degraba unor "strumfi" decât oamenilor.
google-analytics.com